QUOTE(Elvitute @ 2012 12 19, 18:43)
Va va, būtent, aš irgi pritariu, tai vadinu partneriškumu, sveiku, neperdėtu. Aš irgi visada buvau linkusi prie visko prisidėti, bet labai gerai, kada tai neišauga į centų skaičiavimą. O paskui gyvenime būna visko, juk gali ateiti laikotarpis, kai tu uždirbsi trigubai mažiau nei jis. Tai savaime suprantama, kad ir su geriausiais norais gaudama mažą algą prie visų išlaidų neprisidėsi (čia kalbu vadovaudamasi savo patirtimi). Bet už ką savo vyrui esu dėkinga, kad šito dalyko jis niekada nesureikšmindavo ir vertindavo mano pastangas net ir tomis aplinkybėmis būti partneriškai ir prisidėti prie išlaidų bent kiek galiu, nors ir ne tiek, kiek anksčiau.
O mano manymu Tikras Vyras, tai tas, kuris sugeba islaikyti savo busima seima (zmona, vaikus...) ir nesiekia, kad moteris prisidetu prie jo geroves materialiai. As visada nurasydavau potencialius gerbejus, kurie pradedavo dometis kiek uzdirbu, kokia masina turiu, ar butas uz paskola ar jau ismoketas (nes ne tas turi vyrui rupeti pazinties pradzioje

). Prisideti prie santykiu aisku reikia ir moteriai, bet, manau, ne pinigais, o kitais dalykais-rupesciu, svelnumu, namu jaukumu ir tt.
Papildyta:
QUOTE(Verutea @ 2012 12 15, 18:38)
Draugavau ir aš su tokiu. Bet, žinai, galvoju, ka mes pačios tuo metu save prastai vertinom, todėl laikėme vyro šykštumą kaip normą. Bent jau aš taip jaučiausi. Dabar į tokių pusę net nežiūriu. Iš tolo užuodžiu ir bėgu į kitą pusę.
Pritariu. Moteriai, merginai reikia vertinti save (tinkamai). Negaisti savo laiko su zmogumi, kuriam esi niekas, pramoga kazkokia... Vyro demesio (nuosirdaus) ir meiles nenupirksit. Deja, pazistu ne viena panele (kuri iki siol "panele"), kurios bande pelnyti vyru demesi pinigais (tai ne tik mokejimai uz save, bet ir brangios dovanos, paskolos ir tt), perdetu demesiu (tvarkydavo savo draugu namus, nors kartu negyveno, skalbdavo ju rubus ir tt). Visos tos istorijos baigesi skyrybom - ir ne mergaites juos paliko, o ji susirado kitas... Norint, kad tave gerbtu - reikia save gerbti paciai. Mokejimas bare cia menkniekis (atrodo). Man pvz., nebuvo gaila tu pinigu, bet niekas is mano anu laiku gerbeju net minties tokios neturejo pastumti saskaitos manes link... Patikekit-jei moteris vyrui is tikruju rupi, jis nenores jos izeisti , nenores pasirodyti skupas ar biednas jos akyse (net jeigu is tikruju nera itin turtingas) ir jis tikrai negailes pinigu sumoketi uz vakariene... O jei jis tu moteru turi gera tuzina... Ir ju tarpe savo moters neissirinko...