Įkraunama...
Įkraunama...

Ar visada vaikinas už jus moka?

QUOTE(Female @ 2012 12 19, 22:02)
o siaube  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

o jus dabar pagalvokit, kad tas skrega galbut dabar kazkieno vyras. Cia dar ziauriau.
Atsakyti
QUOTE(Elvitute @ 2012 12 19, 18:43)
Va va, būtent, aš irgi pritariu, tai vadinu partneriškumu, sveiku, neperdėtu. Aš irgi visada buvau linkusi prie visko prisidėti, bet labai gerai, kada tai neišauga į centų skaičiavimą. O paskui gyvenime būna visko, juk gali ateiti laikotarpis, kai tu uždirbsi trigubai mažiau nei jis. Tai savaime suprantama, kad ir su geriausiais norais gaudama mažą algą prie visų išlaidų neprisidėsi (čia kalbu vadovaudamasi savo patirtimi). Bet už ką savo vyrui esu dėkinga, kad šito dalyko jis niekada nesureikšmindavo ir vertindavo mano pastangas net ir tomis aplinkybėmis būti partneriškai ir prisidėti prie išlaidų bent kiek galiu, nors ir ne tiek, kiek anksčiau.

O mano manymu Tikras Vyras, tai tas, kuris sugeba islaikyti savo busima seima (zmona, vaikus...) ir nesiekia, kad moteris prisidetu prie jo geroves materialiai. As visada nurasydavau potencialius gerbejus, kurie pradedavo dometis kiek uzdirbu, kokia masina turiu, ar butas uz paskola ar jau ismoketas (nes ne tas turi vyrui rupeti pazinties pradzioje biggrin.gif ). Prisideti prie santykiu aisku reikia ir moteriai, bet, manau, ne pinigais, o kitais dalykais-rupesciu, svelnumu, namu jaukumu ir tt.
Papildyta:
QUOTE(Verutea @ 2012 12 15, 18:38)
Draugavau ir aš su tokiu. Bet, žinai, galvoju, ka mes pačios tuo metu save prastai vertinom, todėl laikėme vyro šykštumą kaip normą. Bent jau aš taip jaučiausi. Dabar į tokių pusę net nežiūriu. Iš tolo užuodžiu ir bėgu į kitą pusę.

Pritariu. Moteriai, merginai reikia vertinti save (tinkamai). Negaisti savo laiko su zmogumi, kuriam esi niekas, pramoga kazkokia... Vyro demesio (nuosirdaus) ir meiles nenupirksit. Deja, pazistu ne viena panele (kuri iki siol "panele"), kurios bande pelnyti vyru demesi pinigais (tai ne tik mokejimai uz save, bet ir brangios dovanos, paskolos ir tt), perdetu demesiu (tvarkydavo savo draugu namus, nors kartu negyveno, skalbdavo ju rubus ir tt). Visos tos istorijos baigesi skyrybom - ir ne mergaites juos paliko, o ji susirado kitas... Norint, kad tave gerbtu - reikia save gerbti paciai. Mokejimas bare cia menkniekis (atrodo). Man pvz., nebuvo gaila tu pinigu, bet niekas is mano anu laiku gerbeju net minties tokios neturejo pastumti saskaitos manes link... Patikekit-jei moteris vyrui is tikruju rupi, jis nenores jos izeisti , nenores pasirodyti skupas ar biednas jos akyse (net jeigu is tikruju nera itin turtingas) ir jis tikrai negailes pinigu sumoketi uz vakariene... O jei jis tu moteru turi gera tuzina... Ir ju tarpe savo moters neissirinko...
Atsakyti
pas mus kas kviečia, tas ir moka biggrin.gif jei abu sugalvojam, tai mokam maždaug bendrai (ten tiksliai kiek kuriam ar smulkiais skaičiuotis nesiimam). parduotuvėj kažką perkant irgi dažniausiai tai vienas, tai kitas sumokam, nesiskaičiuojant kiek ten kam gavos.
Atsakyti
Jei mokėsi, nuo pat pradžių, tai, kaip taisyklė, mokėsi tiek, kiek truks santykiai arba visą gyvenimą. Jei save ir savo moterį gerbiantis vyras lauks, kol ana išsitrauks piniginę ir dar už jį mokės, tai taip ir bus "pažyzneno", čia jau toks tokių vyrų stilius.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 12 15, 23:51)
Tame skregumo grėsmė, kad tai kaip ženklas moteriai, labai geras. Kad jei ateityje, jau esant šeimai, ne duok D kas nors atsitiks su moterimi, kad arba ji susirgs, arba tiesiog negalės dirbti ir užsidirbti SAVO pinigų, tokio tipo vyras ją tiesiog suvalgys už tai, kad ji neįneša finansų. Per pinigus jis terorizuos, ės ir pan.. Tai gi, tas intuityvus saugiklis, jis labai teisingas.

tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
man negaila pačiai pakviest kavos į kavinę ir už tai sumokėt, negaila ir namie savo vyno įpilt ir nesijaučiu dėl to negerbiama biggrin.gif
Papildyta:
šiaip dabar pagalvojau,kad savo amžiaus porų ir nelabai pažįstu, kad vien vaikinas mokėtų (išskyrus kelias poras, kur vaikinas ženkliai daugiau pinigų turi) ir ne dėl skregumo, o tai savaime suprantama. o apie pagarbą sprendžoiama visai pagal kitus kriterijus, o ne mokėjimą.
Atsakyti
Kava ir vyno taurė - čia smulkmena, keli litai, ir sutinku, kad labai nenuskausmina tavo kišenės, kalba eina apie globalesnius dalykus ir mokėjimus.

Apie pagarbą sprendžiama iš visumos, šiaip jau, na bent jau aš suprantu tą pagarbą iš skirtingų gyvenimo taškų. Nei vienas vyras, kuris sutinka ir laukia, kad už jį sumokėtų moteris, nesvarbu kokie tai būtų santykiai (santykių pradžia, vidurys, pasimatymas, penktas ar penkiasdešimtas pasimatymas), nėra vertas mano pagarbos. Tai mulkis. Gal ir grubus įvertinimas, bet man toks vyras paprasčiausias mulkis. Labai gerai, kad yra kam tinka ir tokie, bet po to kai prasideda dramos, gyvenimo pamokos, kas iš tokių santykių išsivysto, kaip po to tos pačios moterys skundžiasi, kad jų neįvertino, nepadeda finansiškai, skregina dėl elementariausių dalykų, tai jų pačių, moterų, kaltė, kad nesugebėjo laiku perprasti ir įvertinti mulkių. Kokios pasekmės gyvenant su tokiais ir kuriant santykius, kuriant šeimą.
Atsakyti
na, kai kurie iš mano rato sukūrę šeimas, ir jokių problemų. tai nėra, kad aš sėdžiu, laukiu, kol sumokėsi ar savo pusę damesi. tiesiog žiūrimą į situaciją, jei pajamos apyligės, moka kartu (ar ten vienas vienur sumoka, kitas kitur ir pan), per daug nesismulkina, bet tiesiog maždaug, jei kažkurio pajamos pasikeičia, tada daugiau jų turintis moka dažniau.
Atsakyti
Tai tema ne apie šeimas, kokia tvarka šeimose, o apie vaikinus/vyrus pasimatymų metu. Bet net ir šeimose, jei vis dar vaikšto į pasimatymus, romantika, tai dar nereiškia, kad tokių pasimatymų metu moteris už save mokės. Paprastai už save moka tos moterys, kurių vyrai už jas nepajėgūs sumokėti. Arba jiems net į galvą neateina, kad vyras moka, už kavą, už vyną, tuos kelis litus. Jei tokiam vyrui tai toks didis nuostolis, tie keli litai, ta simbolika - jis mulkis dešimt tūkstančių kartų.
Atsakyti
na mes tuo pačiu, kaip minejau, vadovaujamės jau 4 metai vaiščiodami į pasimatymus. tiesiog mūsų toks suvokimas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 12 26, 13:56)
na mes tuo pačiu, kaip minejau, vadovaujamės jau 4 metai vaiščiodami į pasimatymus. tiesiog mūsų toks suvokimas.  biggrin.gif

Taip yra todėl, kad Jūsų vyras mažai uždirba. Ir dar jo šeimoje motina visus kampus laiko. Pasižiūrėkite. Iš kur dar jis galėtų tokio modelio išmokti. Paklauskite jo, kas už vaikus mokės, jei tokių rasis?
Beje, tas tamstos 50/50 mokėjimas labiausiai palankus tam, kuris uždirba daugiau. Tuomet jis nuo savo pajamų žymiai mažesnį procentą sumoka.
Atsakyti
Jei kada ateis tokia diena, žinoma neduok D, kai tas "nemokus" vyras pataps alimentų mokėtoju, po skyrybų, ar nebus taip, kad pasipustys padus, užsimaus slides. Nes tokie vyrai, jie niekada nemoka, "savų", dalintis jie nepratę. Ar nebus taip, kad visos tos, kurios skundžiasi exvyrais, kad anie nebeišlaiko savo vaikų, jiems nerūpi kuo ir kaip jie gyvena, numeta šimtą litų dviem ir mano, kad tai nerealiai dosni parama. ir t.t., ir pan. Kad tie vyrai ir pasimatymų metu neblizgėjo dosnumu ir galantiškumu. rolleyes.gif

Tai gi, tie pasimatymai ir visa kita, tai tik mažytės detalės, didžiojo gyvenimo anonsas. Štai būtų įdomu sužinoti, kaip tie ereliai elgėsi pasimatymų metu. Ar jau tada pademonstravo savo "lygiavą", ar jie niekada nevaišino ar vaišino labai skrupulingai paskaičiuodami savo dalį ar kiekvieną kasnelį.
Atsakyti