Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškalėdinė ir pošventinė depresija

Joooooooo verysad.gif Mes jau kelinti metai, praktiškai atsiradus vaikams, naujuosiu sutinkam namuose, ilgai nebaliavojam, bet man patinka, kad ryte neskauda galvos, esu išsimiegojusi tongue.gif

O kalėdos g.gif Dovanas susiperku tik savo šeimai, iš anksto ir sakyčiau "neskausmingai", patiekalų nedarau 12-os, pritraukiam iki 12, įskaičiuodami duoną, batoną, apelsinus, mandarinus ir pan. Tai ir čia labai nepervargstu, eglutę papuošt tai čia jau vaikų reikalas, pati nuvarau ir nuperku eglutę, retais atvejais tai daro vyras. Žodžiu pati šventė kaip šventė, bet labiausiai erzina ir varo į neviltį ta masinė psichozė verysad.gif Pieną tenka pirkt Statoile arba nuo 8 val. ryto. Tiesa sakant per n-iolika metų bendro gyvenimo vyras "išsiauklėjo", bent jau minimaliai. Žodžiu nemėgstu aš tų švenčių schmoll.gif , bet kažkaip reikia atrasti kažką gražaus Gražu yra ir pasėdėti vienam, klausantis klasikos su taure konjako, prieblandoje ir mintyse perversti praėjusius metus, nusišypsoti, paskui apsivergti, paskui vėl nusišypsoti, ir rasti sielos ramybę ax.gif

Linkiu visoms surasti savo džiaugsmą mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau antri metai kaip nelaukiu svenciu schmoll.gif nors manes nenuvargino valgio ruosimas bet vistiek nuotaikos netos kaip kad priesh kelerius metus.
Atsakyti

Del ko boruzka , pamatysi vaikas paaugs ir bus viskas čiki . Vaikas lauks švenčiu kartu su ja ir jūs
Atsakyti
aciudie, siemet ner tokiu nuotaiku, nes sesija ant nosies, dovanos, pakavimas, kucios, kaledos- ner kada liudeti thumbup.gif
Atsakyti
Oi žinokit dar kokia depresija. Tik nerodau niekam. Ruošiuosi, skubu, lekiu ir su vaiku džiaugsmingai skaičiuoju, kiek dienų liko iki Šv. Kalėdų. O pati norėčiau įlisti į kokį urvą ir pamiegoti ligi soties ax.gif .
Atsakyti
Ne, nėra jokios depresijos. biggrin.gif Vyras sako, kad man labiau reikia švenčių, nei vaikams. tongue.gif
Atsakyti
O, kad jas velniai nujotų tas kalėdas. Iš karto atsiparašau kam nepatiko toks pasakymas, bet jau kitaip negaliu. Dovanos, Dovanos, Dovanos ir dar kartą Dovanos. Visi kaip išprotėję laksto, kažko ieško, viską iš eilės perka. Visur kamščiai, eilės, kaip sovietmečiu, kai defisicito išmesdavo. Kokios gali būti šventinės nuotaikos, kai net pieno parduotuvėje negali ramiai nuvažiuoti nusipirkti. Toks vaizdelis, kad pasaulio pabaiga, o ne kalėdos artėja. Žmonės pikti, pavargę. Stumdosi, grūdasi. Aš jau pavargau nuo tokių kalėdų. Ir jų jau nebelaukiu. Su kiekvienais metais vis labiau noriu pabėgti į tokią šalį, kur nėra kalėdų.
Štai išsiliejau, bet lengviau nepasidarė. Nes reikia važiuoti į parduotuvę, kažką vakarienei nusipirkti blink.gif .
Atsakyti
Man tai ne tai, kad depresija, bet nereali nuotaiku kaita doh.gif viena diena norisi viska tvarkyt, namus kuopt, puost, kita diena - nieko nesinori isvis doh.gif
Atsakyti
Depresijos dėl Kalėdų šiemet nebuvo, bet užtat darbų turėjau ir vis dar turiu iki kaklo, nes valdiškuose darbuose visos ataskaitos iki Naujų metų. Brrrrrrr. Geriau jau Kalėdinė depresija lotuliukas.gif
Atsakyti
toms,kurioms sunku gyvent laikotarpi per sventes,as pasiulyciau per ta laika isvykti kur nors(na,jigu leidzia galimybes arba tm pataupyti metu begyje).taip tarsi pabegtumet nuo jus slegiancio surmulio,pailsetumet,vaikams taip pat butu idomu nauja vieta,kitokios kaledos ir su neisvargusiais teveliais.na,juk galima apie tai pamastyti ir pameginti,greiciausiai prarasti nera ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne,neajučiu jokios depresijos nei prieš šventę,nei po jos schmoll.gif Tiesiog esu pakylėta šventinės nuotaikos smile.gif
Atsakyti
Po svenciu jauciu didele depresija, tai sausio antra isvaziuoju kai kur. Gal neliudesiu taip. O pries sventes irgi jauciu, kad ju nenoriu del visokiu darbu gausos. Tai siemet viskas bus labai lengvoj formoj. ax.gif Tikiuosi, pasiteisins
Atsakyti