Įkraunama...
Įkraunama...

Prieškalėdinė ir pošventinė depresija

QUOTE(Sever59 @ 2004 12 21, 18:24)
Не могу никак привыкнуть - праздник без снега, горки, водки, валенок sad.gif

Nu Sever, sniego ner tai ner, o vat kitka susiorganizuot nesunkiai galima. Ypac vodkes... newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 gruodžio 2004 - 21:29
Sniego bus - ryt, poryt, kaip rodo prognozės thumbup.gif
Tiesa, klėdų jis nesulauks sad.gif Na, bet jei labai reikia, galima truputį šaldytuve išsaugoti.

O šventės reikia širdyje. Va šiandien vyrui pasakiau, kad privaloma dalis aplikta (sudalyvauta dviejų darboviečių vakarėliuose, paruoštos dvi kaukės ir atbūta vaikų karnavaluose) - dabar likęs laikas mano sielai ir širdžiai. Linksminsiuos kaip man patiks smile.gif

O depresijai išvaryti vakar nuo 11 iki 12 val. vakare kepiau kotletus ir "ūdijau" vyrą, koks jis nesupratingas ir man nepadeda. Jis sėdėjo ir klausė - dabar supratingas, bet man vis tiek nepadeda g.gif Vat parpia lovoje sau - o buvo nurodyta vaikus paguldyti ir stalą nuvalyti.
Na, bėgu gaudyti vaikų ir grūsti į lovas, o tai po karnavalo įsidūko nerealiai, lig šiol nenurimsta.

Joo, nematyt ryt pusryčių darželyje doh.gif
Geros nakties visoms smile.gif
Atsakyti
Tai cia jum depresijos del sniego? ohmy.gif mane tai kazkaip is viso pradejo nervint tos Kaledos, visu pirma priverstinis giminieciu lankymas mad.gif va jei neateisi i kaledini pasisedejima, tai taip sakant suskaldysi seima, ir is vis nuodeme nesiosies ant savo peciu visus metus. o as taip nemegstu ten sedet ypac pas vyro gimines mad.gif Po to tas masinis apsiedimas , ai vsio , tyliu biggrin.gif
Atsakyti
Man anksciau irgi sventes depresija sukeldavo, nes nervindavo tie baliai festivaliai, pinigu leidimas, persiedimas ir pan...pries kelis metus nedrasiai vyrui pasiuliui naujuosius metus sutikti lovoje biggrin.gif na, puikiai mes tada praleidom laika, gerem sampa, plepejom, est tik misraines kazkokios turejom rolleyes.gif anksti ryte ejom pasivaikscioti, neskaudejo galvu, nebuvo isbarstytu minuciu ir sujauktu nuo tuso minciu..pirmaja naujuju metu diena buvo sviesu, ramu, grazu...su vyru jauciausi laaabai artima biggrin.gif tai Kucias siemet svesim tik tryse (aisku, kad 12 patiekalu neturesim wink_3.gif ), per Kaledas diena aplankys keli sveciai, o 21 val. eisim miegoti biggrin.gif nu galit sakyt, kad nykuma tos musu sventes, bet mums labai patinka ramiai, letai, be pompastikos..ir NEKENCIU PER SVENTES ZIURETI TV mad.gif nu kokia nesamone tai negaliu kai per sventes seima teliko ziuri schmoll.gif geriau jau kartu pasivaiksciot iseitu biggrin.gif
Atsakyti
Jenifer, na sunku ka nors ir patarti. Bet tikrai kazkas negerai, jei darbas vyrui tampa uz seima mielesnis... unsure.gif
Bet mes, moterys, esam stiprios ir, pasitelkusios diplomatija bei moteriskas gudrybes, galime pripratinti vyrus pamilti seimos sventes. Po truputi, po truputi kasmet, ir vezimas pradeda vaziuoti... laugh.gif
Galima susikurti savas svenciu tradicijas, ir seimai bus labai gera per jas... clap.gif Nieko nera neimanoma - reikia tik didelio noro... smile.gif
Gaila moteriskiu, kad tris kampus tenka seimoje laikyti, bet jei verksim, tai vyras ir ketvirta prides, o jei seimoje bus sutarimas, harmonija, palaikymas, tai ziurek, vyras savo pecius ir po dviem kampais pakis... tongue.gif
Jei Tavo tevelis taip puikiai organizuodavo Kaledas, tai kam viska pamirsti, reikia stengtis tai perduoti savo vaikams... newyear.gif
Man seima yra labai didele vertybe, ir as del jos geroves kovociau...
Atsakyti

Все тает newyear.gif Где снег ohmy.gif

Noa - муж мне и валенки принес с калошами, санками megalol.gif обесчал вечером покатать biggrin.gif
Atsakyti
Valio thumbup.gif Šventės prasidėjo - greit Jenifer depresucha newyear.gif praeis biggrin.gif
Atsakyti
Valiooooooooooooooo!!!!!! Sventes baigesi!!!!!!!! biggrin.gif Visa programa atlikta polnostju, visi aplankyti, visi pinigai isleisti, dabar tik atsipust ir atgal i vezes biggrin.gif

Psio, Nauji metai mano. Jokiu privalomu lankymu, is viso nieko privalomo! Is namu kojos nekelsiu!!!!!!!!! Jesss thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane neigiamos sąsajos su šventėm nėra (tik liūdniau pagalvojus, kad daug pinigų iššvaistyta, tenka pataupyt), o ką manot jūs smile.gif
Atsakyti
ne....mane tai užvaldo džiaugsmas, kad pagaliau dienos ilgėja. Galų gale vaduojames iš tos suknistos tamsos. Po žingsniuką, po žingsniuką, ale vistiek smagu. Vat ir vaikas į lopšelį keliauja, jau beveik su šviesa, o ne gūdžioj tamsoj...
Atsakyti
Truputeli liudna, kad sventes baigesi. Bet as, kaip ir Vobla, labai dziaugiuosi, kad dienos po truputeli ilgeja. clap.gif Laukiu pavasario. smile.gif
Atsakyti
O aš džiaugiuosi, kad jos pagaliau baigėsi, nes labai jau sunku buvo per pačias šventes. Greičiau jau šventinė depresija buvo sad.gif
Atsakyti