Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Mes nesaugom. Kažkaip nepirkau tos kūdikėlio knygelės, nes pamaniau kad gausiu dovanų.. ir dar ne vieną.. doh.gif negavau, tai kažkaip paskui jau žiūriu per vėlu pildyt, tai mes nieko tokio ir nesaugom.. Turiu vilnones kojinytes, pirmą žaislą, gal dar ką surasčiau.. Galvoju reik kokią dėžutę dailią nupirkt, tik mastau kaip ir kuri čia mamytė ar pacanaui mano bus tai įdomu.. juk vžberniukai ne tokie sentimentaklūs kaip mergytės... g.gif
Atsakyti
Saugom viska .Man atrodo kai uzaugs bus idomu jiems paziureti i tuos daikciukus.
Atsakyti
Pirmąją nukirptą sruogą saugau, wub.gif Ji man tokia graži. blush2.gif
Atsakyti
as saugau bigsmile.gif
Atsakyti
ir as saugau, prisegiau knygutei, kuria pildziau nuo gimimo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi turim "knygute" kurioj saugom plaukuosenos sruoga. Oj as tai wisa kraiti renku i saugykla - pirmaji "miniaka", pirmuosius dzinsus, knygute saziningai pildom -5mano gyvenimo metai", ir wisokias kitas smulkmeneles blush2.gif Sakem kai bus 18 gimtadienis padowanosim bigsmile.gif
Atsakyti
gerai kad cia taip netycia uzejau thumbup.gif senden mano zvirbliui metukai ryt vedu i kirpykla...net nebuciau pagalvojus kad sruoga reikia issisaugoti...
Atsakyti
Ne nesaugojom.
Atsakyti
mes saugom. smile.gif kazkuriam zurnale maciau labai graziai ireminta sruogele i remelius,tai taip fainai atrodo wub.gif dabar ieskau kas galetu ka nors panasaus padaryt. biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą sruogelę nukirpom kai suėjo metukai - labai jau kirpčiukai lįsti į akis pradėjo. Surišau su siūlu ir įdėjau į knygelę
QUOTE(Dikute @ 2008 08 07, 21:20)
o man staiga toks klausimas pasistojo - mes taip saugom viena kita daikteli, o ar ivertins tai vaikai musu uzauge?

mano manymu tai tie daiktai skirti ne vaikams kai jie užaugs, bet mums ax.gif aš net nuotraukas kai darau, tai vienos keliauja į dukrytės albumą, o kitos į mano. Nes man taip pat malonu prisiminti, žiūrėti ir aš visai kitaip viską prisiminsiu.
Atsakyti
Gaila,bet kazkaip nepagalvojau,tai ir neissaugojom doh.gif
Atsakyti
Mes saugom mažojo, o dukrytės kažkaip nepagalvojom doh.gif
Atsakyti