Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Labutis
Mano bernelio oho kokie plaukai, tai vis pakerpu pati, nes kirpykloje kazin dar kaip sektusi, tai kazkaip gaila mesti tas garbaneles g.gif tai dedu i maiseli toki, paauges gales paziureti. smile.gif
Atsakyti
Nepalieku, kažkaip nemanau, kad taip reikalingi bus tie plaukų galiukai g.gif . Matys nuotraukose arba video, kokie plaukučiai buvo...
Atsakyti
as pirmaja sruogele i knygute iklijavau, manau smagu bus ne tik paziuret kokie plaukuciai buvo o ir paliesti.. wub.gif
Atsakyti
Mums 2.2m bet panasu, kad dar negreit kirpsim plaukucius verysad.gif
Atsakyti
o mano mažė buvo apkirpta neplanuotai verysad.gif sesės vaikas radęs žirkles apkarpę visas gražiasias garbanėles kol aš kitam kambary buvau.tai dabar kaip apipešiotas viščiukas atrodo verysad.gif tai laikau tas nukiirptas garbanėles-taip gaila buvo,
Atsakyti
Aš kerpu tik grifkutę kol kas, bet tik paskaičiusi šią temą, pagalvojau, kad būtų visai įdomu kokią sruogytę užsiseivinti, juk kol užaugs mūsų mažieji, ta spalva galbūt pasikeis kardinaliai, o čia toks atsiminimas bus thumbup.gif
Atsakyti
As pasidejau prie "kraitelio".
Atsakyti
po sruogele turiu pasidejus mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu issisaugojus pirma nukirpta sruogele savo mazyles, kaip tik dar gavau dovanu tokias mielas dezutes su Vinipuchais, specialiai pirmajai sruogelei ir pirmam dantukui. Tai viena dezute jau nebe tuscia thumbup.gif
Atsakyti
pirmo sunaus plaukucius saugau, o kada kirpsim mazaji -dar neaisku .... nes bijau, kad nebutu taip kaip ir didziajam - turejom grazius garbanotus plaukucius, kai nukirpom - dingo visos garbanos, gali auginti kiek nori, bet viskas verysad.gif
Atsakyti
O gal žinot kur tas dėžutes plaukučiams ir dntukui rasti? g.gif Anksčiau mačiau specialias Akropolyje.
Atsakyti
as tik antro vaiko pasilikau, bet nesugalvoju kaip juos graziai kur nors padet. kol kas i albuma idejau.
Atsakyti