Labutis Mano bernelio oho kokie plaukai, tai vis pakerpu pati, nes kirpykloje kazin dar kaip sektusi, tai kazkaip gaila mesti tas garbaneles tai dedu i maiseli toki, paauges gales paziureti.
o mano mažė buvo apkirpta neplanuotai sesės vaikas radęs žirkles apkarpę visas gražiasias garbanėles kol aš kitam kambary buvau.tai dabar kaip apipešiotas viščiukas atrodo tai laikau tas nukiirptas garbanėles-taip gaila buvo,
Aš kerpu tik grifkutę kol kas, bet tik paskaičiusi šią temą, pagalvojau, kad būtų visai įdomu kokią sruogytę užsiseivinti, juk kol užaugs mūsų mažieji, ta spalva galbūt pasikeis kardinaliai, o čia toks atsiminimas bus
As turiu issisaugojus pirma nukirpta sruogele savo mazyles, kaip tik dar gavau dovanu tokias mielas dezutes su Vinipuchais, specialiai pirmajai sruogelei ir pirmam dantukui. Tai viena dezute jau nebe tuscia
pirmo sunaus plaukucius saugau, o kada kirpsim mazaji -dar neaisku .... nes bijau, kad nebutu taip kaip ir didziajam - turejom grazius garbanotus plaukucius, kai nukirpom - dingo visos garbanos, gali auginti kiek nori, bet viskas