Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Zinoma kad saugom thumbup.gif Taigi vaikuciui bus ydomu pasiziureti kai paaugs,o ir teveliams bus fainaprisiminti pirma vaikuciu kirpima wub.gif
Atsakyti
saugojau kol sūnus jų nesurado ir net neįsivaiuzduoju kaip juos surado jis, bet mano mažius nenupliko visai plaukai augi nuo gimimo ir net neslinko, tad jo pirmas apkirpimas po tik kai jam virš metukų buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Zinoma saugau! Pirmojo sunelio plauku sruoga ideta i maiseli ir prisegta jo vaiko dienorastyje.Taip pat zadu pasielgti ir su antrojo sunaus plaukuciais. bigsmile.gif
Atsakyti
saugau thumbup.gif
Atsakyti
Aš pirmąsias sruogas į vaikų albumus įklijavau. tai jau dabar vyresnėlis netiki, kad toks blondinas buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi saugom savo mazulyte sruogelyte biggrin.gif Pati pakirpau, nes jau kasele dejosi ant petuko, nors plaukiukai labai glezni dar. Man paciai butu smagu turet savo pima nukirpta sruogele. Gal berniukai nebuna tokie sentimentalus, bet vistiek smagu smile.gif
Atsakyti
Didzkes mirksiukas.gif sruoga iki siol turiu. Jinai tada pati save nukirpo lotuliukas.gif
Mazes bigsmile.gif dar nekirpau ir kazin kada kirpsiu, bet savaime aisku pasidiesiu kartu su seses plaukuciais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
nezinau kodel ,bet neissaugojau pirmos sruogos blush2.gif kai paskaiciau jusu postus tai dabar gailiuosi ...nu bet ka padarysi jau velu:) ir be to kazkaip galvojau, kad berniukam nera taip svarbu ..gal matau kaip mano brolis reaguoja i tokius dalykus tai bandau galvot, kad ir mazius lygiai taip pat reaguos g.gif
Atsakyti
Saugau kūdikio knygeleje thumbup.gif
Atsakyti
O mes dar nekirpom plaukučių, kažkaip neskuba jie pas mus augti rolleyes.gif , bet kai nukirpsim, būtinai saugosim smile.gif
Atsakyti
as issaugojau ax.gif
Atsakyti
smile.gif Turim mergaitės pirmą sruogą. Jai jau dabar labai įdomu pasižiūrėti kokius plaukučius turėjo būdama metukų.
Atsakyti