Įkraunama...
Įkraunama...

Ar saugot vaikučio pirmus kirptus plaukus?

Ir as issaugojau- guli voke. ax.gif Gera ideja iklijuoti i dienorasti thumbup.gif
Pirma kart kai kirpom, grazesne-ilgesne sruoga padejau atminimui, kitus sudeginau tongue.gif Kazkur iskaiciau prietara, kad pirmus vaikucio plaukucius reik sudegint, kad geri butu mirksiukas.gif
Atsakyti
as dukrytei biskuti patrumpinau kirpciukus nes jau lindo i akytes, o sektukus iskart issitraukia...bet tu plaukiuku l.nedaug nukirpau, tai kaip ir nebuvo ko saugot...na bet kai jau reiks pakirpt normaliau BUTINAI issaugosiu ax.gif
Atsakyti
O man kazkaip tokiu dalyku jokio noro nera saugot. Nejauciu plaukam jokiu sentimentu g.gif
.
Atsakyti
Taip taip mes saugome pirma sruogele thumbup.gif iklijavome ja i dukrytes dienorasti ax.gif Manau dukrytei bus idomu uzaugus pamatytikokios spalvos plaukuciai buvo ax.gif nes jei panele i mane tai is blondines turetu patapti briunete ax.gif
Atsakyti
Mes turime kudikio knyga,kurioje yra puslapis apie pirmuosius kerpamus plaukucius.Ten idejau nuotrauka is kirpyklos,uzrasiau data ir iklijavau sruogele plaukuciu smile.gif
Atsakyti
tikrai saugosim, dar plaukuciu nekirpom, tai dar neturim ka saugoti.
Atsakyti
Aš tik gimusios mažytės iškirpau sruogytę ir įklijavau į spec albumą wub.gif , po to augant sruogyčių papildžiau blush2.gif , man visai smagu pažiūrėt kokiais gimė, kiek per kiek laiko paaugo ax.gif
Atsakyti
mes taip pat saugom kirptus plaukucius mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi iskirpau nemaza (ilga) sruogele, ir iklijavau. Labai bus idomu ir vaikui ir patiems pavartyt ta albumeli po daug metu
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
kaip pirmą katrą padoriai kirpome, tai į Tukučio dienoraštį įdėjome sruogelę, bus jam atminimas, kai turės savų leliukų mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes.savo merginai sruogele nukirpai 10 men ir idejau i vokeli.turiu knyga kurioje pildau kokiu laimejimu pasiekia mano lelyte nuo gimimo iki 5metu.kriksto teveliai padovanojo musu RUGILEI 4u.gif
Atsakyti
šiaip gal pasirodysiu išprotėjus ir įsimylėjus savo vaika mama, bet savo mergaitės saugau viska ir pirmus plaukučius ir nukritusia bambute ir visus tiutiukus, šliauštukus, viska kas buvo pirma, ir rašau dienorašti apie ja ka valgo valgė, kokių pokštų nukrečia, ka šneka, pamastymus viskiausiu, man pačiai labai smagu.
ir mama man viska surinkus ir rašiua apie mane tai labai įdomu dabar paskaityti ir netgi palyginti. blush2.gif
Atsakyti