Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

QUOTE(dute_a @ 2008 02 03, 01:11)
susigincyjom su vyru del duru doh.gif  jis nori vat tokiu
user posted image
bet as sakau kad tai del vaiko nesaugu, juk jis pas mus jau dabar pasiutes, laksto o kai paaugs doh.gif  baisu kad neisdauztu begdamas, ar krisdamas, ka jus manot sia tema?vyras dabar su manim net nesisneka lotuliukas.gif
labai lauksiu jusu nuomones

ir as noriu tokiu .... blush2.gif bet itariu su tiek daug stiklo deciau i drabuzine, gal dar musu vonios kambari, o va i vaiku kambarius ir ju vonia analogiskas bet su mazesniu stiklo kiekiu... nors man vis tiek grazu kur daug stiklo... gal dabartinese duryse stiklas irgi grudintas ar kokis ten, na kuris sutrupa labai nepavojingai unsure.gif jei is vis tokio stiklo esama hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 02 03, 17:30)
Perliukas, labai gražios durys ar brangiai kainavo?

be stiklų kainos nuo 800-900lt , o baltos spec užskymas , tai kainą sunku pasakyt , mums jos labai pigiai kainavo , po blatu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi parodysiu savo duris. Ąžuolo faneruotė.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(virdzina @ 2008 02 03, 21:28)

aisku tradicinis klausimas kur ir po kiek rolleyes.gif o durys tai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 03, 23:08)
aisku tradicinis klausimas kur ir po kiek rolleyes.gif  o durys tai labai  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Su darbu, atvežimu, pastatymu, rankenom ir spynom 1200Lt. vienerios durys(nestandartas).
"Vituko durys".
Kaip ir daugeliui, su durim užtempė laiką. Bestatant pradėjo kainą kelt, nors sutartis buvo ir t.t.
Atsakyti
labai jau grazios durytes thumbup.gif
Atsakyti
virdzina šaunios durytės thumbup.gif Klausimėlis ar stiklas duryse grudintas ar paprastas?
Atsakyti
QUOTE(virdzina @ 2008 02 03, 23:44)
Ačiū  4u.gif
Su darbu, atvežimu, pastatymu, rankenom ir spynom 1200Lt. vienerios durys(nestandartas).
"Vituko durys".
Kaip ir daugeliui, su durim užtempė laiką. Bestatant pradėjo kainą kelt, nors sutartis buvo ir t.t.

Blecha mucha, bet už tokią kainą jau gali šarvą pasistatyt doh.gif Žinoma durys labai gražios, bet aš ieškosiu kažko pigiau, mano kišenė ant tiek neneša verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 02 03, 16:40)
ir as noriu tokiu ....  blush2.gif  bet itariu su tiek daug stiklo deciau i drabuzine, gal dar musu vonios kambari, o va i vaiku kambarius ir ju vonia analogiskas bet su mazesniu stiklo kiekiu... nors man vis tiek grazu kur daug stiklo... gal dabartinese duryse stiklas irgi grudintas ar kokis ten, na kuris sutrupa labai nepavojingai  unsure.gif  jei is vis tokio stiklo esama hihihi.gif

Mes tokias statemeuser posted image, viena stikla jau isdauzeme lotuliukas.gif lotuliukas.gif teko nauja daryt , grynas medis .
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus blush2.gif

QUOTE(vidule @ 2008 02 04, 12:19)
virdzina šaunios durytės  thumbup.gif Klausimėlis ar stiklas duryse grudintas ar paprastas?

Iš tiesų aš net nežinau koks ten stiklas. Matinis, bet ar grūdintas ar ne g.gif
Pas mus kaip ir nėra kam daužyti, tai nebuvo aktualu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2008 02 04, 16:08)
Blecha mucha, bet už tokią kainą jau gali šarvą pasistatyt  doh.gif  Žinoma durys labai gražios, bet aš ieškosiu kažko pigiau, mano kišenė ant tiek neneša  verysad.gif

NA KAINA TIKRAI ax.gif tikrai nemaza.
Atsakyti
QUOTE(virdzina @ 2008 02 03, 22:28)

Labai gražios durys wub.gif.

QUOTE(sigita @ 2008 02 04, 15:08)
Blecha mucha, bet už tokią kainą jau gali šarvą pasistatyt  doh.gif  Žinoma durys labai gražios, bet aš ieškosiu kažko pigiau, mano kišenė ant tiek neneša  verysad.gif

O man kaip tik pasirodė, kad pigu cool.gif, nes man vakar paskaičiavo Kabaldoj 1490 už faneruotas duris blink.gif, ir tai dar be įstatymo... O Kabalda irgi prie pigesnių durų gamintojų unsure.gif.
Atsakyti