Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

mes esam is klp,tai mes statemes pusines duris tik kad mes stiklu nedejome,tai uz vienas durytes sumokejom 800 lt o analogiskas statesi teta tik su stiklais tai man atrodo 900lt uz duris sumokejo ax.gif na bet cia be darbo,nes patys dejomes blush2.gif
bet seip durimis esu labai partenkinta,man labai grazio,o ir beto medines wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 06 vasario 2008 - 10:06
beje kam įdomu apie tas draugės blogas duris, tai ji ėmė iš Žukausko gatvės, firmos pavadinime antras žodis "Plius".
Jos vargai vis dar tęsiasi. Atvežė antrą kartą dar labiau apibraižytas, tai gavo vėl vežtis atgal.
Atsakyti
Kas galetu parekomenduoti Kaune kur butu galima nusipirkti geras laukines duris be zinomu plieninis skydas ir totum? 4u.gif
Atsakyti
gal kas uzhsakinejo duris ish "Valdo durys"? bigsmile.gif

gal kas gali apie shia firma pasakyt atsiliepimus? ax.gif

galvojam gal ish ten reiktu uzhsakyti vidines duris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 12, 08:58)
Kas galetu parekomenduoti Kaune kur butu galima nusipirkti geras laukines duris be zinomu plieninis skydas ir totum? 4u.gif

Mes pirkom "Asmode", jis yra netoli aklųjų sankryžos, prie Hanza banko.
Kol kas nenusivylėm nei kokybe, nei atlikimo terminais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 13 vasario 2008 - 14:39
gal kas turit patirties su stumdomomis durimis? g.gif planuojam det i virtuve, nes varstomos nei sis nei ten butu doh.gif

kokias dejot? is kur uzsisaket? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 12, 08:58)

"Alte" Kaune Kalniečių 104
galėčiau sutart dėl nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2008 02 13, 14:33)
gal kas uzhsakinejo duris ish "Valdo durys"?  bigsmile.gif
gal kas gali apie shia firma pasakyt atsiliepimus?  ax.gif

galvojam gal ish ten reiktu uzhsakyti vidines duris?  g.gif

Aš užsisakinejau is Valdo durys , labai patiko, ax.gif gera kokybė, ir aptarnavimas, greitai pagamino ir sumontavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 12, 09:58)

Mes labai patenkinti durimis Gerda, montavo Altas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvara: 13 vasario 2008 - 22:28
Nu negaliu nepasigirti rolleyes.gif Taip dziaugiuosi, kai uzsisakinejom duris (kazkur sausio 14d.), tai mums zadejo tik kovo pab. padaryt, o vat skambino praeita penktadieni ir sako, jusu durys jau baigtos, kada galim atvaziuot statyt bigsmile.gif tai kad dar net butas neirengtas iki galo, tai sake atves kovo pr., iskart kai tik kelsimes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 02 13, 16:51)
gal kas turit patirties su stumdomomis durimis?  g.gif  planuojam det i virtuve, nes varstomos nei sis nei ten butu  doh.gif

kokias dejot? is kur uzsisaket?  smile.gif

Aš taip pat galvoju apie tai, bet dar konkrečiai neieškojau. Galvoju, gal pagamintų stumdomų spintų meistrai?
Jei ką nors rasite, pasidalinkite patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
Mes tai užsisakėm sustumiamas į sieną duris. Ta prasme tarp dviejų gipskartonio plokščių jos pasislėps. Užsakėme pas tuos pačius meistrus kaip ir visas duris, nes gi kitokios nei visame bute man atrodo gal ir nelabai g.gif Dar neturime, bet jeigu bus vykusios įdėsiu foto.
Atsakyti