QUOTE(undi @ 2007 04 13, 09:54)
pas mane vakar iskilo problemele,kurios net nesitikejau. uzsisakineju duris dabar, ir buvo ateje meistrai apmatuoti. mano vieno kambario sienos storis gaunasi 6 cm, o duru stakta prasideda nuo 7,5 cm. tai automatishkai gaunasi,kad dedant duris liks didziulis tarpas. pagal uzsakyma niekas negamina;( gal kas susiduret su tokia problema ir koky gera sprendima sugalvojot. dar mastem siena storint, bet vel gi..neiseina pagal tai kaip padaryta. tai gal kas nors kokiu minciu?
Pažįstama iki skausmo problema

Kol nereikejo durų, net nemaniau, kad bus tiek bėdos, maniau nunešiu savo išmatavimus ir užsisakysiu. Tai kiek buvo firmų kur mane visiška kvaiša palaikė, kuri net durų angų nesugeba išsimatuoti, nes tokių išmatavimų kaip mano, tipo nebūna nei vienam daugiabutyje

Bet nei vienoj firmoj net nepasisiūlė atvažiuot į vietą išmatuoti

Ir tik vienoj vienintelėj, man pasisekė. Teko pabendraut su pačiu direktorium, tai rankpinigius jau sumokėjau ir kambariams duris užsisakiau jau, bet dėl vonios ir tualeto tai

Sienos storis 4 cm, angos irgi siauresnės negu įprastai. Pagal viską, reikia platinti durų angą, storinti sieną

O ką daryti jei aš kapitalinio remonto neplanuoju ir pinigų atliekamų tiek daug neturiu

Tai sakiau susidėsiu duris taip kaip yra, na bus ta stakta išsikišusi, bet koridorius platus, tai neįmu taip labai į galvą. Vis vien atrodys geriau nei , kad dabar yra