QUOTE(reg @ 2007 04 27, 08:20)
O ka naujo suzinojai - gal ir kitiems praverstu? Ir kokias zadi uzsakineti - fanaruotas, laminuotas ar masyvo? Ir kokia apytiksle kaina?
Is tinklalapio tai tikrai tvarkingai atrodo.
Is tinklalapio tai tikrai tvarkingai atrodo.
Mes tai faneruotas nusižiūrėjom. Tinklapyje kažkaip jų nematau, bet čia tos populiariosios su horizontaliais stikliukų tarpais. Kaina apie 1600-1700. Kaina gali svyruoti priklausomai nuo to kokius vyrius užsakai: paslėptus ar paprastus. Ir dar jei tie stikliukai ne per visas duris eina, o aplink duris dar toks kaip medinis rėmelis, tai dar pigiau išeina. Nu ir šiaip žadėjo nuolaidų dar. Matėm tokio pat dizaino ir Medžio centre kažkokioj parduotuvytėj, tai kaina apie 1300, bet jos kaip kirviu iškapotos, taip jau negražiai padarytos

O patiko man, kad yra toks variantas, kaip tokia plankutė durų apačioj prisitvirtinanti, kuri duris uždarius nusileidžia ir pasidaro toks kaip slenkstis, sandarus, nepraleidžiantis garso. Tai va su tuo dalyku nereik slenksčio darytis, man tai liuks ta idėja. Galbūt Jums jau tai žinoma, o vat man tai naujiena buvo

Taip pat sužinojom, kad tokias pačias duris kaip vidinės, galima ir iš laiptinės pasidaryt, tik papildomai dar kažko iš lauko pusės į jas įdės.
Nu žodžiu turbūt valandą toj parduotuvėj išbuvo kol mums parodė iš ko tos durys, papasakojo kaip geriau suderinti ir pan.
Beje buvom ir dviejose Dorvilos parduotuvėse: Šiaurės miestely ir prie Medžio centro. Tai ten jau tikrai neisim. Abejose stovėjom ilgiausiai kol konsultantai savo reikalais užsiėmę buvo, net ir kainos tiksliai nepaskė, nors konkrečiai pasakėm viską ko norim su išmatavimais ir net durų rankenom. Nu žodžiu tik ir laukė, kad greičiau išsinešdintumėm