Įkraunama...
Įkraunama...

Kada rasti dovanas po eglute?

kaledu ryta.. tokia tradicija ir nezadam jos keisti blush2.gif jau nuo vaikystes iskiepyta,kad kaledu senis visus vaikucius aplanko kuciu nakti,kai vaikiukai jau miega... taip pat bus aiskinama ir mano vaikiukam... wub.gif

koks dziaugsmas budavo,kai ryte atsikeli ir pirma mintis budavo begt prie eglutes,o tada begi per namus ir sauki,kad: Mama,kaledu senis buvo,ir tau dovana paliko!!! biggrin.gif

tas laukimas toks fainas budavo.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhulikele: 02 gruodžio 2011 - 09:45
Kaledu ryta,ir ne kitaip schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų šeimoj taip pat - tik Kalėdų rytą smile.gif
Atsakyti
Tik Kaledu ryta wub.gif
Atsakyti
kaledu ryta newyear.gif
Atsakyti
Tik Kalėdų rytą. Nesuprantu, tiems vaikams kurie dovanas randa (ar išvis - įteikiamos į rankas?? blink.gif ) Kūčių vakarą, ko laukti kitą rytą? Grybų po eglute? doh.gif
Atsakyti
pas mus visada dovanos būdavo Kūčių vakarą: ateina Kalėdų senelis, pasakai eilėrašti ir gauni dovaną smile.gif o ryte visi į bažnyčią. Dabar, kai užaugom, mažiukų dar nėra, einam i piemenėliu mišias (atrodo taip jos vadinasi), ir grįžę dalinamės dovanas.
Atsakyti
Tik kaledu ryta. Kitaip ne neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2011 12 02, 09:41)
kaledu ryta.. tokia tradicija ir nezadam jos keisti blush2.gif  jau nuo vaikystes iskiepyta,kad kaledu senis visus vaikucius aplanko kuciu nakti,kai vaikiukai jau miega... taip pat bus aiskinama ir mano vaikiukam...  wub.gif

koks dziaugsmas budavo,kai ryte atsikeli ir pirma mintis budavo begt prie eglutes,o tada begi per namus ir sauki,kad: Mama,kaledu senis buvo,ir tau dovana paliko!!! biggrin.gif

tas laukimas toks fainas budavo..  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pas mus taip pat, ir as puikiai prisimenu kaip laukdavau to Kaledu ryto wub.gif
Atsakyti
Aš tai kūčių vakarą visada gaudavau, tai net nesu patyrus to ryto laukimo blush2.gif
Atsakyti
Mano seima visada dovanas randa Kaledu ryta, o vyro seimoj dovanu teikimas vyksta Kuciu vakara su sokiais, dainom ir pan. (kas man labai nepatinka, nes Kuciu vakaras man yra tylos ir susikaupimo metas ir visi dar skersai i mane ziuri, ko as cia nedainuoju su vyno taure doh.gif ). Bet negaliu nieko sakyti, juk tai ju seimos tradicijos. Kai nebuvo vaiku dar kazkaip normaliai reaguodavau, bet dabar taip norisi, kad vaikai tas Kucias suvoktu kaip kazka sventa, o niekaip neiseina, nes abeji seneliai (mano ir vyro tevai) gyvena kaimynystej ir tiek Kucios, tiek Kaledos buna per du namus (o mes patys is kito miesto atvaziuojam ir miegam pas mano tevus).
Atsakyti
Tik Kaledu ryta!!! wub.gif Mano mazoji pernai su pizama dovanas lupo wub.gif Lygiai taip pat ir mes darydavom wub.gif Tik akys atsimerke, per sekunde is lovos prie egles wub.gif Nieko ner mieliau, kaip ziuret i laiminga susivelusi vaikai ir dziugaujanti: kiek dovanu!!! Senis saltis buvo!!! Greiciau eikit cia!!! wub.gif wub.gif wub.gif 000054.gif 000059.gif
Atsakyti