Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

QUOTE(Lina444 @ 2007 06 17, 20:55)

norėčiau  wub.gif sako kad po MMM iškart būna mergaitė, tai taip būtų gerai po trijų sunų man aaaa  wub.gif

sutinku, nes as taip ir turiu mergaite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 04 10, 17:58)
Na ir nesąmonę pavarei. doh.gif Is kur tie 80 proc., jei sveikia pora kiekvieno ciklo metu turi tik 20-25 proc. tikimybę pradėti nėštumą.

tai cia matyt is to 25% 80% tikimybe =]
Atsakyti
QUOTE(Amelia @ 2007 06 14, 13:04)
Na klausykit, man jau tada visai neaisku darosi..  blink.gif  Mums irgi is pirmo karto nepavyko, bandem ciklo vidury, kaip rekomenduojma. Si karta pradejom bandyt jau is karto po mmm - ziuresim, kaip seksis. Tai klausimas toks: jei vaisingos dienos yra pvz is karto po mmm, tai ar ir gleives tos panasios i kiausinio baltyma buna tada, ar jos vis tiek buna ciklo vidury? nieko nesuprantu..  blush2.gif

Please, tos, kurios pastojote +/- per mmm, parasykite daugiau apie tu vaisingu dienu nustatyma ir pan.

Aciu smile.gif

mano vaisinga diena buvo paskutine mmm diena ir tikrai negalejau atskirtu tu gleiviu, bet ciklo viduryje visada budavo ir slapiasis laikotarpis paskui sausasis kaip ir turi buti g.gif matyt kazkoki eiliskuva vistiek islaiko oragnizmas cool.gif
Vaisingom dienom nustatyti kitos naudoja ovuliacijos testus, o as naudojau arbor mikroskopa ir man jis pasiteisino, dabar sakom radom savo paparcio ziedeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 06 18, 10:26)
sutinku, nes as taip ir turiu mergaite  bigsmile.gif

Pastojau iškart po mm,bet turėsim sunelį tongue.gif
Atsakyti
Sveikos turiu klausimeli ar galima pastoti pries menesines, mes mylejomes ir as susirgau, paskui po kokiu 3 dienu negalejau is lovos galvos pakelti labai svaigo, sukosi. po kiek dienu testas rodo?
Kodel ginekologai rekomenduoja po kontraceptiniu tableciu padaryti 3 men pertrauka ir tik tada pastoti, jei 1 menesi arba antra pastosiu tai kenkia kudikui?
dekui uz atsakymus
Atsakyti
sveikutes - kol nepaskaciau sitos temeles - tai net negalvojau kad imanoma pastoti per men.... blush2.gif - Tai pakilo nuotaika smile.gif - tai dabar meginsim net ir per m,,,,,- thumbup.gif
Atsakyti
aciu jums mergaites uz patarimus thumb_yello.gif thumb_yello.gif reikia pandyti visur ir visada smile.gif
Papildyta:
norejau paklaust, gal kas zinot, ar kartais naudojant liubrikanta, jis neapsaugo nuo nestumo??
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2007 06 27, 23:55)
norejau paklaust, gal kas zinot, ar kartais naudojant liubrikanta, jis neapsaugo nuo nestumo??

schmoll.gif schmoll.gif nemanau tikrai.
Atsakyti
QUOTE(miegapelė @ 2007 06 27, 12:44)
Sveikos turiu klausimeli ar galima pastoti pries menesines, mes mylejomes ir as susirgau, paskui po kokiu 3 dienu negalejau is lovos galvos pakelti labai svaigo, sukosi. po kiek dienu testas rodo?
Kodel ginekologai rekomenduoja po kontraceptiniu tableciu padaryti 3 men pertrauka ir tik tada pastoti, jei 1 menesi arba antra pastosiu tai kenkia kudikui?
dekui uz atsakymus

Praėjus 10 dienų po smileysex.gif pabandyk prasitestuoti.. Nors manau, jeigu sirgai mmm, tai šansų, jog nestuke.gif mažai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif
zinot ka as suzinojau - drauge ji jau turi mergyte - ir zinot ka ji man pasake - kad kai jiems pora menesiuku nesiseke pastoti - jai gibnekologe pasake - kad svarbiausiaos dienos yra po menesiu astuonios dienos - kad per jas didizuasia tikimybe pastoti,,, ir ji pastojo thumbup.gif - ir jau turi mergaite 2 menesiuku
kad mums taip verysad.gif nestuke.gif
Atsakyti
g.gif sakyciau,labai individualus sis reikalas rolleyes.gif as pastojau tik ciklo viduryje...po MM niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Įmanoma ir dar kaip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pastojau pačią pirmą dieną po mmm...
Atsakyti