Įkraunama...
Įkraunama...

:) per mėnesines ir iškart po jų

Na as jau visai pasimeciau :/ tai kada gi tos vaisingos dienos... mes jau 5 menesi bandome pagauti leliu, bet turbut ir vel nesekmingai :/ o be to ir mano ciklas kazkaip nereguliarus pasidare, tai net nezinau doh.gif
Na reikes bandyti irgi is karto po mmm, nes kazkaip pastebejau, kad paskutine mmm diena man pasirodo skaidrios gleives, tai gal kazka gero reiskia :/ Jei ka, parasysiu kaip sekes smile.gif tik reikia sulaukti ar mmm pasirodys (tikiuosi, kad nea smile.gif)
Atsakyti
As tai zinokit prisipazinsiu - meciau BT matavimus - lauksiu taip stebuklo - nestebesiu tu BT - nes kai stebi tai tik ir ziuri kada cia tos vaisingos dienos - tai sakiau bandysiu ivairiai - kaip ises taip naturaliai bandysiu gyventi - ir po mm iskart - ir taip kada kokiomis dienikemis - megausimes ir tiek - ir lauksim nestuke.gif .]
Bet turbut tik siandien cia taip nusiraminus sneku - o jei vel menesio gale ateis to nelemtos m.... tai vel nusiminsiu ir asarau bus visko,.,.,.nu cia jau visada taip
bet tikiu kad kitos gali nestuke.gif ir per m...ir po ju.... ir ciklo viduryje tik turim neprarasti vilties . Nepykit kad cia isipasakojau smile.gif
Atsakyti
saunuole, kad taip nusprendei))))))
palaikau tave 100 procentu)))
Atsakyti
sveikutes, na ir nustebau cia paskaiciusi... mas jau antra menesiuka nebesisaugom blush2.gif pirmaji nieko, ziuresim kaip dabar bus 4u.gif mano ciklas 26-28 dienos, tai kaip ir nelabai zinau kada ten tiksliai O vyksta...pabandziau paskaiciuoti prisimink lt. tai kaip ir turetu buti ketvirtadieni, bet vakar nezmoniskai pradejo pilva mausti, sonus diegti, tai cia pries O, ar kas nors uzkibo? rolleyes.gif (nes po mm praejus 2 dienom truputuka.... blush2.gif )
Atsakyti
As atradau savo vaisingas dienas visai atsitiktinai... Gyvendama bendrabuty ir naudodamasi viesu tualetu uzsikreciau grybeliu ten... Pradejau gydymasi ir staiga atsiranda kazkokios man dar nematytos isskyros, tasios, kaip kaiusinio baltymas... Kadangi turejau po gydymo pasirodyti gydytojai, tai ir paklasuiau kas tai. Ji man ir paaiskino kas cia per isskyros. Pas mane 28 cd, tai jos man atsiranda mazdaug 13d ir baigiasi apie 15. Nors... paskutini karta, kaip pas mane buvo MB, tos isskyros atsirado iskart po mmm... Vadinasi, kuo dazniau as smileysex.gif , tuo ilgesnes mano vaisingos dienos??? Ar tai imanoma??? g.gif Arba tai, kiausialaste iseina is kiausinelio, kai juntamas stiprus orgazmas.... (ar kaip cia vadinasi???) blush2.gif
Gal kas is merginu tiksliai zino apie ta atsitiktinai isejusia kiausialaste??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeja @ 2007 07 24, 19:07)
Vadinasi, kuo dazniau as  smileysex.gif , tuo ilgesnes mano vaisingos dienos??? Ar tai imanoma???  g.gif

schmoll.gif cia tas itakos tikrai neturi, tada pagalvok, visi smileysex.gif kasdien po kelis kartus,kas nori pastoti, jei tos vaisingos dienos pailgetu. realiai kaip raso, tai yra 3-4 dienos pacios pacios kada gali pastoto = kai ovuliacija, viena pries ir 1-2 dienos po. o daugiau tai jau kaip kam, kam issilaiko spermiukai ilgiau tai dar ir uzkimba, bet...

o siiap sitas psl man patinka daug info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 25 liepos 2007 - 09:36
kiek žinau gali pastoti moteris bet kada, tik viskas labai individualu. reikia pažiūrėti ciklą, vaisingas dienas, gal dar ką nors, jei kas konsultuotis su gydytoju - ir bus aišku.
o iš liaudies pasakojimų, tikrai žinau tokį atsitikimą, kai moters ciklas buvo 28-29d. o ji pastojo per mėnesines.
Atsakyti
QUOTE(Mazius_ @ 2007 07 31, 12:33)
kiek žinau gali pastoti moteris bet kada, tik viskas labai individualu.

na bet kada tikrai negali, jei nera vaisingu dienu.... gal buvo koks vieans kitas atvejis kai per stebukla pastojo kazkokiom kitokiom dienom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 31, 14:22)
na bet kada tikrai negali, jei nera vaisingu dienu.... gal buvo koks vieans kitas atvejis kai per stebukla pastojo kazkokiom kitokiom dienom wink.gif

o as manau gali. pas kiekviena moteri viskas vyksta individualia. o jei moteris turi koki uzdegima tai jau cia kitas reikalas.
Zinot as taip pagalvojau, nereikia skaiciuoti dienu, reikia megautis gyvenimu, myletis kai tik kila noras ir kuo dazniau tuo geriau smile.gif o tai mes uzkisam sau galva nereikalingais dalykais, geriau ta laika skirti mylimam zmogui ir tada tikrai bus nestuke.gif tai kad moteris imkites darbo smile.gif
Atsakyti
aga, teisingai tu sakai biggrin.gif
maziau reikia pergyvent ir tiesiog dziaugtis good.gif
bet vistiek lenda i galva visokios nereikalingos mintys gun_bandana.gif
Atsakyti
esu girdejus kad ta imanoma bet man paciai nepasitvirtino nes pas mane buvo nereguliarios mmm schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 31, 12:22)

kartais buna spontanine dar viena ovuliacija,todel ir pastoja taip vadinamom "nevaisingom dienom"
Atsakyti