QUOTE(Jola987 @ 2009 08 10, 19:10)
tiesa jie ne kokie +2kg, o norėjau kad būtų minus

.
Tikėjausi kad susitvarkys žarnynas ir nebebus problemų su "dideliu" reikalu, bet deja, taip pat jokių rezultatų.
Vienas geras dalykas kad išgėriau daug pieno ir mėnesį buvau visiška abstinentė.
o gal aš blogai ką darau

, bet pienas greit gendantis iš parduotuvės tinka
nežinau

man ta pati problemele buvo su "dideliu", tiksliau jau net ne problemele, istisa problemu armija... pilvukas visada ispustas, i wc geriausiu atveju 1 karta i savaite, kartais skrandukas labai stipriai sustreikuodavo, pradedavo pykinti ir kazkoks net vidinis drebulys, silpnumas atsirasdavo, kasnio praryti negaledavau...
pradejau gerti grybuka paskaicius foruma, geriu jau gal kokie 3 menesiai na ir wc reikaliukai susitvarke, viskas vyksta reguliariai

pilvuka dar kartais papucia, bet cia maista reikia paderinti, manau, o silpnumo ir pykinimo priepuoliai pasikartoja tik tuo atveju, jei kur isvaziuoju ir neisgeriu grybuko kokias 3-4 dienas.
na del svorio problemu as neturejau, tai man niekas ir nesikeite. ne tuo tikslu geriu grybuka.
bet is esmes jauciuosi isgelbeta ir zymiai sveikesne, nei buvau pries prededama gerti grybuka