Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

QUOTE(jolka1971 @ 2009 08 13, 22:11)
bet kazko nelabai auga. Gal kazkaip ne taip auginu... g.gif

tai, kad labai paprastas tas auginimas. Kas kokios 4-5 dienos išplauni ir užpili naujai paruošta saldinta arbata (geriausia juoda, bet galima ir žalia) ir būtinai atvėsinta.
Atsakyti
per kiek mazdaug laiko uzaugina vaika pieno grybas?o ji paprasciausiai nupjaut,ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 08 17, 15:15)
per kiek mazdaug laiko uzaugina vaika pieno grybas?o ji paprasciausiai nupjaut,ar kaip?

jo pjaut nereik, ten tik padaugėja tų birių grūdelių, jis ne vientisas.
Atsakyti
Jei dabar gryzusi gausiu ta grybuka,kazin kaip man ji reiks parsigabent? Ir ar nieko,kad as kazkur para laiko jo neuzpilsiu pienu?
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 08 17, 16:50)
Jei dabar gryzusi gausiu ta grybuka,kazin kaip man ji reiks parsigabent? Ir ar nieko,kad as kazkur para laiko jo neuzpilsiu pienu?

nieko tokio. Tokiais atvejais pienas skiedžiamas vandeniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 17 rugpjūčio 2009 - 16:15
QUOTE(Marla @ 2009 08 17, 16:53)
jo pjaut nereik, ten tik padaugėja tų birių grūdelių, jis ne vientisas.

na as supratau kad vientisas,jus gal turit tuos ryzius
Atsakyti
Mergaites, ar darot menesio pertrauka? jei taip, tai kuom uzpilinejat? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Norejau paklaust, ar kurios bandete si gryba lieknejimo tikslais vartot, su tom iskrovos dienelem, ar pavyko atsikratyti kg? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 08 10, 19:10)
tiesa jie ne kokie +2kg, o norėjau kad būtų minus sad.gif.
Tikėjausi kad susitvarkys žarnynas ir nebebus problemų su "dideliu" reikalu, bet deja, taip pat jokių rezultatų.
Vienas geras dalykas kad išgėriau daug pieno ir mėnesį buvau visiška abstinentė.
o gal aš blogai ką darau  g.gif, bet pienas greit gendantis iš parduotuvės tinka
nežinau  schmoll.gif

man ta pati problemele buvo su "dideliu", tiksliau jau net ne problemele, istisa problemu armija... pilvukas visada ispustas, i wc geriausiu atveju 1 karta i savaite, kartais skrandukas labai stipriai sustreikuodavo, pradedavo pykinti ir kazkoks net vidinis drebulys, silpnumas atsirasdavo, kasnio praryti negaledavau...
pradejau gerti grybuka paskaicius foruma, geriu jau gal kokie 3 menesiai na ir wc reikaliukai susitvarke, viskas vyksta reguliariai thumbup.gif pilvuka dar kartais papucia, bet cia maista reikia paderinti, manau, o silpnumo ir pykinimo priepuoliai pasikartoja tik tuo atveju, jei kur isvaziuoju ir neisgeriu grybuko kokias 3-4 dienas.
na del svorio problemu as neturejau, tai man niekas ir nesikeite. ne tuo tikslu geriu grybuka.
bet is esmes jauciuosi isgelbeta ir zymiai sveikesne, nei buvau pries prededama gerti grybuka smile.gif

Atsakyti
Noriu pasiklausti tu kurios daugiau info turi--ar butina daryti tas prtraukas?Man tas kefyriukas skanus ir geriu jau antras menuo is eiles -tai nei geriau nei blogiau kas darosi.Man jis toks skanus ir tadu nereik vakarienes valgyt cool.gif Kas gali pasidaryti jei as ji istysai gersiu?
Atsakyti
Sveiki forumiečiai 4u.gif . Kaip žinioje kas rytietiška tas šiuo metu madinga mūsuose bigsmile.gif . Neradau jokios informacijos , dėl to sukuriau šią temą. Gal kas yra girdėją apie "Japoninius ryžius"? blush2.gif (tai kazkokie kristalai panašūs į ryžius , kurie dauginasi. Juos reikia gerti . Valo organizmą ir gerai svoris krenta.) Norėtūsi žinoti tiksliau, kas čia per produktas g.gif , jų veikimo principas? Kas bandėte, parašykite rezultatus?
Atsakyti
Norejau paklausti dabar kaip tik darau pertrauka ir nesinori ispilti lauk , kiek zinau kiti daro varske , blynus is jo kepa , ar bandet kuri ka nors is jo gaminti ? Tiesa bandziau varskyte pasidaryti nieko nesigavo is jo doh.gif

Dar girdejau veidui, kunui kiti naudoja , ar bandziusios , ka ir kaip ?

Aciukas
Atsakyti