Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

QUOTE(Mazulytee @ 2009 08 27, 12:44)
Norejau paklausti dabar kaip tik darau pertrauka ir nesinori ispilti lauk , kiek zinau kiti daro varske , blynus is jo kepa , ar bandet kuri ka nors is jo gaminti ? Tiesa bandziau varskyte pasidaryti nieko nesigavo is jo  doh.gif

Dar girdejau veidui, kunui kiti naudoja , ar bandziusios , ka ir kaip ?
Aciukas

as pertrauku nedarau. skaiciau, kad reikia, bet nemanau, kad kazkas blogiau buna, jei nedarai.
Atsakyti
Gal ir nieko nenutiks kad nedarysi pertrauku , bet as darau , kiek skaiciau yra parasyta kad reikia daryti , tai jei reikia tai ir darau
Atsakyti
QUOTE(buginta @ 2009 08 26, 22:19)
Sveiki forumiečiai  4u.gif . Kaip žinioje kas rytietiška tas šiuo metu madinga mūsuose  bigsmile.gif . Neradau jokios informacijos , dėl to sukuriau šią temą.  Gal kas yra girdėją apie "Japoninius ryžius"?  blush2.gif (tai kazkokie kristalai panašūs į ryžius , kurie dauginasi. Juos reikia gerti . Valo organizmą ir gerai svoris krenta.) Norėtūsi žinoti tiksliau, kas čia per produktas  g.gif , jų veikimo principas? Kas bandėte, parašykite rezultatus?

Labas, Indijos ryžiai, sako greitina medžiagų apykaitą, valo organizmą nuo šlakų,
stiprina imunitetą, gydo įvairias ligas, tokius atsiliepimus esu girdėjusi apie juos, pradėjau gerti juos jau gal savaitė ar daugiau, poveikio jokio nejaučiu 4u.gif

Gydymo tikslais 0,5 litro per parą, o profilaktiškai galima gerti kada nori, siūloma ir veidą valyti nuo spuogų, trinti ryžiais problemiškas vietas 2 savaites ir dar daug įvairių
ligų gydo, svarbu tikriausiai tikėti ax.gif

Vakar per rusų kanalą apie tuos ryžius ir kalbėjo tikrai sako jie padeda svorį reguliuoti, kaip ilgiau pagersiu tada ir jums galėsiu papasakoti apie jų poveikį smile.gif

Papildyta:
Pasakojo apie jų naudą žmogaus organizmui- kaip ir sakiau reguliuoja svorį,
greitina medžiagų apykaitą, net gydo nuo vėžio. Laidoj davė moteriškei kuri sveria virš
150kg svorio reguliavimui, liepė gerti kelis kartus per dieną- ryte ir 2val. nieko nevalgyti per pietus ir vakare. Man jo parvežė iš Vokietyjos, dar trumpai geriu mažai ką ir pasakyti galiu. Pas rusus dabar irgi darosi populiaru sveika gyvensena, jie tuo labai domisi.

Papildyta:
Kiekvieną dieną rūgštoką skystį reikia perkošti, ryžius nuplauti po tekančiu vandeniu
ir įdėti 4 mažus šaukštelius cukraus ir 6-8 razinas reikia keisti kartą per savaitę, negalima naudoti jokio metalo,nes ryžis yra gyvas organizmas ir gali žūti.

Litrui vandens- 4 plasmasiniai šaukšteliai cukraus
Atsakyti
sveiki 4u.gif
mane domina pieno grybo kosmetiniai stebuklai smile.gif
ant veido ir plauku tepti pati gryba ar ta surugusi pienuka? ax.gif
Atsakyti
kaip supratau ta gryba reikia visa para laikyt, o jis jums neperrugsta? unsure.gif as tai jei is vakaro uzpilu, tai jau kita diena po pietu reikia pienuka keist, ir tai gaunasi kazkoks truputi grudetas, ar taip turi but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 09 08, 10:13)
kaip supratau ta gryba reikia visa para laikyt, o jis jums neperrugsta? unsure.gif as tai jei is vakaro uzpilu, tai jau kita diena po pietu reikia pienuka keist, ir tai gaunasi kazkoks truputi grudetas, ar taip turi but? g.gif

aš kadangi per sietelį nupilu ir išmaišau, tai gabalai nebesijaučia. Lygiai kaip kefyras, jei iš pakelio įpilu irgi gabaliukais būna, bet išmaišau ir jų beveik nebelieka. Jei kefyuras darosi pernelyg rūgštus (gali atrodyt perrūgęs) tai greičiausiai jau grybo ir pieno proporcijos pasikeitusios. Kuo daugiau grybo tam pačiam pieno kiekui, tuo greičiau ir stipriaus jis rūgsta. Nežino ar aiškiai parašiau.
Atsakyti
man kazkaip tokie dideli gabalai susidaro is granuliu, o pats penas lieka nesuruges
Atsakyti
QUOTE(wittnita @ 2009 09 07, 21:23)
sveiki  4u.gif
mane domina pieno grybo kosmetiniai stebuklai  smile.gif
ant veido ir plauku tepti pati gryba ar ta surugusi pienuka? ax.gif

Peti viena karta tepiau plaukus, gal siek tiek svenesni buvo , kaip palaikiau uzsitepus apie 10 min , bet is vieno karto uzsitepimo sunku ka dar spresti.
Zinoma pti pienuka, pats grybas lai auga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 09 08, 08:13)

Perrugti tikrai neperrugsta per para laiko, juk tiek ir reikia laiko laikyti uzpilta, o tik po 24h ji gerti reikia.
Hmmm gabaliukai nepasidaro taip pat perkosiu per sieteli , ismaisau ir kaip kefyriukas smile.gif
Atsakyti
na man ir nesigauna gabalais, bet kai geri jauciasi tokie kaip mazyciai grudeliai. o del perrugimo matyt pas mane jau to grybo per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 09 08, 20:50)
na man ir nesigauna gabalais, bet kai geri jauciasi tokie kaip mazyciai grudeliai. o del perrugimo matyt pas mane jau to grybo per daug g.gif

Tai daugiau pabandyk pilti pieno , juk grybas auga ir reikalauaj daugiau pieno
Atsakyti
Na turiu ir as arbatos "grazuoli" stiklainyje. Pirmos porcijos neprisiverciau isgerti - labai jau slyksciai tas produktas atrode. Perploviau, uzpyliau nauja arbata, dabar per savaite susikaupsiu ir tada bandysiu ragauti.
Anksciau turejau Tibeto pieno gryba, tai super, ir tiko ir patiko ir padejo. O su situo gyventoju dar man teks susidraugauti...
Atsakyti
geriu jau puse metu ta pieno grybuka--ir nieko nejauciu-nei gariau kas nei bogiau kas g.gif Maniau ,kad kalcio atsargas organizme pakankamai papildziau bet....(mat rankos rodomajo pirsto nagas man plysta per puse---kuri laika buvo uzgijes--galvojau ---padejo---vakar vel iplyso doh.gif )Geriu as ta grybuka be jokiu pertrauku-ir nieko....visai nieko verysad.gif
Atsakyti