Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

Man dar neteko vartoti, kol kas dar tik ieškau.
Šiaip kiekvieną mielą dieną vartoju jogurtą be priedų,bet manau,kad šis grybas man puikiai pakeistų jogurtą.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 11 30, 10:34)
Na musu pediatre, vadinasi, puiki, is musu neuzsidirbineja, nes visokius actimelius bei aktivias irgi uzdraude vartoti del dedamu liuosinanciu vaistu i juos tongue.gif O ir piliuliu nepataria vartoti, sako, geriau paprasta ekologiska kefyra, sveikiau ir naudingiau bus drinks_cheers.gif

Bandžiau rolleyes.gif ne iš kiekvieno pieno kefyras gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš kažkaip nesėkmingai numarinau savo arbatos grybą... Jis pas mane taip ir gulėjo stiklainio dugne ir gira nesigavo. Aš jį laikiau virtuvėje ant spintelės, ten šviesos nedaug, gal jam nepatiko? Kažką blogai dariau.

Atsakyti
Sveikutės.... 4u.gif

Šiandien į stiklainį įkėliau pirmą porciją ryžių grybo. Gražuoliai. bigsmile.gif Žiūrėsim, kaip seksis auginti. Bet labai jau daug prisiklausiau apie arbatos grybą. Daug ir gerų dalykų.... Dabar labai labai ir aš jo noriu.
Atsakyti
aš geriu jau kelios savaitės, tai pastebėjau, kad pilvo taip nebepučia ir viduriai neužkietėja
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 10, 13:52)
aš geriu jau kelios savaitės, tai pastebėjau, kad pilvo taip nebepučia ir viduriai neužkietėja

man irgi taip buvo,o po matomai organizmas priprato ir jau nebepadėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 12 11, 15:49)
man irgi taip buvo,o po matomai organizmas priprato ir jau nebepadėjo g.gif

o tai kiek laiko jau geri?
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 12 14, 16:23)
o tai kiek laiko jau geri?

gėriau beveik pusę metų 4u.gif
Atsakyti
Na, aš geriu Tibeto grybą, jau tik antras mėnuo, bet jau senai pamiršau, ką reiškia rųgščių kilimas, pilvo pūtimas... Anksčiau skrandis žiauriai streikavo, vos valgyt galėdavau... Svoris augti labai pradėjo, nors valgiau labai mažai..
Neigiamų atsiliepimų nei iš vieno negirdėjau, visiems jis labai tinka, tik reikia naudoti pagal instrukciją, o ne kaip sugalvoji..
20 dienų gerti, 10 dienų pertrauka, paskui vėl 20 dienų gerti... Procedūra trunka 1 metus laiko...
Atsakyti
Vakar gavau grybuką. Ką daryti su juo tas 10 dienų kai daroma pertrauka?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 12 21, 13:54)

Kaukes veidui, plaukams, kepti blynus smile.gif

Jei ne, tai galima nepilti visos stiklines pieno per tas 10 dienu pertraukos, uzpilti tiek, kad ji apsemtu, reikia ji visada pamaitinti, kad nenumirtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 22 gruodžio 2009 - 13:29
QUOTE(jovana @ 2009 12 21, 13:54)

Ar tu kalbi apie ta,kur tokie tarsi ryziai tarsi varske ir reikia uzpilti pienu ir po paros perkosti,perplauti ir vel uzpilti oienu?
Atsakyti