Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

Nelabai man sekasi su jo dauginimusi per 2 savaites puse sauksto priauga gal butu kokiu patarimu kaip ji laikyti? Ir dar pastebejau kad gerimas jau nebeturi burbuliuku nors skonis liko tas pats.
Atsakyti
Cia visi naudoja, kaip matau, be jokiu baimiu. O niekas nezino , kas gali atsitikt, jeigu to gryba mazas gabaliukas patektu i organizmo vidu ir ten apsygyventu?
Kaip suprantu jam nebutinai pieno reikia, kad isgyventu uztektu ir dregmes, plius organizme silta?
Gal kur parasyta ir apie jo kokias blogasias savybes, negi jis gali buti tik teigiamas.
Dabar turiu ir toki, tik nezinau kaip cia geriau pasielgus, gerti ar negerti?
http://lt.netlog.com.../messageid=2571
po sito jau kazkaip baisu man ji gerti..
Atsakyti
esu gerusi ta kefyriuka pries daugiau nei 5 metus, virskinimui gerai, veliau pabodo ir meciau.. dabar labai laukiu kad panevezietes juo pasidalintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2010 04 20, 11:42)
Nelabai man sekasi su jo dauginimusi per 2 savaites puse sauksto priauga gal butu kokiu patarimu kaip ji laikyti? Ir dar pastebejau kad gerimas jau nebeturi burbuliuku nors skonis liko tas pats.


na, keista, jei mazai priauga... man oi kaip jis auginasi! doh.gif doh.gif doh.gif ir burbuliukai kyla... ir kai jis nupiltas, tai toks kaip gazuotas... kai atsuku buteli, tai susnypscia net tongue.gif kazkas cia negerai... gal cukraus pamirsai ideti, ar dar kas? o laikyti ji reikia toliau nuo tiesioginiu saules spinduliu, ir viskas... tik ne tamsoj... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2010 04 20, 09:42)
Nelabai man sekasi su jo dauginimusi per 2 savaites puse sauksto priauga gal butu kokiu patarimu kaip ji laikyti? Ir dar pastebejau kad gerimas jau nebeturi burbuliuku nors skonis liko tas pats.

Greiciausiai kad per mazai ta grybeli "maitini".... Jam kas trys dienos reikia duoti cukraus.... O jei jau neburbuliuoja ir an tai gali buti kad tu ji "nuzudei"
Atsakyti
Labuka mamytes, man dave pieno gryba, bet apie ji nieko buvau negirdejus ir as ji uzpyliau saltu pienu is saldytuvo.
Norejau pasiteirauti ar dabar pavyks surugti ?
Ir jei galit parasykit tikslia instrukcija gaminimo.
4u.gif Aciu.
Atsakyti
Instrukcija yra ne karta parasyta temoje, saltas pienas nieko blogo
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal kas nors gali patarti, kaip man suzinoti, ar mano grybas yra geras ir nesugedes g.gif Atveziau ji pries kelias dienas is mamos, perskaiciau instrukcija kaip reikia jo rupintis ir pan. blush2.gif Na lyg viska darau kaip ir priklauso, tik labai man keistas to pienuko skonis. Daug kur rasot, kad jis panasus i kefyra, o man jo skonis visai kefyro neprimena schmoll.gif Toks sakyciau sugedes pienas sumaisytas su degtine blush2.gif Dabar net gerti bijau, kad sau zalos nepadaryti. Ir dar parasykit kaip jis turi atrodyti. Mano panasus i grudeta varske, o gal jis turi buti kitoks g.gif
Atsakyti
Maniškis būna panašaus skonio kai perrūgsta. Gal senai pienuką keitėt?
Atsakyti
ar arbatos grybo gerimas tikrai labai kelia rugstinguma? radau daug tokiu ispejimu, o taip pat ir gerti jo liepiama grieztai normuotai ir dar 1 val pries ar po valgio - lyg vaistus! g.gif kiek girdejau, seniau ji tiesiog gerdavo tiek, kiek norejo ...
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 05 25, 18:37)
Maniškis būna panašaus skonio kai perrūgsta. Gal senai pienuką keitėt?



Pienuka keiciu kiekviena vakara, tik gal netinka pienas is parduotuves? Uzvakar uzpiliau naturaliu pienu is ukininku pirkta, tai skonis buvo panasus i rugpieni smile.gif
Atsakyti
Aš užpilu tik parduotuvės pienu. Pastebėjau, kad mano grybukas perrūgsta greičiau kai šiltos dienos ir tenka pieną keisti ne kas 12, bet kas 9 valandos. Už savaitės galėsiu pasidalinti grybuku Kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 28 gegužės 2010 - 11:16