Nelabai man sekasi su jo dauginimusi per 2 savaites puse sauksto priauga gal butu kokiu patarimu kaip ji laikyti? Ir dar pastebejau kad gerimas jau nebeturi burbuliuku nors skonis liko tas pats.
Cia visi naudoja, kaip matau, be jokiu baimiu. O niekas nezino , kas gali atsitikt, jeigu to gryba mazas gabaliukas patektu i organizmo vidu ir ten apsygyventu?
Kaip suprantu jam nebutinai pieno reikia, kad isgyventu uztektu ir dregmes, plius organizme silta?
Gal kur parasyta ir apie jo kokias blogasias savybes, negi jis gali buti tik teigiamas.
Dabar turiu ir toki, tik nezinau kaip cia geriau pasielgus, gerti ar negerti?
http://lt.netlog.com.../messageid=2571
po sito jau kazkaip baisu man ji gerti..
Kaip suprantu jam nebutinai pieno reikia, kad isgyventu uztektu ir dregmes, plius organizme silta?
Gal kur parasyta ir apie jo kokias blogasias savybes, negi jis gali buti tik teigiamas.
Dabar turiu ir toki, tik nezinau kaip cia geriau pasielgus, gerti ar negerti?
http://lt.netlog.com.../messageid=2571
po sito jau kazkaip baisu man ji gerti..
esu gerusi ta kefyriuka pries daugiau nei 5 metus, virskinimui gerai, veliau pabodo ir meciau.. dabar labai laukiu kad panevezietes juo pasidalintu

QUOTE(As ir tu @ 2010 04 20, 11:42)
Nelabai man sekasi su jo dauginimusi per 2 savaites puse sauksto priauga gal butu kokiu patarimu kaip ji laikyti? Ir dar pastebejau kad gerimas jau nebeturi burbuliuku nors skonis liko tas pats.
na, keista, jei mazai priauga... man oi kaip jis auginasi!

QUOTE(As ir tu @ 2010 04 20, 09:42)
Greiciausiai kad per mazai ta grybeli "maitini".... Jam kas trys dienos reikia duoti cukraus.... O jei jau neburbuliuoja ir an tai gali buti kad tu ji "nuzudei"
Instrukcija yra ne karta parasyta temoje, saltas pienas nieko blogo
Sveikutes
Gal kas nors gali patarti, kaip man suzinoti, ar mano grybas yra geras ir nesugedes
Atveziau ji pries kelias dienas is mamos, perskaiciau instrukcija kaip reikia jo rupintis ir pan.
Na lyg viska darau kaip ir priklauso, tik labai man keistas to pienuko skonis. Daug kur rasot, kad jis panasus i kefyra, o man jo skonis visai kefyro neprimena
Toks sakyciau sugedes pienas sumaisytas su degtine
Dabar net gerti bijau, kad sau zalos nepadaryti. Ir dar parasykit kaip jis turi atrodyti. Mano panasus i grudeta varske, o gal jis turi buti kitoks

Maniškis būna panašaus skonio kai perrūgsta. Gal senai pienuką keitėt?
QUOTE(Rodnega @ 2010 05 25, 18:37)
Maniškis būna panašaus skonio kai perrūgsta. Gal senai pienuką keitėt?
Pienuka keiciu kiekviena vakara, tik gal netinka pienas is parduotuves? Uzvakar uzpiliau naturaliu pienu is ukininku pirkta, tai skonis buvo panasus i rugpieni

Aš užpilu tik parduotuvės pienu. Pastebėjau, kad mano grybukas perrūgsta greičiau kai šiltos dienos ir tenka pieną keisti ne kas 12, bet kas 9 valandos. Už savaitės galėsiu pasidalinti grybuku Kaune