Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

paaugo tikrai,jau mamai sauksta palikau-auginasi sau,o pas mane dabar vel kokie kupini 2 saukstai
as uzpilu juos puse litro pieno,puikiausiai suraugina
Atsakyti
Sveikutės,norėčiau paklausti ar kuri nors nešėt tirti Tibeto pieno grybuką?Jei nešėt,tai kur?Kokia tyrimo kaina?Vakar girdėjau repliką,kad tokio tipo grybai užkrėsti AIDS.Mano galva,tai nesuvokiamas dalykas.Gal aš klystu?
Atsakyti
biggrin.gif lotuliukas.gif nu didesnio briedo nesu girdejus....
forumo pradzioj lig rase moteriskes kad nese tirti...as tai net minciu tokiu neturiu...
tada gal nesam tirti-kefyra is pardes ar piena...ten itariu daugiau brudo rastu nei tibeto grybe
Atsakyti
QUOTE(gyvaciuks @ 2010 08 19, 11:21)
Sveikutės,norėčiau paklausti ar kuri nors nešėt tirti Tibeto pieno grybuką?Jei nešėt,tai kur?Kokia tyrimo kaina?Vakar girdėjau repliką,kad tokio tipo grybai užkrėsti AIDS.Mano galva,tai nesuvokiamas dalykas.Gal aš klystu?

O AIDS ne lytinių kelių plinta?
Atsakyti
As taip pat taip manau,kad lytiniu keliu arba per krauja,taciau medikai mano kitaip.Cia jie tokias pasakas kuria.
Atsakyti
QUOTE(gyvaciuks @ 2010 08 19, 13:40)
As taip pat taip manau,kad lytiniu keliu arba per krauja,taciau medikai mano kitaip.Cia jie tokias pasakas kuria.

tai koks cia medikas jus taip informavo? doh.gif ar jus kur isskaitet?
apie visus grybus raso-filomena taunyte savo knygose...
ji labiausiai giria ir zavisi-arbatos grybu..bet apraso ir indijos ryzius ir tibeto gryba...apie Aids neminejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciuks @ 2010 08 19, 14:40)

Kas čia toks protingas jums pasakaitę susekė? lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai neperskaityta ,bet tikra.Kaimyne turi problemu su skrandziu,nuejusi pas gydytoja vaistuku,tarp kitko, paklause apie peno grybuka.Vat ir gavo atsakyma,kad jokiais budais negalima vartoti ir,kad tokio tipo grybai gali but uzsikrete "AIDS" ir dar daug visokiu ligu.
Atsakyti
AIDS plinta lytinių kelių o ne per naudingąsias gerąsias bakterijas . Tada negalima ir parduotuvėje pirkti pieno produktų - kefyro, jogurtų ir panašių kur yra gerosios bakterijos nes galima AIDS užsikriesti
Atsakyti
niekaip nesuvokiu-aids plinta lytiniu keliu,arba per krauja..
nu nei kraujo perpilima darai su tuo grybu nei i ana vieta kisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
galiu pasakyt tik tiek-kad ir gydytojai nusisneka..
nu jus nenaudokit..as tai naudoju ir tuo esu patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2010 08 19, 15:31)
AIDS plinta lytinių kelių o ne per naudingąsias gerąsias bakterijas . Tada negalima ir parduotuvėje pirkti pieno produktų -  kefyro, jogurtų ir panašių kur yra gerosios bakterijos nes galima AIDS užsikriesti

butent!
nu ka cia su pliku pesiotis,kiekvienas turim savo nuomuone..
Atsakyti
Nors naudoju nesenai,bet ir toliau naudosiu.manes negazdina tokios "pievos",mes ir taip visokiu E su maistu privalgom.Cia vienas is nedaugelio dalyku , kai zinai kageri ir zinai,kad tau padeda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2010 08 02, 13:29)
o man įdomu, kaip kai du šaukštai atliekamo grybo būna, kur juos dedat iki kol visa porcija - 4 valg.šaukštai prisiaugina  biggrin.gif

Aš tą nuplautą perteklių dedu į indelį ir laikau šaldytuve. Kai bus 4 šaukštai, atiduosiu draugei.

Šiaip man vasarą šis gėrimas labai primena girą.
Atsakyti