paaugo tikrai,jau mamai sauksta palikau-auginasi sau,o pas mane dabar vel kokie kupini 2 saukstai
as uzpilu juos puse litro pieno,puikiausiai suraugina

forumo pradzioj lig rase moteriskes kad nese tirti...as tai net minciu tokiu neturiu...
tada gal nesam tirti-kefyra is pardes ar piena...ten itariu daugiau brudo rastu nei tibeto grybe
QUOTE(gyvaciuks @ 2010 08 19, 11:21)
Sveikutės,norėčiau paklausti ar kuri nors nešėt tirti Tibeto pieno grybuką?Jei nešėt,tai kur?Kokia tyrimo kaina?Vakar girdėjau repliką,kad tokio tipo grybai užkrėsti AIDS.Mano galva,tai nesuvokiamas dalykas.Gal aš klystu?
O AIDS ne lytinių kelių plinta?
QUOTE(gyvaciuks @ 2010 08 19, 13:40)
As taip pat taip manau,kad lytiniu keliu arba per krauja,taciau medikai mano kitaip.Cia jie tokias pasakas kuria.
tai koks cia medikas jus taip informavo?

apie visus grybus raso-filomena taunyte savo knygose...
ji labiausiai giria ir zavisi-arbatos grybu..bet apraso ir indijos ryzius ir tibeto gryba...apie Aids neminejo

QUOTE(gyvaciuks @ 2010 08 19, 14:40)
As taip pat taip manau,kad lytiniu keliu arba per krauja,taciau medikai mano kitaip.Cia jie tokias pasakas kuria.
Kas čia toks protingas jums pasakaitę susekė?

AIDS plinta lytinių kelių o ne per naudingąsias gerąsias bakterijas . Tada negalima ir parduotuvėje pirkti pieno produktų - kefyro, jogurtų ir panašių kur yra gerosios bakterijos nes galima AIDS užsikriesti
niekaip nesuvokiu-aids plinta lytiniu keliu,arba per krauja..
nu nei kraujo perpilima darai su tuo grybu nei i ana vieta kisi
galiu pasakyt tik tiek-kad ir gydytojai nusisneka..
nu jus nenaudokit..as tai naudoju ir tuo esu patenkinta.
Papildyta:
butent!
nu ka cia su pliku pesiotis,kiekvienas turim savo nuomuone..
nu nei kraujo perpilima darai su tuo grybu nei i ana vieta kisi

galiu pasakyt tik tiek-kad ir gydytojai nusisneka..
nu jus nenaudokit..as tai naudoju ir tuo esu patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2010 08 19, 15:31)
AIDS plinta lytinių kelių o ne per naudingąsias gerąsias bakterijas . Tada negalima ir parduotuvėje pirkti pieno produktų - kefyro, jogurtų ir panašių kur yra gerosios bakterijos nes galima AIDS užsikriesti
butent!
nu ka cia su pliku pesiotis,kiekvienas turim savo nuomuone..
QUOTE(giekab @ 2010 08 02, 13:29)
o man įdomu, kaip kai du šaukštai atliekamo grybo būna, kur juos dedat iki kol visa porcija - 4 valg.šaukštai prisiaugina 

Aš tą nuplautą perteklių dedu į indelį ir laikau šaldytuve. Kai bus 4 šaukštai, atiduosiu draugei.
Šiaip man vasarą šis gėrimas labai primena girą.