Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą?

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą? (319 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nė už ką neduočiau schmoll.gif
Atsakyti
Niekada neduociau.
Atsakyti
Jei gerbčiau savo vyrą, tai niekada neduočiau.
Atsakyti
neduočiau, nors mano pirmosios meilės vardas tikrai labai gražus... bet tai būtų nesąžininga mano vyro atžvilgiu... O, mano vyro buvusioms meilėms galioja tas pats.
Atsakyti
Tikrai neduočiau. Aš net savo sesres vaikino (ex) vardo nedėjau, nors iki tol jis man buvo labai gražus ir visada sakiau, kad berniuks bus Vakaris. smile.gif
Atsakyti
Neduočiau nė už ką schmoll.gif
Sesers vaikas turi du vardus (turkišką ir lietuvišką, kuriuos atitinkamai rinko mama ir tėtis smile.gif ) Lietuviškasis toks, kaip mano ex. Tai kad ir pyksta sesuo, bet vadinu jį tik turkiškuoju blush2.gif
Atsakyti
As tai duociau, nes MB nelabai ir zino apie mano buvusiuosius, bet as pavyzdziui zinau jo paskutine ex ir nenoreciau, kad jis noretu siulyti musu dukrai jos varda, nes as tos jo ex labai nemegstu.
Nors mano ex tarpe nera tokio vardo, kuri noreciau duoti sunui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Britney: 28 lapkričio 2008 - 17:51
ne ne schmoll.gif
Atsakyti
Duočiau, jei tas vardas gražus ir jei nekeltų skausmingų prisiminimų ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif , niekada neduociau vaikui vardo, kuris keltu neigiamas asociacijas. Jeigu vardas kelia teigiamas arba su niekuo neasocijuojasi, puiku. Mes toki ir pasirinkom, nes buvo daug variantu, bet vis tai ta primena, tai ta...
Atsakyti
Aišku duočiau biggrin.gif Man pats gražiausias vyriškas vardas yra Darius. O mano kartoje tai yra labai populiarus vardas, ir turėjau gal 4-5 kadrus Darius biggrin.gif Tai ką man dabar daryti? lotuliukas.gif
Atsakyti
MB vardas yra man pats gražiausias ir jau senai sakiau,kad mano mažylis bus būtent tokiu vardu. bet jei ir išsiskirtume, sūnui tokio vardo nebeduočiau schmoll.gif
Atsakyti