Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą?

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą? (319 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
o tada isivaizduok situacija, kad jums gimsta dukryte. tavo vyras jai pasiulo varda. tau jis pasirodo grazus ir sutinki su pasiulymu. o po kiek metu suzinai, kad tai buvo jo "didziosios" meiles vardas doh.gif arba jo ilgametes drauges doh.gif ar tau nekiltu klausimas KODEL? kodel jis pasiule butent toki varda? kodel primygtinai prase? gal jis vis dar ja prisimena? atsakymas butu paparastas: tai be abejo, kad prisimena!! juk kasdien 100 kartu ji istaria saukdamas jusu dukryte! na, bent jau as tokioje situacijoje jausciausi isduota! nesvarbu, kad tai tik vardas, bet MB ex vardo tai tikrai ne uz ka gyvenime neduociau savo vaikui! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
[/quote]

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
niekada gyvenime! siaip vieno ex vardas labai patiko,bet mane vyras nusautu jei buciau pasakius kad tuo vardu savo sunu noriu pavadint biggrin.gif butu dar ir nepatikejes kad vaikas jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neduočiau savo vaikui ex'o vardo jokiais būdais schmoll.gif .Jeigu jau "ex",tai tegul ir lieka viskas "ex" - praeityje,su savo vardais ,pavardėm,pravardėm ir t.t.Žiūrim į priekį ax.gif
Atsakyti
Pati esu pavadinta tevo pirmosios meiles vardu...santykiai buvo rimti, bet jaunysteje isiro, kodel mama sutiko, kad buciau taip vadinama ......nezinau....nors sia tevo meiles istorija zinojo....
Pati greiciausiai neduociau savo vaikui ex...vardo, del milijono priezasciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Duociau vyro buvusios varda,as jos nemacius nepazistu ir siaip ji man nieko nereiskia,o vardas grazus Šarūne smile.gif
Atsakyti
neduočiau. nebent eks vaikinas būtų man gyvybę išgelbėjęs. jeigu ne, tai už ką jį taip pagerbti?
Atsakyti
Jei vardas grazus, nieko pries, tikrai duociau 4u.gif .
Atsakyti
_ Nieka neduociau_
Priezastis paprasta, nesvarbu, kad tai buvo ankstyvos jaunystes susizavejimas tiek is MB ar mano puses. Jei gimtu sunus, jo ex vardu,kad ir koks grazus bebutu nevadinciau del pagarbos savo antrai pusei, net jei jis visos priesistores ir nezino. ax.gif Gimus mergaiciukei, ja vadinti brangiausiojo pirmosios meiles vardu irgi nenoreciau, kazkaip kraupoka butu, juk tada jis i ja ne tik ziuretu, kaip i mudvieju meiles vaisiu, bet ir kaip i neissipildziusia svajone doh.gif doh.gif . Kazkuri SM minejo, kad klasiokas gimusia mergyte pavadino klasiokes vardu ir kiek supratau prisipazino, jog tai buvo jo slapta simpatija blink.gif . Brrr... Nenoreciau buti ta klasioke, juolab jei esu susikurusi savo gyvenima. Juk visoms is sykio i galva lenda mintis - jis apie ja tebegalvoja. O kaip jaustis mamytei, jei ji zino vardo "reiksme" doh.gif - is sykio vyro zvilgsnis i durkrele ir prisilietimai itartini darosi. Ne ne uz ka sitokios kancios nenoreciau ir apie tai net galvoti nenoriu schmoll.gif schmoll.gif , lai visi ex ir lieka ex su visais tais graziais vardais, juk ant svieto ir dar grazesniu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodėl gi neduoti gražaus vardo? Vien tik todėl, kad kažkada kažką pažinojai tokiu vardu?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 11 04, 11:16)
Kodėl gi neduoti gražaus vardo? Vien tik todėl, kad kažkada kažką pažinojai tokiu vardu?

drinks_cheers.gif Mano buvusiojo vardas maniškiui pats gražiausias ir nors žino istoriją, bet žadam taip ir pavadint, nes tiek man, tiek jam vardas lieka vardu. Draugyste buvo kazkada ir ji visai neitakoja sprendimo pavadinti vaika blush2.gif
Na, cia aisku, kaip kam, priklauso nuo priezasties, del kurios suteiki si varda g.gif
Atsakyti
Mano pasirinkimas : Duočiau, jei vardas gražus

tikrai nera svarbu man kad tas zmogus buvo mano vaikinas, jei vardas grazus tj ir duociau ax.gif
Atsakyti
As tai niekada neduociau. O ir vyras nesutiktu. Juk vardas dazniausiai asocicijuojasi su pazinotais zmonemis ir tu asociaciju beveik neimanoma isvengti. Kai kurie grazus vardai taip ir atkrenta - ne vien del ex, bet siaip pazinotu nemielu zmoniu.
Nors siaip - kiekvieno pacio reikalas ir pasirinkimas. Jei zmones taip daro, smerkti ju irgi nera uz ka 4u.gif
Atsakyti