Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

Lietuvos himnas nesikeičia kaip ir vėlėju barnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif ta pati dainelė, ta pati unsure.gif unsure.gif
Kiekviena turi savo nuomonę, tai ir pasilikim prie jos. Nes paburbėjimai ir pasižodžiavimai nieko nepadės mirksiukas.gif
Kaip liaudies išmintis sako Mažiau kalbų, daugiau darbų.
Papildyta:
Čia ne mano darbas, iš interneto platybiu.
Nuotaikingas darbas biggrin.gif
Tai pamiklinkim akis, kaip jis padarytas? pakankamai yra išmanančiu, o ir pradedančiom bus nauda mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 28, 09:03)
Tai pamiklinkim akis, kaip jis padarytas? pakankamai yra išmanančiu, o ir pradedančiom bus nauda mirksiukas.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia gera karvutė. thumbup.gif mano protu, tai aš spenelius pribadyčiau sausai. Nemoku aš tų gudrybių kaip privelti iš karto
Atsakyti
Va, pora dienelių neužsuk-ir jau vėl prišnekėta, pasiginčyta, švelniai pasibarta, taip sakant-nuomonių pluralizmas lotuliukas.gif

Aš tai nieko blogo neįžvelgiu tame "sraigučių" reikale. Daug jau kalbėta, net nebesinori kartotis.

Jumi - tavo šalis tiesiog nuostabus!!! ( ar kartais jis nebuvo Vilniuj anąkart apsilankęs? na, gal ir ką pripainiojau ax.gif )

Katinyti - tu kaip visuomet-nepakartojama thumbup.gif Tašiukas švyti nuoširdumu ir katinytiškumu biggrin.gif

Seava - labai įdomus maišelis rolleyes.gif Ir tos runos...tokios paslaptingos... nieko apie jas neišmanau schmoll.gif Tik gal kitu kampu norėtųsi į jį pažvelgt; o kam jis skirtas?

QUOTE(*Mari* @ 2007 04 27, 20:24)
oi ievushka kokia slapuke. mes gi pirmos turejom suzinoti  g.gif  lotuliukas.gif

Na, tokia tik vos vos slapukė biggrin.gif
Taigi norėjau ir aš pati pasigirt, ale kad dvi dienas visai prie kompiuterio neprisėdau, intensyviai gyvenu paskutiniu metu smile.gif O be to-pardavime dar nėra šio -gegužės-numerio.Bet tuoj bus. Prašom-pirkti ir skaityti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 28, 08:03)
Lietuvos himnas nesikeičia kaip ir vėlėju barnis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ta pati dainelė, ta pati unsure.gif  unsure.gif
Kiekviena turi savo nuomonę, tai ir pasilikim prie jos. Nes paburbėjimai ir pasižodžiavimai nieko nepadės mirksiukas.gif
Kaip liaudies išmintis sako Mažiau kalbų, daugiau darbų.
Papildyta:

http://image009.myli.....s papukai.jpg

Aš tai ne jokia profė, bet man panašu, kad pati karvutė velta ant baliono ar kamuolio, o tešmuo „prikabintas“ adatėlėmis, nes man lyg ir dūriai matosi čiučiuki wink.gif
Jumi labai gražus šalis drinks_cheers.gif
Seava labai wub.gif mašelis wink.gif jame gal runas laikai?
Atsakyti
Karvė kooookia wub.gif
Man atrodo, kad galima ir ant baliono, ar kokio kito apvalaus daikto velti, arba su šablonu. Speniai čia adatom pribadyti atrodo, bent jau tas blynas aplink juos. O šiaip, manau, ir šlapiai juos galima privelti, kaip ir tą stimburį iš vidaus. Nusivelt stimburį ir spenius, palikt galus nesuveltus kaip rankinės rankenom ir privelti tada, tik sunku juos stačius išlaikyti beveliant lotuliukas.gif Bet galima po vieną privėlinėt prilaikant rolleyes.gif
Atsakyti

Aš tai nieko blogo neįžvelgiu tame "sraigučių" reikale. Daug jau kalbėta, net nebesinori kartotis.

Seava - labai įdomus maišelis rolleyes.gif Ir tos runos...tokios paslaptingos... nieko apie jas neišmanau schmoll.gif Tik gal kitu kampu norėtųsi į jį pažvelgt; o kam jis skirtas?
Na, tokia tik vos vos slapukė biggrin.gif

apie runas labai idomu psl radau.
galima savo varda uzsirasyt http://www.pbs.org/w...runesright.html ne i tema ,bet gal patiks. smile.gif
http://www.sapnai.net/runos.php o cia apie pacias runas.
as irgi mazai ka apie jas suprantu,tiesiog po ranka pasipainiojo ir uzsirasiau lotuliukas.gif

Seava labai wub.gif mašelis wink.gif jame gal runas laikai?
[/quote]

maisiukas be paskirties,tik kaip talismanas.gal ka ir sugalvosiu kada idet.jis labai mazuciukas,nedaug tilps lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 04 28, 11:45)

Taigi norėjau ir aš pati pasigirt, ale kad dvi dienas visai prie kompiuterio neprisėdau, intensyviai gyvenu paskutiniu metu  smile.gif O be to-pardavime dar nėra šio -gegužės-numerio.Bet tuoj bus. Prašom-pirkti ir skaityti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Griebsim griebsim wink.gif. Tikiuosi, kad tiražas didelis ir žurnalų visoms užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 04 28, 19:43)
Griebsim griebsim wink.gif.  Tikiuosi, kad tiražas didelis ir žurnalų visoms užteks  biggrin.gif

Kas? Kur? Koks žurnalas rašo apie ievuschką? Pražiūrėjau kažką. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 04 29, 00:06)
Kas? Kur? Koks žurnalas rašo apie ievuschką? Pražiūrėjau kažką. g.gif

Va, pasireklamuosiu lotuliukas.gif "Tavo vaikas" Nr.5
Chi Chi rolleyes.gif
Atsakyti
bet kokia slapukė doh.gif kada jis parduotuvėse pasirodys? rolleyes.gif jei nesulauksim bėgsim tiesiai į redakciją lotuliukas.gif
Atsakyti
jau yra wink.gif tik kad supakuotas bash.gif: negalima parduotuvej pavartyti mad.gif
Atsakyti