naga padaryk dar žieda užmauk ir bus super

QUOTE(gugile @ 2007 04 30, 18:26)
nagą darysiu, kai turėsiu nuveltas šliures iš kūno spalvos tapkutes

Bonbonke, man jos tikrai

QUOTE(Irunia @ 2007 04 30, 13:25)

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 30, 18:08)
merginos...labai jau norėjau pabandyt tapkutes su pirščiuku

man tai raudonų nagų - juokauju, banalu...ištiesų manau jei jos būtų juodos - jom nieko netruktų, nes man tai tikros "kanopėlės" o baltų nebūna (kanopų)

man įdomu kaip būtų tokias pirštines nuvėlus - įdomumo tikrai daug, o ir sukrapštyti lengviau kokias kapeikas prie kioskelio šokoladuką perkant vieną pirštą nuo kumščio laisvą turint, bet kaži kaip su patogumu ;oh kadangi žiema niekur iš kiemo nebėga gal laikas nusivelti ir pabandyti

Fainumėlis
Aš irgi norėjau pasiūlyti geltoną nagą . Tiesiog prašosi

na pas mane spalvotos vilnos trūkumas, tai pabandymui ėmiau baltą... man tai jos labai patogios, nes dariau ant savo kojos. o pirštinės, taigi tokios kumštinės yra 
Sedona, na jei senulauksiu kitų pasiūlymų darysiu geltoną nagą

Sedona, na jei senulauksiu kitų pasiūlymų darysiu geltoną nagą

QUOTE(linada @ 2007 04 30, 19:37)

Vientisą, pagal temos pradžioje esančią pamokėlę.
Tik vėliau ne iš vilnos, o ir vilnonių siūlų. Casa Lanoj pirkau liemenei, biški liko, tai va ir sumasčiau pabandyti.

fuuu, man geltonas nagas su kažkokiu nurukytu, nusęnusiu asocijuojasi...daryk belekokios kitos spalvos
tiksliau daryk kokį nori, aš daryčiau kitos
:

QUOTE(linada @ 2007 04 30, 19:47)
fuuu, man geltonas nagas su kažkokiu nurukytu, nusęnusiu asocijuojasi...daryk belekokios kitos spalvos
tiksliau daryk kokį nori, aš daryčiau kitos
:

dabar specialiai padarysiu geltoną, kad linadą panervinčiau

QUOTE(Irunia @ 2007 04 30, 19:47)
Vientisą, pagal temos pradžioje esančią pamokėlę.
Tik vėliau ne iš vilnos, o ir vilnonių siūlų. Casa Lanoj pirkau liemenei, biški liko, tai va ir sumasčiau pabandyti.

jetau kiek aš tų siūlų prisipirkusi turiu

taigi gali suvelt siūlus kaip vilną... pasiskaityk veltinio forume