buvau Danijoje pagal Erasmus Orhuso universitete labai patiko

man idomu, kai vaziavot, ar gerai mokejot kalba, tobulinot specialei zinias?
Uz poros savaiciu islekiu i Svedijos Lund university. Vaziuoju na ura, moku anglu is tu laiku kai dirbau UK, kiek liko ziniu tiek ir naudosim, nieko papildomo nesimokinu. isimesiu tik kisenini anglu-lietuviu zodyneli.
QUOTE(be*starlet @ 2008 08 10, 13:32)
Uz poros savaiciu islekiu i Svedijos Lund university. Vaziuoju na ura, moku anglu is tu laiku kai dirbau UK, kiek liko ziniu tiek ir naudosim, nieko papildomo nesimokinu. isimesiu tik kisenini anglu-lietuviu zodyneli.
galvojau, kad tik as na ura vaziuoju, o pasirodo musu daug

as irgi greit vaziuosiu pagal erasmus i Kipra:) anglu labai gerai mokejau mokykloj:) kol metus studijavau kolegijoj (kur anglu lygis daaaug prastesnis negu mokykloj), tai truputi uzmirsau, bet reikia praktikos:) irgi imsiu zodyneli. Nieko...ten tokiu kaip mes daug:)
QUOTE(snoopy_b @ 2008 08 14, 09:23)
as irgi greit vaziuosiu pagal erasmus i Kipra:) anglu labai gerai mokejau mokykloj:) kol metus studijavau kolegijoj (kur anglu lygis daaaug prastesnis negu mokykloj), tai truputi uzmirsau, bet reikia praktikos:) irgi imsiu zodyneli. Nieko...ten tokiu kaip mes daug:)
Uh,Kipras???Kaip faina!

O ka ten galima studijuot?

QUOTE(snoopy_b @ 2008 08 14, 09:23)
turbut Kipre galima mokintis kaip guleti papludimyje

QUOTE(be*starlet @ 2008 08 14, 15:54)
turbut Kipre galima mokintis kaip guleti papludimyje
tiesa sakant, puikus pasirinkimas, is vasaros Lietuvoje i vasara Kipre 

As studijuosiu Philips college savo specialybe-turizmo administravima:) mano draugas Lietuvoje studijuoja logistika, bet Kipre tokios spec.nera, todel lankys atskiras paskaitas:)
Kai mes busim Kipre, jau labai karsta nebus, ir siaip Kipre labai daznai lyja:) mano draugai is 2 kurso jau grizo is ten, tai daug papasakoja:)
siaip nebuvo is ko rinktis, mums pasiule tik Kipra

kai dviese vaziuoja tai dar ne taip baisu, o kai visikai vienas skrendi, tai biski jau baisoka darosi

QUOTE(be*starlet @ 2008 08 10, 13:32)
Sveika, o ka studijuosi Lund'e? Ir kaip i ji istojai? Butu idomu siek tiek placiau suzinoti, nes mane pacia domina Svedija.
QUOTE(Indi @ 2008 08 15, 03:24)
kai dviese vaziuoja tai dar ne taip baisu, o kai visikai vienas skrendi, tai biski jau baisoka darosi 

Taip, abejoju ar viena vaziuociau

O siaip man drauge patare is anksto ieskoti pazystamu, kad jau ten butu biski lengviau susigaudyt. per skype jau radau viena

QUOTE(hobite @ 2008 08 17, 01:27)
Sveika, o ka studijuosi Lund'e? Ir kaip i ji istojai? Butu idomu siek tiek placiau suzinoti, nes mane pacia domina Svedija.
As pagal Erasmus mainus lekiu, studijuosi socialine antropologija. Busiu ten iki Kaledu.
Kaip seksis nezinau, bet tikiuosi patiks