Vaziuoju i Olandija
jau kaip laukiu

QUOTE(independent @ 2009 06 27, 14:10)
eg0iste->o i kuria sali vaziavai?kaip sekesi prasilauzt su kalba?
o siaip tai aciu visoms uz padrasinimus
skaitau ir draseju (rimtai
) 

o siaip tai aciu visoms uz padrasinimus

atleisk, kad taip ilgai neatrašiau, buvau truputi poerasmusinėje kelionėje

aš važiavau į lenkiją ir mokytis reikėjo lenkų kalba. buvo sunku, nors kalbą moku labai gerai, bet matematikoje yra begalės terminų, kurių aišku kasdieniame gyvenime nevartoju. bet užtat kaip gerai dabar angliškai šneku

Jei kartais kas vaziuotu i Atenu Nacionalini ir kapodistrini universiteta rasykit i az galeciau duoti daug naudingu patarimu, pati ten buvau

sveikos merginos, o gal ką girdėjote dėl stipendijų? šeip ankščiau žadėjo mažinti>>gal kas žino ką nors naujo ??

Šiandien kaip tik pasirašiau finansinę sutartį
tai stipendija tokia pati kaip ir anksčiau (aš mokausi VU) nežinau ar dar reikalinga ši info, gal jau susižinojai..

ir as jau grizau is erasmus semestro
Buvo labai sunku isvaziuoti, nes labai susidraugavom su visai, jau atnra savaite vis galvojau kaip jie ten be manes ir as be ju
Mano universitetas buvo sunkus, nemazai asaru pradziuoj islejau, bet dabar esu laiminga, kad visdelto ryzausi viena is savo univero vaziuoti(dabar galvoju is kur tie ryzto)
Visi kas vaziuoja pagal eramsus programa bet kuriuo atveju nieko neprararas, o gali tik laimeti!. Linkiu sekmes visoms rudens semestre!!

Mano universitetas buvo sunkus, nemazai asaru pradziuoj islejau, bet dabar esu laiminga, kad visdelto ryzausi viena is savo univero vaziuoti(dabar galvoju is kur tie ryzto)

Visi kas vaziuoja pagal eramsus programa bet kuriuo atveju nieko neprararas, o gali tik laimeti!. Linkiu sekmes visoms rudens semestre!!

QUOTE(Camila @ 2009 07 15, 18:09)
Šiandien kaip tik pasirašiau finansinę sutartį
tai stipendija tokia pati kaip ir anksčiau (aš mokausi VU) nežinau ar dar reikalinga ši info, gal jau susižinojai.. 

oj kaip smagu

ne to dar nežinojau...ačiū labai

Jūs man pasakykit kaip į 20kg sutalpint visus savo daiktus?

Na manau čia daugumai bus sudėtinga su bagažu
vis dėlto ir ruduo, ir žiema laukia, tai rūbai ne tokie jau lengvi... Dabar jau rezgu mintį, kad gal ten reiks ka nors papigai nusipirkt ir tada nebus gaila palikt

Taigivat, ir paltukas ir žieminiai batai
o kur dar kiti drabužiai ir daiktai

Ooo...čia tai tikra problema
..aš kad isisvajojau kaip savo batų kolekciją pasiimsiu
...net nepagalvojau apie tai
......o kur merginos traukiat?