Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

Camila-> o i kuria sali vaziuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo independent: 01 liepos 2009 - 19:17
Vaziuoju i Olandija smile.gif jau kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(independent @ 2009 06 27, 14:10)
eg0iste->o i kuria sali vaziavai?kaip sekesi prasilauzt su kalba? smile.gif
o siaip tai aciu visoms uz padrasinimus biggrin.gif skaitau ir draseju (rimtai biggrin.gifthumbup.gif

atleisk, kad taip ilgai neatrašiau, buvau truputi poerasmusinėje kelionėje biggrin.gif
aš važiavau į lenkiją ir mokytis reikėjo lenkų kalba. buvo sunku, nors kalbą moku labai gerai, bet matematikoje yra begalės terminų, kurių aišku kasdieniame gyvenime nevartoju. bet užtat kaip gerai dabar angliškai šneku blush2.gif kai kasdien teko bendrauti, tai labai greit persilaužiau, nors prieš tai bijojau žodį angliškai ištarti biggrin.gif
Atsakyti
Jei kartais kas vaziuotu i Atenu Nacionalini ir kapodistrini universiteta rasykit i az galeciau duoti daug naudingu patarimu, pati ten buvau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos, o gal ką girdėjote dėl stipendijų? šeip ankščiau žadėjo mažinti>>gal kas žino ką nors naujo ?? ax.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik pasirašiau finansinę sutartį cool.gif tai stipendija tokia pati kaip ir anksčiau (aš mokausi VU) nežinau ar dar reikalinga ši info, gal jau susižinojai.. ax.gif
Atsakyti
ir as jau grizau is erasmus semestro bigsmile.gif Buvo labai sunku isvaziuoti, nes labai susidraugavom su visai, jau atnra savaite vis galvojau kaip jie ten be manes ir as be ju verysad.gif
Mano universitetas buvo sunkus, nemazai asaru pradziuoj islejau, bet dabar esu laiminga, kad visdelto ryzausi viena is savo univero vaziuoti(dabar galvoju is kur tie ryzto) biggrin.gif
Visi kas vaziuoja pagal eramsus programa bet kuriuo atveju nieko neprararas, o gali tik laimeti!. Linkiu sekmes visoms rudens semestre!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Camila @ 2009 07 15, 18:09)
Šiandien kaip tik pasirašiau finansinę sutartį cool.gif tai stipendija tokia pati kaip ir anksčiau (aš mokausi VU) nežinau ar dar reikalinga ši info, gal jau susižinojai.. ax.gif

oj kaip smagu biggrin.gif
ne to dar nežinojau...ačiū labai 4u.gif ....kaip mane pradžiuginai..nes mane jau prigasdino kad stipendijas visai gali atimti ... smile.gif
Atsakyti
Jūs man pasakykit kaip į 20kg sutalpint visus savo daiktus? doh.gif
Atsakyti
Na manau čia daugumai bus sudėtinga su bagažu g.gif vis dėlto ir ruduo, ir žiema laukia, tai rūbai ne tokie jau lengvi... Dabar jau rezgu mintį, kad gal ten reiks ka nors papigai nusipirkt ir tada nebus gaila palikt mastau.gif
Atsakyti
Taigivat, ir paltukas ir žieminiai batai g.gif o kur dar kiti drabužiai ir daiktai doh.gif
Atsakyti
Ooo...čia tai tikra problema biggrin.gif ..aš kad isisvajojau kaip savo batų kolekciją pasiimsiu biggrin.gif ...net nepagalvojau apie tai blink.gif ......o kur merginos traukiat?
Atsakyti