Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

na man dabar pervede uz 2 menesius, o kaip rasoma sutarty, ne daugiau kaip 20% ismokes kai nusiusiu studiju pabaigos patvirtinima.. tai as jau zinau, kada man baigiasi oficialiai studijos, tik idomu kada univeras gali isduoti ta patvirtinima g.gif ar grynai po tos datos ar gali ir anksciau g.gif
Atsakyti
vėl aš čia biggrin.gif
merginos, o ką patartumete nusipirkti/pasiimti iš LT ?
man pasiūlė šį semetrą važiuot....uj, kaip laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charmingSmile @ 2009 09 05, 19:14)
vėl aš čia  biggrin.gif
merginos, o ką patartumete nusipirkti/pasiimti iš LT ?
man pasiūlė šį semetrą važiuot....uj, kaip laukiu  thumbup.gif

Lietuviskos duonos biggrin.gif . Man labai truko juodos duonos uzsienyje. O seip is cia imk kuo maziau, viska gali nusipirkti uzsienyje ir pigiau
Atsakyti
As tai visada vaistu pasiemu, nes uzsienyje dazniausiai brangiau. Ir nezinau kaip kitose salyse, bet svedijoje neparduodavo kontaktiniu lesiu, jei pas juos nepasitikrini akiu. O patikrinimo kaina buvo keli simtai lt, todel visi LT juos pirkdavo doh.gif

QUOTE(Indi @ 2009 09 06, 13:38)
Lietuviskos duonos biggrin.gif . Man labai truko juodos duonos uzsienyje. O seip is cia imk kuo maziau, viska gali nusipirkti uzsienyje ir pigiau

Atsakyti
oj, apie kontaktinius net nepagalvojau..tikrai gi..ot bučiau išvažiavus doh.gif ....sakot ten pigiau? .. g.gif aš kažkaip atvirkščiau maniau ....
dėkui merginos už patarimus... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galetumete pagelbeti smile.gif bandau dalyvauti Erasmus konkurse, turiu problemu su motyvaciniu, pradzia kaip ir parasyta bet toliau stop.gal galetumete pvz atsiusti?buciau nerealiai dekinga, nes laiko liko lb mazai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kas buvote išvažiavę į Paryžiaus Rene Descartes - Paris 5 universitetą? Labai reiktų konsultacijos g.gif
Atsakyti
Sveiki. Norejau paklausti gal kas buvot isvyke pagal Erasmus programa i Portugalija i Minho Universiteta Bragoje. Ar sunku ten mokintis? Koks destytoju poziuris i Erasmusus? ir siaip gal turit kokiu patarimu del studiju ten ax.gif Please pasidalinkit info, labai reikia smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Aš dabar labai noriu išvykti su Erasmus, bet niekaid neteko rašyt motyvacinio ir esu siaubingai pastrigus jį rašat. Gal galėtumet kas padėt ir kokį pavyzdį atsiųst? Būčiau labai dėkinga.

Beje, gal kas Buvot Graikijoj Tesalonikų Aristotelio Universitete?

Ir dar, ar Portugalijoj buvusios merginos mokėtės portugalų ar anglų kalba?
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri studijavo komunikacijos mokslus pagal erasmus? Jei taip, kokiam universitete ir kokie atsiliepimai?
Ir ar galiu aš pirmo kurso magistrantė išvažiuoti jau pavasario semestrui? g.gif

Būčiau labai labai dėkinga už info smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ola Bergman @ 2009 09 24, 13:39)
Sveikos,

gal kuri studijavo komunikacijos mokslus pagal erasmus? Jei taip, kokiam universitete ir kokie atsiliepimai?
Ir ar galiu aš pirmo kurso magistrantė išvažiuoti jau pavasario semestrui?  g.gif

Būčiau labai labai dėkinga už info smile.gif  4u.gif

tikrai gali pavasario semestrui važiuot wink.gif
Atsakyti
Jei kam reiks didelio lagamino - kreipkitės, turiu vieną pardavimui smile.gif
Atsakyti