O jei jau prisikrausit pilną lagaminą (kaip kad aš dariau) ir tas turtas per pusę metų kaip taisyklė pagausės, tai visad dalį daiktų galima parsiųsti paštų. Arba pagudrauti oro uoste į rankinį bagažą susikrovus kur kas daugiau nei 5 kg - niekas jo vis tiek niekad nesveria.
O jei jau prisikrausit pilną lagaminą (kaip kad aš dariau) ir tas turtas per pusę metų kaip taisyklė pagausės, tai visad dalį daiktų galima parsiųsti paštų. Arba pagudrauti oro uoste į rankinį bagažą susikrovus kur kas daugiau nei 5 kg - niekas jo vis tiek niekad nesveria.
QUOTE(Delkotais @ 2009 07 29, 17:41)
Tai taip ir planuoju į rankinį bagažą sunkiausius daiktus susidėt.
Kažkaip apmirė forumas
turbūt visos ruošiasi, tvarkosi reikalus... aš dėl įdomumo noriu paklausti, kada išvažiuojat/išskrendat? nes aš 23 dieną ir visi stebisi ko taip anksti
bet 25 jau prasidės intro savaitė, tai kitaip ir nesigavo
aha, rugpjucio
kazkaip pastebejau, kad veliausiai isvaziuoja i universitetus siltesniuose krastuose, pvz i kokia Ispanija
QUOTE(Camila @ 2009 08 09, 13:51)
Kažkaip apmirė forumas
turbūt visos ruošiasi, tvarkosi reikalus... aš dėl įdomumo noriu paklausti, kada išvažiuojat/išskrendat? nes aš 23 dieną ir visi stebisi ko taip anksti
bet 25 jau prasidės intro savaitė, tai kitaip ir nesigavo 
Aš 26 išskrendu.
As irgi labai labai laukiu
bet kartu ir neramu siek tiek, kaip ten kas bus ir bijau savo pirmo skrydzio lektuvu
o aš tik po nauju išvažiuosiu
..tai man dar ooooj kiek laiko susiruošt ..bey jau laukiu...o merginos,sakykit,jums stipendijų nesumažino?gavot tiek pat kiek ir anksčiau mokėjo?
man tai nepatiko kad vu padare tokia nesamone: per semestra perves 80% visu pinigu, o likusius 20% kai grisim... tai kokia prasme tada gaut pinigus?
manau kitoj saly jie butu naudingesni nei Lietuvoj
na tikrai kad nesamone
..tie pinigai juk reikalingi užsienyje bunant ....
na va..o aš taip tikiuos kad nesumažins...tiek geru atsiliepimų girdėjau...taip noriu...bijau kad sumažins..o dar girdėjau kad gali visai neduoti
lauksiu rugsėjo- viskas bus aišku ....
dar girdėjau kad paskolos yra tam skirtos...gal kas turėjo?kokios sąlygos?
na va..o aš taip tikiuos kad nesumažins...tiek geru atsiliepimų girdėjau...taip noriu...bijau kad sumažins..o dar girdėjau kad gali visai neduoti
lauksiu rugsėjo- viskas bus aišku ....
dar girdėjau kad paskolos yra tam skirtos...gal kas turėjo?kokios sąlygos?
QUOTE(Camila @ 2009 08 20, 10:21)
man tai nepatiko kad vu padare tokia nesamone: per semestra perves 80% visu pinigu, o likusius 20% kai grisim... tai kokia prasme tada gaut pinigus?
manau kitoj saly jie butu naudingesni nei Lietuvoj
Gal blogai supratai?
Bent pas mus 80% procentų pinigų perveda prieš išvažiuojant, o likusius 20% kai lieka 1 mėnesis iki grįžimo atgal. Pagal mane visur taip turėtų būt.