QUOTE(susidomejus @ 2008 12 26, 00:51)
Tai ka daryt???? Issimokint drauge masaziste?
Taip, as net dar kai ir mokiausi ne visu merginu man masazai patikdavo. O viena moteriske, net jau dirbo prie masazu ir mokslus tik ejo, tai mane jos masazas net erzino. Beje, rankas siurkcias ji turejo, sausa oda, tai visai jokio maloumo nebudavo. Beje, uztenka ir kokios tik 'atbrizgusios' odytes ant rankos ir jau tai visa gadina, as puikiai tai jauciu.
Na as karstu akmenu masaza esu turejus, tai labai patiko, nes pati to nemoku-nedarau. Beje ir nugaros patiko pas viena moteri.
O siaip, tai atsakant i klausima, mane namie tai MB masazuoja. Nors ir nelabai jam patinka, bet nugara paprasius pamasazuoja, net ir 'mazgus' atranda ir zino kad ant stuburo nemasazuoti, kazka pamakaluoja, nors ir baisiai nemegsta ka ir kaip daryt jei pasakau..gerai as siaip atsipalaiduoju ir daug geriau jauciuosi, beje viskas vietoje ir nieko nekainuoja...tai karta i sav 30 min. nugara visada pamasazuoja. O jis pats masazu nemegsta. Keista gal ne. Atrodo, kaip zmogui gali nepatikti masazas!!! as kasdien galeciau but masazuojama
Dar viena drauge turiu, su kuria mokiausi, tai su ja kartais pasikeiciame proceduromis, veido ar masazais...