Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

Tai su Naujais, mielos kolegės!!! rolleyes.gif Sveikatos ir sėkmės Jums bis.gif !!!
Atsakyti
Su Naujais newyear.gif
Atsakyti
Gerų metų, kolegės mirksiukas.gif
Kaip pasitikot naujus metus?
Atsakyti
ieskau masazuotojos santariskiu, baltupiu ar jaruzeles rajone 4u.gif
Atsakyti
Sutikau Naujus elementariai - šeimos rate. O tik šiandien grižau iš Druskininkų į Kauną. Na ir apsivertęs Kaunas sniegu, net neitiketina wink.gif Kai išvykom, buvo beveik švaru smile.gif
Atsakyti
na taip, sniego tai neįsivaizduojamai daug, bet man thumbup.gif Šiandien su vaikais išsidūkom, šlapi namo grįžom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 04, 20:44)
na taip, sniego tai neįsivaizduojamai daug, bet man  thumbup.gif Šiandien su vaikais išsidūkom, šlapi namo grįžom  doh.gif

thumbup.gif
Aš irgi šiandien lauke pagaliau suuodžiau žiemą...Tokią tikrą tikrą biggrin.gif
Atsakyti
jau net nesitikėjau, kad kada nors dar pamatysiu tiek sniego biggrin.gif Tik ale ar ne kiaulystės dėsnis, kai kainos už šilumą taip pakils, žiema su visu gražumu pasirodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 12 26, 00:51)
Tai ka daryt???? Issimokint drauge masaziste?

mirksiukas.gif

Taip, as net dar kai ir mokiausi ne visu merginu man masazai patikdavo. O viena moteriske, net jau dirbo prie masazu ir mokslus tik ejo, tai mane jos masazas net erzino. Beje, rankas siurkcias ji turejo, sausa oda, tai visai jokio maloumo nebudavo. Beje, uztenka ir kokios tik 'atbrizgusios' odytes ant rankos ir jau tai visa gadina, as puikiai tai jauciu.
Na as karstu akmenu masaza esu turejus, tai labai patiko, nes pati to nemoku-nedarau. Beje ir nugaros patiko pas viena moteri.

O siaip, tai atsakant i klausima, mane namie tai MB masazuoja. Nors ir nelabai jam patinka, bet nugara paprasius pamasazuoja, net ir 'mazgus' atranda ir zino kad ant stuburo nemasazuoti, kazka pamakaluoja, nors ir baisiai nemegsta ka ir kaip daryt jei pasakau..gerai as siaip atsipalaiduoju ir daug geriau jauciuosi, beje viskas vietoje ir nieko nekainuoja...tai karta i sav 30 min. nugara visada pamasazuoja. O jis pats masazu nemegsta. Keista gal ne. Atrodo, kaip zmogui gali nepatikti masazas!!! as kasdien galeciau but masazuojama ax.gif
Dar viena drauge turiu, su kuria mokiausi, tai su ja kartais pasikeiciame proceduromis, veido ar masazais...
Atsakyti
Kiekvienas žmogus turėtų rasti būtent jam tinkančias rankas...Esam skirtingi, mūsų poreikia, pojūčiai skirtingi...
Atsakyti
Klijavau piniginę ir superklijų ant rankos užsilašinau... Niekaip nenuvalau sad.gif((( Kaip reikės dirbt rytoj sad.gif(((???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 04 sausio 2009 - 23:05
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 05, 00:03)
Klijavau piniginę ir superklijų ant rankos užsilašinau... Niekaip nenuvalau sad.gif((( Kaip reikės dirbt rytoj sad.gif(((???

as jei taip atsitinka, padildiuoju su nagu dilde...tada ta siurkstuma ir kliju sluoksni nuima! ax.gif
Atsakyti