Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

man ir persimiegojimas nepatinka, tada jaučiuosi kaip maišu trenkta doh.gif
Sugalvojom su drauge į pardę lėkt, kad tik iš namų ištrūkt, nes šiandien į darbus nereikėjo, tai jaučiuosi užsisėdėjusi...
Atsakyti
O aš namie labai gerai jaučiuosi...Ypač žiemą... Žiūriu dabar į pūgą pro langą ir galvoju- kaip gražu...Pagaminau pietus, pasitvarkiau kambarius, vaikai ką tik eglutę nupuošė... Tuoj eisiu dukros iš darželio parsivesti, o tada keliausiu į paskaitas...Diena kaip diena...
Atsakyti
į kokias paskaitas vaikštai?
aš šiandien tokia be fantazijos visai, darbe nežinojau kuo vaikus užimt (pagrindinis darbas mano su vaikais blush2.gif ).Tokia "išsigaravusi" jaučiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 08, 20:22)
į kokias paskaitas vaikštai?
aš šiandien tokia be fantazijos visai, darbe nežinojau kuo vaikus užimt (pagrindinis darbas mano su vaikais blush2.gif ).Tokia "išsigaravusi" jaučiausi biggrin.gif

Aš šiandien su dukra miške buvau (iki jo nuo namų 15 min), su rogutėmis pasitampiau, tai tokia nuotaika puiki visą vakarą thumbup.gif
Lankau 3 m. trukmės ezoterikos studijas.
Atsakyti
įdomu, man nepažįstamas dalykas ax.gif
Jei sniegas taip mistiškai nedings per kelias dienas, tai su drauge ir su vaikais suplanavę šeštadienį ir mes su rogėm nuo miško kalniukų pačiuožinėt thumbup.gif
Atsakyti
Mano studijos labai įdomios. Važiuoju su noru į paskaitas.
Atsakyti
O aš nuo kovo eisiu i veido priežiūros studijas Femina Bonoj. Dar man visko negana biggrin.gif
Atsakyti
na jūs duodat thumbup.gif Man tai reikia diplominį parašyti, apsiginti ir tada į platųjį pasaulį, kaip sakant, laimės ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Turiu aukštojo mokslo diplomą, bet pagal specialybę nenoriu dirbti. Dabar mokausi tai, kas man patinka...
Dabar mezgu, nes kitam trečiadieniui reikia atsinešti 1 lt vertės dovaną, kaip nors ypatingai įpakuotą. Tai nusipirkau raudonų siūliukų ir mezgu maišelį saldainiui (gal kokią "Nomedą" nupirksiu). Tos dovanos reikės alternatyviosios psichologijos paskaitai...
Atsakyti
Aš irgi turiu du aukštojo diplomus, bet darbą pagal juos daugiau pavadinčiau kančia sukandus dantis dėl duonos kąsnio. O masažuoti einu su malonumu biggrin.gif. Va kaip kartais atsitinka. Gerai, kad išvis atsitiko...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 08, 22:25)
Aš irgi turiu du aukštojo diplomus, bet darbą pagal juos daugiau pavadinčiau kančia sukandus dantis dėl duonos kąsnio. O masažuoti einu su malonumu biggrin.gif. Va kaip kartais  atsitinka. Gerai, kad išvis atsitiko...

Na taip, būna... ir man buvo... Draugas pradėjo mokytis ajurvedinio masažo ir paprašė manęs pabūti modeliu... taip išmokau keralos masažą, o paskui dar baigiau visą krūvą masažo kursų... Liko tik masažas su karštais akmenimis, už jį man nebūtų reikėję mokėti, bet nebaigiau... Ir akmenis turiu reikalingus...Pajutau, kad man jau užtenka tų mokslų, moku tiek, kiek man užtenka.
Dabar gilinuosi į kitus dalykus, kurių man reikia darbui...
Atsakyti
aš labai tikiuosi, kad mano diplomas nedūlės stalčiuje, tiksliau ne diplomas, o žinios, ir, kad galėsiu dirbti pagal specialybę. Džiaugiuos, kad gyvenime taip gavosi, jog studijuoti pradėjau vėliau, tad žinojau kur einu blush2.gif
Atsakyti