Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

Savąjį diplomą naudojau 13-a metų. Manau, pakankamai. Nesu iš tų, kurie visą gyvenimą dirba vieną darbą. O pedagogikos, psichologijos žinios gi dar niekam nepamaišė smile.gif Man jų pastoviai reikia.
Atsakyti
na taip, dirbant su žmonėmis visada reikia tų žinių doh.gif
Sulaukiau tokio pasiūlymo, bet nežinau kada priimsiu, nes labai nepatogu...vienas vyrukas pasiūlė išbandyti vieno masažuotojo paslaugas. Darytų viso kūno masažą lazdelėmis...ale, kad man nejauku kažkaip ax.gif Gi ne maža mergaitė, bet jokio noro nusirengus gulėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 09, 18:20)
na taip, dirbant su žmonėmis visada reikia tų žinių doh.gif
Sulaukiau tokio pasiūlymo, bet nežinau kada priimsiu, nes labai nepatogu...vienas vyrukas pasiūlė išbandyti vieno masažuotojo paslaugas. Darytų viso kūno masažą lazdelėmis...ale, kad man nejauku kažkaip  ax.gif Gi ne maža mergaitė, bet jokio noro nusirengus gulėti blush2.gif

Ar su bambuko lazdelėmis?
Atsakyti
taip...ar verta bandyt?
Atsakyti
Tai čia dovana bus, ar kaip?
Atsakyti
kiek supratau taip ax.gif Na, tipo paslauga už paslaugą biggrin.gif
Gal teko bandyti?
Atsakyti
O kodėl nepabandžius? Kokios problemos? Naujovės visada idomios wink.gif Aš tokio masažo nebandžiau, bet jeigu pasitaikytų proga, neatsisakyčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 09 sausio 2009 - 20:25
QUOTE(benux @ 2009 01 09, 20:11)
kiek supratau taip  ax.gif Na, tipo paslauga už paslaugą biggrin.gif
Gal teko bandyti?

Moku šitą masažą. Jis nėra labai malonus, nes tave visą laiką kočioja kaip tešlą, bet limfodrenažas liuxusinis thumbup.gif Man jį darė kelis kartus, kai mokiausi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 09, 21:25)
O kodėl nepabandžius? Kokios problemos? Naujovės visada idomios wink.gif Aš tokio masažo nebandžiau, bet jeigu pasitaikytų proga, neatsisakyčiau smile.gif

aš bandyt tai labai noriu, bet būtų geriau atsipalaiduoti, jei jį darytų moteris doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 09, 21:26)
Moku šitą masažą. Jis nėra labai malonus, nes tave visą laiką kočioja kaip tešlą, bet limfodrenažas liuxusinis  thumbup.gif Man jį darė kelis kartus, kai mokiausi.

o pilvui daro?
Atsakyti
Atsijunk ir viskas wink.gif.
Atsakyti
Masažuojamas ir pilvas su bambuko lazdele. Ryšuliuką naudoju celiulitui tvarkyti- labai gerai.
Atsakyti
visai susigundžiau išbandyt ax.gif
Kaip šeštadienis praėjo, ką nuveikėt?
Atsakyti