Savąjį diplomą naudojau 13-a metų. Manau, pakankamai. Nesu iš tų, kurie visą gyvenimą dirba vieną darbą. O pedagogikos, psichologijos žinios gi dar niekam nepamaišė
Man jų pastoviai reikia.

na taip, dirbant su žmonėmis visada reikia tų žinių
Sulaukiau tokio pasiūlymo, bet nežinau kada priimsiu, nes labai nepatogu...vienas vyrukas pasiūlė išbandyti vieno masažuotojo paslaugas. Darytų viso kūno masažą lazdelėmis...ale, kad man nejauku kažkaip
Gi ne maža mergaitė, bet jokio noro nusirengus gulėti

Sulaukiau tokio pasiūlymo, bet nežinau kada priimsiu, nes labai nepatogu...vienas vyrukas pasiūlė išbandyti vieno masažuotojo paslaugas. Darytų viso kūno masažą lazdelėmis...ale, kad man nejauku kažkaip

QUOTE(benux @ 2009 01 09, 18:20)
na taip, dirbant su žmonėmis visada reikia tų žinių
Gi ne maža mergaitė, bet jokio noro nusirengus gulėti 

Ar su bambuko lazdelėmis?
taip...ar verta bandyt?
Tai čia dovana bus, ar kaip?
kiek supratau taip
Na, tipo paslauga už paslaugą
Gal teko bandyti?

Gal teko bandyti?
O kodėl nepabandžius? Kokios problemos? Naujovės visada idomios
Aš tokio masažo nebandžiau, bet jeigu pasitaikytų proga, neatsisakyčiau

QUOTE(benux @ 2009 01 09, 20:11)
Moku šitą masažą. Jis nėra labai malonus, nes tave visą laiką kočioja kaip tešlą, bet limfodrenažas liuxusinis

QUOTE(susidomejus @ 2009 01 09, 21:25)
O kodėl nepabandžius? Kokios problemos? Naujovės visada idomios
Aš tokio masažo nebandžiau, bet jeigu pasitaikytų proga, neatsisakyčiau 

aš bandyt tai labai noriu, bet būtų geriau atsipalaiduoti, jei jį darytų moteris

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 09, 21:26)
Moku šitą masažą. Jis nėra labai malonus, nes tave visą laiką kočioja kaip tešlą, bet limfodrenažas liuxusinis
Man jį darė kelis kartus, kai mokiausi.

o pilvui daro?
Atsijunk ir viskas
.

Masažuojamas ir pilvas su bambuko lazdele. Ryšuliuką naudoju celiulitui tvarkyti- labai gerai.
visai susigundžiau išbandyt
Kaip šeštadienis praėjo, ką nuveikėt?

Kaip šeštadienis praėjo, ką nuveikėt?