Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

Aš šiandien irgi rinkausi šampūną iš O'Rising....bet neišsirinkau.Nu gal kada nusipirksiu, ant šampūno rašo,kad sušvelninti plauką,naudoti kondicionierių,tai reiktų jau vėl iš kito kažką rinktis....Kol kas tik kaukes naudoju ir patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 02 10, 23:36)
hm, neseniai papilde? nes pries gera savaite buvo toks vidutinis tas asortimentas, iki didziausio toli ir grazu  ax.gif

Nežinau ar papilde. g.gif O kur yra geresnis? Gal žinote kur parduoda visiškai visą asortimentą? Tik kad Vilniuje butu.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 08, 22:51)
Proteinines putas. Man jos kiek papurina plaukus ir daugiau atrodo. Tik svarbiasuia nepadauginti wink.gif

o kaip tos putos atrodo,gal gali nuorodyte,ar nuotrauka imest ax.gif ir ar jos buna stiprios fiksacijos?Dar kaina domintu mirksiukas.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 02 12, 14:58)
o kaip tos putos atrodo,gal gali nuorodyte,ar nuotrauka imest ax.gif ir ar jos buna stiprios fiksacijos?Dar kaina domintu mirksiukas.gif aciu.

O'Rising temoje rodos buvau foto įdėjusi. Putos nefiksuojančios, o kaip kondicionierius tik. Fiksuojančių dalykų nemėgstu schmoll.gif: Kaina gal apie 38 lt.
Atsakyti
As naudoju "Mineralizante" putas, bet didelio ispudzio man jos nepadare schmoll.gif g.gif Kaip lengvas balzamas, priduoda purumo siek tiek, bet pas mane ir taip netruksta tu plauku, tai man truputi kaip ir minusas... blush2.gif
Atsakyti
Oi kaip jum pavydziu Vilnietes, pas mus Klaipedoi tai be sansu rasti. Vienintelis skurdus pasirinkimas akropolio vaistinej, Buvau nulekus iki arenos farma bet tenai nera, sako niekad ir neturejom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 14, 22:02)
Oi kaip jum pavydziu Vilnietes, pas mus Klaipedoi tai be sansu rasti. Vienintelis skurdus pasirinkimas akropolio vaistinej, Buvau nulekus iki arenos farma bet tenai nera, sako niekad ir neturejom.  smile.gif

as irgi niekur nerandus,visad pirkdavau tik prie zemaitijos euro vaistinej,ten daugiausiai buvo
Atsakyti
Prie kokios zemaitijos? tiksliau gal gali nupasakoti?

Siaip gal kas Klaipedoje zinote kokia kirpykla su ju priemonemis dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 16, 21:21)
Prie kokios zemaitijos? tiksliau gal gali nupasakoti?
Siaip gal kas Klaipedoje zinote kokia kirpykla su ju priemonemis dirba? g.gif

Prie buvusio kino teatro Žematija, Lietuvininkų a. Eurovaistinėj. Bet aš buvau neseniai nieko ten nebėr schmoll.gif
Atsakyti
na jei ten nebera reiskias niekur nebera,nes as kai ten klausiau sake greit viska issims is apyvartos,kai randi gera priemone tai kaip visad ju nebebuna
Atsakyti
As siandien buvau nuvarius i Akropolio vaistine, prigriegiau kauke Grassi, riebiai galvos odai, nu ten vien zoleliu kauke, kvapas gryn vaistazoliu. Bet pasirinkimo nera dvieju rusiu sampunai ir dvieju rusiu kaukiu. Nu bet rimtas panos bajeris niekur nera. g.gif Jau pradejo nervinti.
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 17, 12:37)
As siandien buvau nuvarius i Akropolio vaistine, prigriegiau kauke Grassi, riebiai galvos odai, nu ten vien zoleliu kauke, kvapas gryn vaistazoliu. Bet pasirinkimo nera dvieju rusiu sampunai ir dvieju rusiu kaukiu. Nu bet rimtas panos bajeris niekur nera. g.gif  Jau pradejo nervinti.

As pirkdavau palangoje, bet ir cia nebera mano coco kaukes. verysad.gif tikrai nervuoja, tik atradau geras priemones ir nebera ju doh.gif
Atsakyti