Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

Oi net nekalbet, man ir lobis buvo coco kauke. Taikad neseniai minejo kad Palangoje yra, ir yra visas asortimentas, tik neatsimenu kas minejo. Jauciu panos koperuojames ir group.gif varom uzsipirkti pakol dar kur yra. lotuliukas.gif
Atsakyti
Vasara Palangoje mačiau O'rising Sarmoje ir iškart kitoj pusėj grožio parduotuvė "Simfonija". Gal ten tik vasara pardavinėja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 17, 20:01)
Vasara Palangoje mačiau O'rising Sarmoje ir iškart kitoj pusėj grožio parduotuvė "Simfonija". Gal ten tik vasara pardavinėja...  g.gif

As palangiske, tai visada pirkdavau "simfonijoje", bet dabar buvau tai nera coco kaukes.. verysad.gif Pazadejo kad vel uzves, tai laukiu bigsmile.gif thumbup.gif Sarmoje isviso nieko nera is Orisingo.. g.gif
Atsakyti

Užsipirkau vėl Caduta šampūno, caduta ampulių, mineralines putas ir heliantis purškiamą kondicionierių wub.gif Super priemonės wub.gif
Atsakyti
Isbandziau mineralizante ampule...absoliuciai jos nepastebejau ...nusivylus lb sad.gif o gal kad dejau tik ant su aha isplautu plauku , reikejo det kokia kauke pries ja..bet kad parasyta kad ne...
Atsakyti
Tai tada nežinau ko tu iš savo plaukų nori... Mano tikrai sveiki plaukai, bet nuo mineralizante jie dar slidesni pasidaro..
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 06, 08:55)
Tai tada nežinau ko tu iš savo plaukų nori... Mano tikrai sveiki plaukai, bet nuo mineralizante jie dar slidesni pasidaro..

as ir noriu tik slidumo slidumo,daugiau nieko nereik smile.gif
Atsakyti
Merginos ar sampuna su AHA galima daznai naudoti? As su juo dabar du kartus i savaite plaunu galva, na man tai jis pasaka... wub.gif wub.gif Geresnis uz coco sampuna net bigsmile.gif Aij isviso Orisingo priemones tai nera lygiu...pacios geriausios, o ypac mineralizante ampoles... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 03 06, 10:44)
Merginos ar sampuna su AHA galima daznai naudoti?  As su juo dabar du kartus i savaite plaunu galva, na man tai jis pasaka... wub.gif  wub.gif  Geresnis uz coco sampuna net bigsmile.gif  Aij isviso Orisingo priemones tai nera lygiu...pacios geriausios, o ypac mineralizante ampoles... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as turiu Aha sampuna patinka lb, beja kita ketinu pirkti Coco ,gal galetum juos palyginti?
Apie Aha sampuna raso kad gali buti naudojamas kasdiena smile.gif
Atsakyti
o man labai patinka reinforzante sampunas (berods, jau nepamenu koki turiu biggrin.gif ), nes ilgai jau turiu wub.gif mano jautriai galvos odai tinka, plaukai buna tokie kietai slidus thumbup.gif naudoju 2 kartus per savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 06, 12:40)
o man labai patinka reinforzante sampunas (berods, jau nepamenu koki turiu  biggrin.gif ), nes ilgai jau turiu  wub.gif mano jautriai galvos odai tinka, plaukai buna tokie kietai slidus  thumbup.gif naudoju 2 kartus per savaite  4u.gif

Tiff, nėra reinfrozante šampūno 4u.gif Yra caduta, cocco, nuo pleiskanų, grassi ir volume... kažkas. Toliau yra Heliantis ir Eliocap. Dar yra tas melsvas sea kažkoks.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 06, 13:05)
Tiff, nėra reinfrozante šampūno  4u.gif Yra caduta, cocco, nuo pleiskanų, grassi ir volume... kažkas. Toliau yra Heliantis ir Eliocap. Dar yra tas melsvas sea kažkoks.

aaa, matyt caduta tada, o kauke reinforzante blush2.gif
Atsakyti