Įkraunama...
Įkraunama...

Guzeliai

QUOTE(Alegro @ 2011 01 12, 16:11)
aš prieš tris dienas aptikau minkštą gumbą ant dukrytes lytinių organų-iš vonios išlipo, žiūrim keitai skirtingo dydžio ta išorinė minkštoji gaktos dalis. doh.gif  doh.gif išsigandau juodai, paspaudžiu, minkštas kaip bandelė, sako-neskauda. Ruošėmės pas gyd. ryte pribunda-nėra. Galvoju gal nuo karšto vandens kol maudėsi. Vakar vakare vėl žiūriu yra doh.gif ryte vėl nieko, dabar žiūriu vėl pučiasi po truputį.

Kas čia galėtų būti??????

gal jau kreipėtės pas gydytojus?
mano vaikinui 10 mėn. atsirado guzelis kirkšnyje, kuris vaikščiojo,tai buvo išvarža, operavo metukų laiko. Bet buvo ir trys kiaušinėliai, bet chirurgas nuramino ,kad vienas iš jų yra cista ir laikui bėgant išnyks. Taip ir buvo, vėliau jau rasdavau tik du thumbup.gif
Išvaržos būna kirkšnyse nuo perstipraus pilvo suspaudimo ar stipresnio kojos pakėlimo esant silpnai pilvo sienelei . Jai įplyšus, pro skylutę išlenda žarnutė, kuri juda, t.y. , gali gryžti į pilvą ir vėl išlysti . Todėl kartais nesupranti , kodėl kątik buvo guziukas ir dabar jau jo nėra. Išvarža tik operuojama, t. y. , susiuvama pilvo sienelė. 4u.gif
Atsakyti
Jau kreipėmės į gydytojus, pasirodo ir mums kirkšnies išvarža blink.gif rytoj turim operuotis doh.gif ruošėmės jau anksčiau, bet susirgom, ir teko atidėti.
andrearoma papasakokit kaip su vaikščiojimu po operacijos, kada vaikutis jau gali vaikščiot, ar po operacijos neskauda kirkšniuko? Ką gali valgyti?

Ačiū labai
Atsakyti
QUOTE(Alegro @ 2011 03 03, 14:31)
Jau kreipėmės į gydytojus, pasirodo ir mums kirkšnies išvarža blink.gif rytoj turim operuotis doh.gif ruošėmės jau anksčiau, bet susirgom, ir teko atidėti.
andrearoma papasakokit kaip su vaikščiojimu po operacijos, kada vaikutis jau gali vaikščiot, ar po operacijos neskauda kirkšniuko? Ką gali valgyti?

Ačiū labai

stiprybes 4u.gif
Atsakyti
aciu labai uz linkejimus wub.gif jau mes po operacijos, mazoji neblogai jauciasi, as labiau is veziu issimusiau negu ji. Man pergyvenimas nezmoniskas kiekviena karta, kai tik narkoze reikia isgyventi doh.gif doh.gif rytoj vaziuosim issiimti siulus. Tikiuosi greit uzgis randas. Gal aks zinot kaip greit uzgydyt randa?
Atsakyti
pas mano berniuka kaklo abiejuose sonuose yra guziukai ir ne po viena ,o vienas didelis kiti aplink mazesni,ir kelia siauba,vaziavom pas gydytoja ji sako kad nedideja nieko tokio,ir jei nera 2cm tai netiria,o mum ir yra tie du centimetrai,taip bijau kad kaskart vis neramiau darosi,o jokiu tyrimu ne kraujo ne kokio kito mums net nedare
Atsakyti
Pas mus guziukas iskilo pernai geguzi iskart uz ausytes. Ir antibai buvo prirasyti, ir ekoskopijos, pilni kraujo tyrimai, nieko nerado, liepe po pusmecio vel ateit, bet nepraejus pusmeciui, dar guziuku atsirado ant kakliuko, ir vienoj ir kitoj pusej, vieni maziulyciai visai, kiti didesni, pasukus kakliuka, ryskiai matydavosi. Tai nebelaukiau pusmecio, iskart vaziavom i Kauno klinikas. Ten padare plauciu nuotrauka, tyrima del citomegano, ar kazko panasaus, zodziu atsakymas neigiamas. Karujo tyrimai nieko nerodo, bet jie sake, ir nerodys, jei neduok Dieve, kas blogai. O pilvo ekoskopija parode, kad ir pilve yra tu guziuku... Tai pasiule operuotis ir daryt biopsija. Kagi, pilna narkoze, iseme du didziausius guzus, siunte biopsijai, dar savaite nerimo, laukimo ir vos ne iki isprotejimo. Aciu Dievui, atsakymai geri - guziukai nepiktybiniai. Praejus penkiems menesiams, vel salia randelio, kur buvo ispjautas limfmazgis, nemazai isdidejo dar vienas. Yra salia ir visai mazulyciu. Tai net nezinau, negi dabar kas puse metu ir pjaustyt man ta vaika. Jauciu vel reiks vaziuot i Kauna, pas hematologus konsultacijai... Ir va, niekaip negali atsipust... O galvojau, kad istyrus juos jau bus ramiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinna: 30 balandžio 2011 - 14:15
sveikutes smile.gif mano sunelis 4m.sendien atejas pasake kad jam galvytei spuogas tarp plaukuciu yra paziurejusi radau guziuka unsure.gif pabandziau paspausti (nes pas mane paskutiniu metu kas menesi vis atsiranda galvoje guzeliai-spuogai ir juos isspaudus jie dingsta) pamaniau kad gal tas pats ir paspaudusi jokio pokycio nebuvo ten ne spuogelis o zirnio dydzio guziukas g.gif gal labai negerai kad bandziau spausti? sake jam neskauda klausiau ar senai sake jog nezino nes tik sendien rado g.gif gyvenam ne lietuvoje tad ir daktaram nera saygu pasirodyti nes grysim tik liepos men i lt verysad.gif biski baiminuosi kad nebutu kas blogai unsure.gif na manau lieka tik laukti ir stebeti ta guziuka, bet del to labai stresuoju verysad.gif
Atsakyti
sveikos.uzsukau ir as i sia tema tik liudna.nors kartu gal ir gerai kad mazai cia musu su guzeliais smile.gif
zodziu pradzia tokia: mano dukrytei 4 men pries 1,5 menesio ,ja beglostant pastebejau guzeli galvytej ,netoli virsugalvio desinej pusej.pasirodem savo gydytojai sako gal cia kaukoles struktura,na jei dides tirsim,jis kietas ir nesislankiojantis
dabar mergytei atsirado problemu su kaire rankyte,labai sunkiai ja valdo.nuvaziavom i alytu,apziurejo neurologe nuramino kad cia tik tonusas,kad mankstos ir masazai pades.
as jai uzsiminiau apie guzeli.staigiai buvom nusiusti pas chirurga.apziurejo padare nuotrauka...isejau is kabineto verkdama..galbut auglys,bet neaisku,EXTRA siuntima gavom i kauna.
jau kita diena lekem i kauna nors telefonu buvo pasakyta kad nedirba gydytojai.
nulekem i priemima apziurejo kruva daktaru.
pagaliau atejo neurochirurgas Matukevicius.nuostabus zmogus smile.gif nuramino kad gal ir nieko mums baisaus.reikia dar vieno tyrimo ,bet jis daromas su narkoze,o maziuke sloguoja,tad negali daryt narkozes.dar gyd nuramino kad rankyte tikrai ne nuo to guzelio blogai valdosi nes centrai kitoj vietoj nei musu guzelis.
zodziu dave tel,ramino ir liepe skubiai gydytis sloga ir atvaziuot tyrimams.
aisku panikuoju,glaudziu mazute,nuo ranku nepaleidziu.jau rankinukas tapo wub.gif
gal kam dar taip buvo kaip sekasi jums?
Atsakyti
As vakar 8m. dukrai irgi galvoje aptikau paciame virsugalvyje kieta didelio zirnio dydzio guzeli, paspaudus jis skausmingas. Nebezinau kur kreiptis pagalbos, nes labai issigandusi esu ir vaikas taip pat, eme verkti, kodel jai viskas blogiausia...
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 11 23, 09:09)
As vakar 8m. dukrai irgi galvoje aptikau paciame virsugalvyje kieta didelio zirnio dydzio guzeli, paspaudus jis skausmingas. Nebezinau kur kreiptis pagalbos, nes labai issigandusi esu ir vaikas taip pat, eme verkti, kodel jai viskas blogiausia...

imi siuntima ir vaziuoji i kauna.ten geriausi vaiku neurochirurgai.
o gal susitrenke?
Atsakyti
tai va tesinys..
isoperavo mums ta guzeli,jis net kaukoles kaula ardyt buvo pradejes doh.gif dabar laukiam ats kas ten buvo per darinys ax.gif
Atsakyti
Oho. As parodziau keliem pediatram-sako gal tai tiesiog riebalinis darinys, kol kas niekur nesiuncia.
O jums sveikatos.
Atsakyti