QUOTE(AG@TA @ 2007 06 05, 10:04)
nezinau man viena mamyte turejo is elektrenu suntinuka atsiusti ju nuo treciadienio laukiu tik ar negaunu, sako siunte paprastu, paskambinau i pasta , man paaiskino kad jai ir paprastu jau tureciau pagallaika gauti, nes esu pati ne vienai mamai siuntusi i klaipeda ir kuna, tai jos kita diena jau gaudavo, nors ir paprastu... tai vat nezinau ka ir galvti, bet idomu tai kad mama- pardaveja net nepranese kad isiunte treciadieni, ir nepasiteirauja ar gavau, tyla, nezinaupati turiu jai rasyti ir klausineti....sakes to dar nebuvo...vienakart tik buvo man viena mama nepamenu niko neatsiunte man kuponu, nors sumokejau tik 2 lt, ir uz pasto zenkla, bet taipo ir nesulaukiau jos laisko

bet ten tik pora litu buvau pervedusi kaip taremes, aj tekto negaila, bet cia jau 2 kart, bijau kad nepasikartotu
O kodėl prašei siųsti neregistruotu? Juk porą litukų buvo galima nepagailėti, bet garantija, kad gausi, o dabar gaudyk vėją laukuose. Todėl nemanau, kad turėtum pykti. Juk ne specialiai neregistravo, o kaip suprantu pagal jūsų pokalbį temelėj, tarėtės taip,

O jei norėtų apgauti, tai manau ne viena mamytė jau būtų čia atėjus ir paskelbus nicą

Kol kas nesiskundė niekas
Aš pati ir nesulaukiu 2 neregistruotų. Per nesusipratimus gavosi kad siuntė kitas, ne pati mamytė, o kitas siuntinukas buo tiesiog nesusitarta, nes galvojau, jog dabar visi registruotus siunčia. Bet dėl to nekaltinu, tik neramu, kad negaunu ilgokai jau