QUOTE(katyttee @ 2007 06 06, 12:41)
sveiki
tikejausi kad cia rasyti man neteks, bet jau pergyvenu. is vienos paneles cia pirkau basutes. buvo ketvirtadienis, bet pinigeliu dar nesiunciau, velu buvo. penktadieni anksti ryte gaunu sms nuo tos pacios paneles, mazdaug "sveika, cia ta ir ta, pervesk pinigus dabar nes siandien issiusiu siuntinuka". atsikeliau is lovos ir pinigelius issiunciau. veliau tyla
klausiu ar issiunte? vakare atsako, kad ne
nespejo. isvaziuoja poryt i uzsieni ir turi daug problemu
bet pazada kad ryt tikrai issius
kita diena vel rasau ir klausiu ar issiunte, tyla. rasau i mobilu sms su tuo paciu klausimu - bet...tyla
vel rasau sms, vel nieko
vakare parasau kad jei nesulaukiu siandien atsakymo kazko imsiuos, nes jau pradejau pergyvent. parasiau taip:
tai gal pagaliau sulauksiu atsakymo ar issiuntei basutes ar man jau imtis kazkokiu priemoniu? jau neramu , kiek galiu sms rasyt? o atsakymo nera. negrazu taip siandien dar laukiu ziniu
po kiek laiko, nemazai laiko
sulaukiu atsakymo :
as dirbu , ryt isvaziuoju kaip ir sakiau,nespeju visko daryt... ojus jaumangrazinat"ar imtis kazkokiu priemoniu ? " is jusu pusestai visiskainegrazu, odarkai ir anksciau minejau kad isvaziuoju jau issiunciau.
zodziai jau issiunciau mane pradziugino... bet... lygiai po 8 minuciu gaunu kita laiska :
laba ,jeigu ateisite i sm,tai parasykite man sms su jusu adresu nes mama sake kad siuntinuko neissiunte ,adresa pamete ,o siandiena turejo eiti ir isiusti mano tel .............
adresa parasiau, bet, iki siol nieko, abonentas nepasiekiamas, basuciu nera ,pinigu irgi. gaila man tu 110 litu, parduotuvej buciau nusipirkus basutes
mane labai izeide, labai supykau ir noriu teisybes. siuntinukus gaunu beveik kasdien ir jokiu problemu su mamytem neturejau. pinigelius visada issiunciu iskart, vieninteli karta mamytes rasymu issiunciau po siuntinuko gavimo. pasitikejo matyt
na bet sita ...
prasau patarkit ka man daryt, pinigu jai padovanot nenoriu, berniuku kad ja primustu juk irgi nesiusiu
, tuo labiau kaip supratau ji ne lietuvoj jau
tai ka man daryt? 

tai gal pagaliau sulauksiu atsakymo ar issiuntei basutes ar man jau imtis kazkokiu priemoniu? jau neramu , kiek galiu sms rasyt? o atsakymo nera. negrazu taip siandien dar laukiu ziniu
po kiek laiko, nemazai laiko

as dirbu , ryt isvaziuoju kaip ir sakiau,nespeju visko daryt... ojus jaumangrazinat"ar imtis kazkokiu priemoniu ? " is jusu pusestai visiskainegrazu, odarkai ir anksciau minejau kad isvaziuoju jau issiunciau.
zodziai jau issiunciau mane pradziugino... bet... lygiai po 8 minuciu gaunu kita laiska :
laba ,jeigu ateisite i sm,tai parasykite man sms su jusu adresu nes mama sake kad siuntinuko neissiunte ,adresa pamete ,o siandiena turejo eiti ir isiusti mano tel .............

adresa parasiau, bet, iki siol nieko, abonentas nepasiekiamas, basuciu nera ,pinigu irgi. gaila man tu 110 litu, parduotuvej buciau nusipirkus basutes

prasau patarkit ka man daryt, pinigu jai padovanot nenoriu, berniuku kad ja primustu juk irgi nesiusiu

nic'ą parašyk