Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(katyttee @ 2007 06 06, 12:41)
sveiki  4u.gif  tikejausi kad cia rasyti man neteks, bet jau pergyvenu. is vienos paneles cia pirkau basutes. buvo ketvirtadienis, bet pinigeliu dar nesiunciau, velu buvo. penktadieni anksti ryte gaunu sms nuo tos pacios paneles, mazdaug "sveika, cia ta ir ta, pervesk pinigus dabar nes siandien issiusiu siuntinuka". atsikeliau is lovos ir pinigelius issiunciau. veliau tyla  blink.gif  klausiu ar issiunte? vakare atsako, kad ne  blink.gif  nespejo. isvaziuoja poryt i uzsieni ir turi daug problemu  blink.gif  bet pazada kad ryt tikrai issius  bigsmile.gif  kita diena vel rasau ir klausiu ar issiunte, tyla. rasau i mobilu sms su tuo paciu klausimu - bet...tyla  blink.gif  vel rasau sms, vel nieko  doh.gif  vakare parasau kad jei nesulaukiu siandien atsakymo kazko imsiuos, nes jau pradejau pergyvent. parasiau taip:

tai gal pagaliau sulauksiu atsakymo ar  issiuntei basutes ar man jau imtis kazkokiu priemoniu?    jau neramu , kiek galiu sms rasyt? o atsakymo nera. negrazu taip    siandien dar laukiu ziniu 
po kiek laiko, nemazai laiko  doh.gif  sulaukiu atsakymo :

as dirbu , ryt isvaziuoju kaip ir sakiau,nespeju visko daryt... ojus jaumangrazinat"ar imtis kazkokiu priemoniu ? " is jusu pusestai visiskainegrazu, odarkai ir anksciau minejau kad isvaziuoju  jau issiunciau.
zodziai jau issiunciau mane pradziugino... bet... lygiai po 8 minuciu gaunu kita laiska :

laba ,jeigu ateisite i sm,tai parasykite man sms su jusu adresu nes mama sake kad siuntinuko neissiunte ,adresa pamete ,o siandiena turejo eiti ir isiusti    mano tel .............  blink.gif

adresa parasiau, bet, iki siol nieko, abonentas nepasiekiamas, basuciu nera ,pinigu irgi. gaila man tu 110 litu, parduotuvej buciau nusipirkus basutes  doh.gif  mane labai izeide, labai supykau ir noriu teisybes. siuntinukus gaunu beveik kasdien ir jokiu problemu su mamytem neturejau. pinigelius visada issiunciu iskart, vieninteli karta mamytes rasymu issiunciau po siuntinuko gavimo. pasitikejo matyt  smile.gif  na bet sita ... 

prasau patarkit ka man daryt, pinigu jai padovanot nenoriu, berniuku kad ja primustu juk irgi nesiusiu  lotuliukas.gif  , tuo labiau kaip supratau ji ne lietuvoj jau  blink.gif  tai ka man daryt?  verysad.gif

nic'ą parašyk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2007 06 06, 13:41)
sveiki  4u.gif  tikejausi kad cia rasyti man neteks, bet jau pergyvenu. is vienos paneles cia pirkau basutes. buvo ketvirtadienis, bet pinigeliu dar nesiunciau, velu buvo. penktadieni anksti ryte gaunu sms nuo tos pacios paneles, mazdaug "sveika, cia ta ir ta, pervesk pinigus dabar nes siandien issiusiu siuntinuka". atsikeliau is lovos ir pinigelius issiunciau. veliau tyla  blink.gif  klausiu ar issiunte? vakare atsako, kad ne  blink.gif  nespejo. isvaziuoja poryt i uzsieni ir turi daug problemu  blink.gif  bet pazada kad ryt tikrai issius  bigsmile.gif  kita diena vel rasau ir klausiu ar issiunte, tyla. rasau i mobilu sms su tuo paciu klausimu - bet...tyla  blink.gif  vel rasau sms, vel nieko  doh.gif  vakare parasau kad jei nesulaukiu siandien atsakymo kazko imsiuos, nes jau pradejau pergyvent. parasiau taip:

tai gal pagaliau sulauksiu atsakymo ar  issiuntei basutes ar man jau imtis kazkokiu priemoniu?    jau neramu , kiek galiu sms rasyt? o atsakymo nera. negrazu taip    siandien dar laukiu ziniu 

as dirbu , ryt isvaziuoju kaip ir sakiau,nespeju visko daryt... ojus jaumangrazinat"ar imtis kazkokiu priemoniu ? " is jusu pusestai visiskainegrazu, odarkai ir anksciau minejau kad isvaziuoju  jau issiunciau.
zodziai jau issiunciau mane pradziugino... bet... lygiai po 8 minuciu gaunu kita laiska :

laba ,jeigu ateisite i sm,tai parasykite man sms su jusu adresu nes mama sake kad siuntinuko neissiunte ,adresa pamete ,o siandiena turejo eiti ir isiusti    mano tel .............  blink.gif

adresa parasiau, bet, iki siol nieko, abonentas nepasiekiamas, basuciu nera ,pinigu irgi. gaila man tu 110 litu, parduotuvej buciau nusipirkus basutes  doh.gif  mane labai izeide, labai supykau ir noriu teisybes. siuntinukus gaunu beveik kasdien ir jokiu problemu su mamytem neturejau. pinigelius visada issiunciu iskart, vieninteli karta mamytes rasymu issiunciau po siuntinuko gavimo. pasitikejo matyt  smile.gif  na bet sita ... 

prasau patarkit ka man daryt, pinigu jai padovanot nenoriu, berniuku kad ja primustu juk irgi nesiusiu  lotuliukas.gif  , tuo labiau kaip supratau ji ne lietuvoj jau  blink.gif  tai ka man daryt?  verysad.gif

Na,kaip įprastai ax.gif .Parašai čia jos nicą su duomenim ir lauki ,kol sugrįš iš užsienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 06 06, 13:46)
nic'ą parašyk unsure.gif

KyJa

kas turejo su ja reikalu ar viskas gerai? ar cia tik mane taip isdure? doh.gif
Atsakyti
o gal jinai tik tel isjunge,arba tas nr,buvo tik tam ir nupirktas g.gif paziurek ar sm nebuvo prisijungus,ir ten dar bandyk rasyt 4u.gif o jos siame sarase nera paminetos?
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2007 06 06, 12:41)

čia ji tau taip sakė, kad ne Lietuvoje, aš ir Rusijos glūdumoje, bet Vilniuje sėdžiu mirksiukas.gif

Atsakyti
na butu ji neisvaziavus i uzsieni, buciau dar palaukus... bet jos juk nera jau. o mama jos nieko man neraso, kaip supratau ji turejo issiusti g.gif beje, kai pirkau basutes nerase kad isvaziuoja, parase tik tada kai siuntinuko issiusti nespejo blink.gif
Papildyta:
radau jos ne viena skelbima, ir drauges daiktus pardavinejo , ir kaip matau visai sekmingai, nesuprantu as nieko g.gif juk ir nenaujoke blush2.gif ( as naujoke bet sazininga blush2.gif ) jos paskutiniame skelbime parasyta kad basutes parduotos, ( as jas nupirkau) o tase atiduodu uz tiek ir tiek nes uz poros dienu isvaziuoju blink.gif prisijungus buvo butent tada kaip ir turejo pagal viska. sake sekmadieni isvaziuoja, nuo tada ir nebuvo jos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2007 06 06, 14:55)
na butu ji neisvaziavus i uzsieni, buciau dar palaukus... bet jos juk nera jau. o mama jos nieko man neraso, kaip supratau ji turejo issiusti  g.gif    beje, kai pirkau basutes nerase kad isvaziuoja, parase tik tada kai siuntinuko issiusti nespejo  blink.gif
Papildyta:
radau jos ne viena skelbima, ir drauges daiktus pardavinejo , ir kaip matau visai sekmingai, nesuprantu as nieko  g.gif  juk ir nenaujoke  blush2.gif  ( as naujoke bet sazininga  blush2.gif )  jos paskutiniame skelbime parasyta kad basutes parduotos, ( as jas nupirkau)  o tase atiduodu uz tiek ir tiek nes uz poros dienu isvaziuoju  blink.gif    prisijungus buvo butent tada kaip ir turejo pagal viska. sake sekmadieni isvaziuoja, nuo tada ir nebuvo jos.  g.gif

Tai gal tikrai susivėlino žmogus. Lukterk, gal mama jos atsiųs vis dėlto unsure.gif Bent jau panašu taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 06 06, 13:50)
o jos siame sarase nera paminetos?

ji tikrai buvo pamineta sitam sarase. del ko kas kaip nepamenu tiksliai, tai nieko ir nerasysiu. bet faktas, kad jau ne vienam ji yra uzkliuvusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 06 06, 15:06)
ji tikrai buvo pamineta sitam sarase. del ko kas kaip nepamenu tiksliai, tai nieko ir nerasysiu. bet faktas, kad jau ne vienam ji yra uzkliuvusi  unsure.gif

na kai parase nica,ir man l.girdetas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 06 06, 14:03)
Tai gal tikrai susivėlino žmogus. Lukterk, gal mama jos atsiųs vis dėlto unsure.gif Bent jau panašu taip unsure.gif

na gal ir susivelino, bet kai pinigus prase pervest tai nesusivelino blush2.gif na mano supratimu pirkejos pareiga laiku pervest pinigus, o pardavejos - laiku siuntinuka issiust, ir jeigu panele neturejo laiko, ko as pries tai nezinojau, tai kokio velnio pardavineja daiktus? butu grizus ir pardavus. o jeigu ir susivelino , manau, kad jos mama turetu mane informuoti, jeigu jai buvo patiketa siuntini issiusti. o dabar dingo kaip i vandeni, ir mazdaug tu cia man negrasink, negrazu blink.gif idomi paneles politika lotuliukas.gif
Atsakyti
radau senoj temoj,ta kyja,kazkam pardave nelabai kokybiska daigta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 03 17, 17:44)
Mamytes noriu ispeti, kad neapsigautumete kaip as, pirkau balta bliuzoniuka is KYJOS. Mokejau 45 lt uz ji, nuotraukoj atrode baltas tvarkingas, todel ne nekilo mintis paklaust, ar kas su juo netvarkoj, nes maciau pardavineja nemazai garsiu firmu rubeliu - bet va cia ir suklydau! Gavau neplauta, nudeveta ir nuskalbta drabuzi. Nors pardaveja tvirtina, kad ji uz bliuzona mokejus daug ir tokio Lietuvoj nerasciau, bet kas man is to.. visai tai neguodzia, nes jo niekur negalesiu uzsidet verysad.gif

Cia sena tema
Atsakyti