Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

Na vyksta visiškas balaganas. g.gif
Kadangi vistiek laikausi tokios nuomonės, kad kiekvienas forumo dalyvis turi teisę išsakyti savo nuomonę, pasiaškinti, tai siulyčiau Moderatorėms sukurti naują temą pavadinimų pvz. "Pasiaškinimų kampelis". Nes tai yra normalu kai žmogus paskelbtas temoje "Juodasis sąrašas" nori pasiaiškinti, nes manau čia yra skelbiami ir ne visai kalti dalyviai.
Tiesiog juodajame sąraše nevyks tokios diskusijos, o bus skelbiamas tik nick'as ir priežastis.
O kas norės galės ir pasiaškinimus paskaityti.

Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 05 18, 20:37)
nes manau čia yra skelbiami ir ne visai kalti dalyviai.

Apie ką tu čia? Jei žinai, nerašyk užuominom, prašau klok nicką, kuris nekaltas buvo apkaltintas
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 18, 21:40)
Apie ką tu čia? Jei žinai, nerašyk užuominom, prašau klok nicką, kuris nekaltas buvo apkaltintas

Ar gi aš nesu teisi dėl atskiros temos sukurimo. Tiesiog perskaičius čia viską tai kartais kila abėjonių dėl apkaltinto žmogaus.
Pvz. Eskada19, juk siuntinuką ruošėsi išsiusti ir laukė pinigėlių iš pirkėjos, o tai yra normalu, kad paklausė kada pervės, nes dažniausiai apgauna pirkėjos, kurios pinigėlių neperveda. Ji tiesiog to ir bijojo, kad pinigėlių gali ir nesulaukti.
Kadangi ši tema skirta butent nick'o paskelbimui, o ne diskusijoms kas, ką, kaip pasakė ir ko nesakė, nedarė ir t.t. Aiškintis galima kitoje temoje.
Atsakyti
ELINA IR LILAYTE,

Nu, aš manau, jūsų problema tikrai nėra tokia didžiulė, kad reiktų čia visą vakarą taškytis visokiais negražiais ir nešvariais žodžiais. Bjauru skaityti. Ir kaip dvi ožkos, nė viena nepaliks savo posto paskutinio, kol neatsakys kitai.

Eikit, geriau vaikams pinigų paaukokit, bent gerą darbą būsit padarę abi.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 18, 20:51)
Nu, aš manau, jūsų problema tikrai nėra tokia didžiulė

Aš manau, kad melas ir nesąžiningumas yra didelė problema. Ir jei visos siųs siuntinius tokioms lilaytėms veltui, nebeliks ko ir vaikučiams aukoti.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 18, 17:51)
na nezinau, turejau as reikalu su Lilayte, nebuvo problemu.... Visko pasitaiko, zinoma, bet manau, kad galima ir taikiu budu viska isspresti, bet ne visada iseina.... patirti jau ir pati turiu....

Niekaip nesuprantu advokatavimo juodajame sąraše, kur žinomas nick'as figūruoja ne viename poste.
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 19:48)
šmeižtas bendraja to žodžio prasme jei nesupranti, tau senasis nikas sena karvė labiau tiko smile.gif dėl charakterio turiu omeny

Nu, duoda gun_bandana.gif Lyg ne ji kalta būtų box.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiaragė @ 2007 05 19, 19:28)
Niekaip nesuprantu advokatavimo juodajame sąraše, kur žinomas nick'as figūruoja ne viename poste.

joks advokatavimas cia, as jos gyvai nepazistu, karta turejau reikalu, problemu neturejau tai ir isreiskiau nuomone.

Atsakyti
Teresa Aciu uz supratima, bet ka darysi, kad jau esu paskelbta ne prie ko tai tegul ir buna, nemaniau kad klausimas "ar jau pervedei pinigelius" yra isterijos priepoliai.

Lilayte Turek gedos nesumokejusi rasinet nesamones, negi nesijauti kalta? Negi dar iki siol nesugebejai pervesti pinigi? Neturiu zodziu kaip nachaliskai dristi dar akis draskyt..
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 16, 11:21)
Bet tai matot kaip iseina  lotuliukas.gif
Prasai, kad siustu registruotu, o issiuncia paprastu ir paskui akis papucia - Tu nesumokejai kiek reikia  doh.gif  Nu zodziu..... Lai gyvena ponia/panele Pramones prospektas laiminga su mano pinigeliais, tik lai ziuri kad peles ju nesugrauztu   lotuliukas.gif  Ar ziurkyciu jai uzveisti? Biski gaila butu hihihi.gif Sako  nestuke.gif  gali taip  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  

Taigi, kai paprasysit registruoti, paprasykit kad iskart ir registracijos numeri atsiustu arba cekio kopija  doh.gif  Vot prie ko tenka daeiti  unsure.gif

jau Rudaake kokia sazininga pardavejai tai antros dar tokios nesu sutikusi blush2.gif istiesu mielas ir saziningas zmogutis thumbup.gif, is ties miela su tokiu bendrauti ax.gif
O tavo vietoj Rudaake as tai pramones prospektui uzveisciau ziurkyciu hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 20 gegužės 2007 - 10:10
QUOTE(lotute @ 2007 05 20, 10:09)
jau Rudaake kokia sazininga pardavejai tai antros dar tokios nesu sutikusi  blush2.gif  istiesu mielas ir saziningas zmogutis  thumbup.gif, is ties miela su tokiu bendrauti  ax.gif 
O tavo vietoj Rudaake as tai pramones prospektui uzveisciau ziurkyciu  hihihi.gif hihihi.gif

negalim sake cia diskutuoti ax.gif Aciu uz tokius zodzius, na atrodo nei vienos dar nenuvyliau, bent jau garsiai ne viena man to nesake blush2.gif Taikiai gyventi stengiuos visada 4u.gif

a sakai ziurkiuku g.gif lotuliukas.gif
O as tik apie pelikes masciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escada19 @ 2007 05 19, 23:13)
Lilayte Turek gedos nesumokejusi rasinet nesamones, negi nesijauti kalta? Negi dar iki siol nesugebejai pervesti pinigi? Neturiu zodziu kaip nachaliskai dristi dar akis draskyt..

Taigi jai sąskaitos nr neduoda biggrin.gif Gi kažkas išdidus ir negali pasiimt pinigų, o kai ateina laikas pasipjaut tai išdidumo ir nelieka biggrin.gif
Na tikrai nemanau, kad Lilayte nekalta, bet gal nereikėtų ginčytis, imu pinigus- neimu pinigų ir t.t. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 21 gegužės 2007 - 15:14