Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 17:12)
o kas man belieka, kai bandžiau gražiai kalbėti buvau nemandagiai apšaukta, aš irgi nesitikėjau kad taip išeis, dėl to ir norėjau atsiskaityti bet tu kažkokius ožius rodai, tai belieka tik sarkastiškai juoktis
o tau žiūriu visaip blogai lotuliukas.gif
gardenija o tau aš mamoj rašiau ir klausiau tavo saskaitos bet neatrašei man, ir šiandien kai pamačiau elinos darbelius galvojau tau parašyti nes per tiek laiko buvau ir užmiršus, bet kas iš to jei dabar užsiblokavau internetinę sutartį

tarp kitko elina, gardenija, ir sima77 iš vienos šutvės, mamoj geriausios draugės, taip kad faktas kad jos viena už visas ir visos už vieną  group.gif

Zinai,panele.Kol tu cia sedi ir atsikalbineji,butum seniai nuejus ar iki banko ar iki pasto ir sumokejus tuos pinigus.
O prie to paties- kazkodel niekad niekas pacios Elinos nelinksniavo uz neatsiskaityma ar neisiuntima.
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 16:12)
tarp kitko elina, gardenija, ir sima77 iš vienos šutvės, mamoj geriausios draugės, taip kad faktas kad jos viena už visas ir visos už vieną  group.gif

Ar tu pati supranti, ka kalbi? Sutve ne sutve, tai cia jau ne tavo reikalas. O kad neatsiskaitei, tai cia kita kalba, nesipainiok, mergyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 18, 17:15)
Tu tikra aferistė, kitaip nepavadinsi schmoll.gif . Ką tu gražiai kalbėjai?
Viską nucitavau
p.Jurgita Barauskaite
Birutės 14a-3
Šiauliai LT 78275
Tu tik gražiai suokei kol aš išsiunčiau siuntinį. Ir neplanuoju su tavim gražiai kalbėti, aferiūga tu. Tu su manim NENORĖJAI atsiskaityti. Tai aš prašiau savo pinigų. Taigi galiu tave vadinti net vagilka

nu bet tu man patinki, sakyčiau idomi labai, aš nežinojau kad tavo vyras tris kartus važiavo, tai ir atsiprašiau atvęs, pacitavai tik tai kas tau naudinga, osupykau kai pradėjai varyt kad tau jokių pinigų nereikia ir pan.,tada ir aš pasakiau savo nuomonę, bet kaip matau tau l.nepatiko

Visos saugokitės Lilaytės
Papildyta:
Aš nesakiau kad meluojat tik palaikot viena kitą, viskas atsibodo komentuot, drabstykit purvais kiek tik norit, gal dar naują temą užveskit -atsargiai Lilayte, nes kaip daug kas sako ne visi žino kur ši tema. JŪsų reikalas, man tai vaizdas susidarė, o kas norės tas atsirinks smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tinux @ 2007 05 18, 17:23)
Zinai,panele.Kol tu cia sedi ir atsikalbineji,butum seniai nuejus ar iki banko ar iki pasto ir sumokejus tuos pinigus.
O prie to paties- kazkodel niekad niekas pacios Elinos nelinksniavo uz neatsiskaityma ar neisiuntima.

žinai panele jei nedirbčiau tai tikrai nueičiau, bet kadangi bankas toli o pati nevairuoju tai teks palaukt, pakeist situacijos niekaip negaliu, po darbo jau per vėlu bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 16:12)
gardenija o tau aš mamoj rašiau ir klausiau tavo saskaitos bet neatrašei man, ir šiandien kai pamačiau elinos darbelius galvojau tau parašyti nes per tiek laiko buvau ir užmiršus, bet kas iš to jei dabar užsiblokavau internetinę sutartį

Pasiskambink į banką ir tą pačią minutę atblokuos. Nematau čia problemos schmoll.gif O galų gale Tilžės gatvėj bankas dirba iki 19h - manau galima kažkaip prisiderint ir nueit pėstute, jei neturi kuo nuvažiuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 18 gegužės 2007 - 15:54
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 16:45)
žinai panele jei nedirbčiau tai tikrai nueičiau

Mano vyras irgi dirba. Klounas tu, lilayte, ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2007 05 18, 17:46)
Pasiskambink į banką ir tą pačią minutę atblokuos. Nematau čia problemos schmoll.gif

eik rimtai, bet kur informacija tai parašyta kad reikia ateiti į banką tokiu atveju, nu bet dzin pasiskambinsiu, nes pačiai l.pyktis ima ph34r.gif
elina tavo vyras vairuoja
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 16:45)

žinai panele jei nedirbčiau tai tikrai nueičiau, bet kadangi bankas toli o pati nevairuoju tai teks palaukt, pakeist situacijos niekaip negaliu, po darbo jau per vėlu bus schmoll.gif

Nu Elinos vyras irgi dirba, ir kiek zinau labai netgi uzimtas zmogus, bet sugebejo netgi 3 kartus vezti siuntini, ir galiausiai vezti i pasta ir is ten siusti doh.gif
Atsakyti
L.gaila bet internetinių sutarčių telefonu neatblokuoja, taigi iš pagarbos vyresniam žmogui nulėksiu rytoj iš ryto į banką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 17:06)
nulėksiu rytoj iš ryto į banką smile.gif

ir ką ten veiksi? smile.gif
Pinigų ( iškaulytų) aš viešai atsisakiau. Nereikia man jų. Ir savo sąskaitos nr. tau neduosiu. Lilayte, juk suprask, kaip negarbingai elgeisi: negana to, kad privertei trukdytis mano vyrą dėl tavo siuntinio, mane nervintis, tu dar šaipeisi ir smaginaisi. Pinigus tu privalėjai išsiųsti tada kai žadėjai, o žadėjai, kad atsiskaitysi kai išsiųsiu tau siuntinį. Kai išsiunčiau, parašiau tau. Ir ką? Tu pradėjai sekti pasakas apie užblokuotą sąsakaitą ir t.t. Vėliau pradėjai reikalauti mano sąskaitos numerio. Paklausiau kada planuoji pinigus pervesti. Parašei kitą savaitę. Man tai- nerimta. Neduosiu sąskaitos, neimsiu pinigų. Tik įspėjau kitas, kad neapsišautų taip kaip aš. Tu nepatikimas žmogus. Beje, ar aš viena tai tau sakau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 gegužės 2007 - 16:14
QUOTE(šarlotė @ 2007 05 18, 17:46)
Pasiskambink į banką ir tą pačią minutę atblokuos. Nematau čia problemos schmoll.gif O galų gale Tilžės gatvėj bankas dirba iki 19h - manau galima kažkaip prisiderint ir nueit pėstute, jei neturi kuo nuvažiuot

nu negaliu dirbu iki 20val.
ar supranti kad čia jau nebe tame esmė pervesiu ar ne, išvis aš nesuprantu kaip žmogus gali pervest nežinodamas saskaitos g.gif
elina atsiblokuosiu sutarti, gerai užklausei gal dabar supras mamos kad tu nepriimi iš manęs pinigų
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 17:14)
elina atsiblokuosiu sutarti, gerai užklausei gal dabar supras mamos kad tu nepriimi iš manęs pinigų

nepriimu. Dėkui. Aš išdidi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 gegužės 2007 - 16:19
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 17:06)
L.gaila bet internetinių sutarčių telefonu neatblokuoja, taigi iš pagarbos vyresniam žmogui nulėksiu rytoj iš ryto į banką smile.gif

O gal is pareigos, nemanai? g.gif
Atsakyti