QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 17:12)
o kas man belieka, kai bandžiau gražiai kalbėti buvau nemandagiai apšaukta, aš irgi nesitikėjau kad taip išeis, dėl to ir norėjau atsiskaityti bet tu kažkokius ožius rodai, tai belieka tik sarkastiškai juoktis
o tau žiūriu visaip blogai
gardenija o tau aš mamoj rašiau ir klausiau tavo saskaitos bet neatrašei man, ir šiandien kai pamačiau elinos darbelius galvojau tau parašyti nes per tiek laiko buvau ir užmiršus, bet kas iš to jei dabar užsiblokavau internetinę sutartį
tarp kitko elina, gardenija, ir sima77 iš vienos šutvės, mamoj geriausios draugės, taip kad faktas kad jos viena už visas ir visos už vieną
o tau žiūriu visaip blogai

gardenija o tau aš mamoj rašiau ir klausiau tavo saskaitos bet neatrašei man, ir šiandien kai pamačiau elinos darbelius galvojau tau parašyti nes per tiek laiko buvau ir užmiršus, bet kas iš to jei dabar užsiblokavau internetinę sutartį
tarp kitko elina, gardenija, ir sima77 iš vienos šutvės, mamoj geriausios draugės, taip kad faktas kad jos viena už visas ir visos už vieną

Zinai,panele.Kol tu cia sedi ir atsikalbineji,butum seniai nuejus ar iki banko ar iki pasto ir sumokejus tuos pinigus.
O prie to paties- kazkodel niekad niekas pacios Elinos nelinksniavo uz neatsiskaityma ar neisiuntima.