Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

QUOTE(Guosste @ 2007 04 15, 20:40)
aciu aciu  4u.gif cia turi omeny mano avatara ?  blush2.gif a man jis taip patinka  blush2.gif  ax.gif

uztat tavo parasas koks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 15, 20:44)
uztat tavo parasas koks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ax.gif na jis man teikia vilciu gyventi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 04 15, 21:40)
aciu aciu  4u.gif cia turi omeny mano avatara ?  blush2.gif a man jis taip patinka  blush2.gif  ax.gif

Aha, kalbejau apie Tavo avatara blush2.gif nes nesupratau kas cia per zmogeliukas bigsmile.gif bet jei Tau jis patinka, tai saunu tuomet, net nebandyk jo keisti kitu thumbup.gif tiesiog as supratau, kad tai atspindi Tavo vidine dabartine busena, uztai taip ir pakomentavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 15, 20:52)
Aha, kalbejau apie Tavo avatara  blush2.gif nes nesupratau kas cia per zmogeliukas  bigsmile.gif bet jei Tau jis patinka, tai saunu tuomet, net nebandyk jo keisti kitu  thumbup.gif  tiesiog as supratau, kad tai atspindi Tavo vidine dabartine busena, uztai taip ir pakomentavau  blush2.gif

kazkokia dalele atspindi, bet tik kokius 20% mano busenos mirksiukas.gif siaip jis man mielas, pripratau prie jo blush2.gif aisku tai skonio reikalas rolleyes.gif
Atsakyti

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra ...Sugebėjimas mylėti.
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems ...Altruizmas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti ...Daryti klasikinį indišką masažą.
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju ...Verslo kūrimas.
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as ...Stengiuosi kuo daugiau padėti kitiems.
6. As esu patenkintas, kai galiu ...padaryti ką nors gera, pasakyti kitam ką nors malonaus.
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man ...Tu esi šviesuliukas. smile.gif
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti. ..Meilė.
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) ...Visuomet.
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra ...Pasitikėjimas saimi.
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra ...Baimė keisti savo gyvenimą.

Atsakyti
1. Viena mano savybe, man patinkanti yra -nuosirdumas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems -atvirumas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti -isklausyt zmogu
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju -negaliu ivardinti
5. Kai as esu "geriausioje formoje"-bandau suprasti kitus
6. As esu patenkinta- kai aplink sypsosi zmones
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man -hmmmm...-susilaikysiu mirksiukas.gif
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti. ..Meilė.
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) ...Visuomet.
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra-jauciu, kad darausi labai stipri
11. Vienas dalykas, kurio as neiveikiau dar-depresija turbut rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosste: 15 balandžio 2007 - 20:43
Guosste, depresiją sunku įveikti, bet tikrai įmanoma...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 15, 21:45)
Guosste, depresiją sunku įveikti, bet tikrai įmanoma...

taip, tikiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Žavu, turime naujokių drinks_cheers.gif
Paskaitinėjus naujokių testukus paskutiniame punkte ryškėja žodžiai "baimė keisti savo gyvenimą", "baimės dalis"... Baimės dideli šešėliai, kurie temdo gyvenimus. Mes aukime iš vidaus, vis labiau tvirtindami vertybes ir įsitikinimus.
Tai kuo tikime, kokią prasmę suteikiame gyvenimui. Ta prasmė savo ruožtu duos gyvenimui saugumo inkarą ir žavumą.

Mergytės, turite atrasti savo ramybę, tada nebekamuos jokios depresijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 15 balandžio 2007 - 20:57
O man i vakara jau kazkaip liudna pasidare, nes prabuvau visa siena namie viena, nei gyvos duseles nesutikau verysad.gif nostalgija uzpludo. As veju veju vis tas blogas minteles lauk, bet kazkoks liudesiukas lieka ... verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 15, 21:51)
Paskaitinėjus naujokių testukus paskutiniame

testuka g.gif , kazka praziopsojau blush2.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 15 balandžio 2007 - 20:59
Sia akimirka sunku man pozityviai mastyti... Tikiuosi ryt jausiuos geriau smile.gif
Atsakyti