Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 15, 15:29)
Sveikute Lietus  4u.gif

Aciukas Tau Lietuti  wub.gif

[COLOR=green]I sveikata ir i grozi, mieloji smile.gif
Man jis irgi labai veza, kai siaip negatyvios mintys lenda - pasiziuriu pora kartu ir kaip ant sparnu !!!
Atsakyti
Sveikos. Penktadienį mokiausi, o savaitgalį leidau sode ir vėlgi prie knygų. Šią savaitę nelabai čia užsuksiu, o jei ir taip, tai labai trumpam, nes šią savaitę anglų kalbos įskaitos, taigi, neturėsiu laiko.

O čia apie savo savybės:
1. Viena mano savybė, man patinkanti yra kantrybė
2. Viena mano savybė, kuri patinka kitiems (ot bjaurybės, tyli ir nieko nesako)
3. Vienas dalykas, kurį aš galiu puikiai atlikti yra išvirti bet kokios rūšies sriubą (čionai aš profė)
4. Pastarojo meto problema, su kuria aš puikiai susidoroju yra "burbuliavimas"
5. Kai aš esu "geriausioje formoje", aš šypsausi iki krūminių.
6. Aš esu patenkinta, kad galiu tobulėti.
7. Pastarųjų dienų komplimentas, skirtas man buvo "nu va, visai gerai išsprendei uždavinį".
8. Vertybė, kurią labiausiai stengiuos įgyvendinti.... eeee... eee... ką?
9. Žmonės gali manimi pasikliauti praktiškai visur ir visada.
10. Tai, su kuo aš geriau susitvarkau šiemet negu pernai yra depresija.
11. Vienas dalykas, kurį aš įveikiau yra uždarytų orlaidžių baimė.

Geros dienos.
Lekiu mokytis chemijos.

P.S. nuotraukos įdėtos. Siųskite toliau.
Atsakyti
Na, kol mano MB ilsisi, ir as surasiu apie savo savybes biggrin.gif , nes vis laiko neuztenka...

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra ... nuosirdumas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems ... patikimumas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti ... manau, galiu puikiai su viskuo susidorot, tik laiko skirt reikia smile.gif
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju ... prisitaikymas svetimoj aplinkoj
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as ... myliu visa pasauli
6. As esu patenkintas, kas galiu ... priimti save, kokia esu ir kitus taip pat!
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man ... nuostabi
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti. .. puikus santykiai su zmonemis
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) ... visur
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra ... buvimas toli nuo savu
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra ... nepasitikejimas savimi
Atsakyti
Mažytis pastebėjimas: mes trise: aš, liepsnele ir pepilota - bendravardės bigsmile.gif
Atsakyti
O mes su liepsnele gimusios vieną dieną bis.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mielas mergaiciu bureli 4u.gif vis paskaitineju, bet uzeit neisdrystu, pakol mane pastumejo blush2.gif tad prisijungiu prie jusu ax.gif 4u.gif aciu TAU Vijurka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosste: 15 balandžio 2007 - 18:57
QUOTE(Guosste @ 2007 04 15, 18:34)
...vis paskaitineju, bet uzeit neisdrystu, pakol mane pastumejo  blush2.gif tad prisijungiu prie jusu ax.gif   4u.gif

Šaunuolė,Guosste, sveika prisijungusi 4u.gif
Pasidalinus džiaugsmu jis padvigubėja, pasidalijus skausmu jis sumažėja per pus! mirksiukas.gif

Apsiprask pas mus, paskaitinėk mintis, istorijas, įsitrauk į pokalbius. Matysi, norėsis vis dažniau ČIA užsukti rolleyes.gif
Drąsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 15 balandžio 2007 - 19:07
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 15, 20:01)
Šaunuolė,Guosste, sveika prisijungusi 4u.gif Pasidalinus džiaugsmu jis padvigubėja, o pasidalijus skausmu jis sumažėja per pus mirksiukas.gif Apsiprask pas mus, paskaitinėk mūsų mintis ir įsitrauk į pokalbius. Matysi, norėsis  vis dažniau ČIA užsukti rolleyes.gif

na skaitineju jusu mintis, ir tavo minties patemta galiu pasakyt tai, kad as ir uzvakavus savy viska blush2.gif tik tame paveiksliuku skyrelyje issiduodu savo busena ax.gif na, bet aciu uz silta priemima... 4u.gif 4u.gif 4u.gif dar prie viso siltu zodziu jums kvietkeliu surisau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
ax.gif ax.gif ax.gif
Kche, kche...
Atsakyti
Sveikute Guosste smile.gif

smagu, kad prisijungi prie musu 4u.gif nelaikyk savyje visko sukaupusi, paskaityk mergaiciu pamokymus ir pasistenk visa tai kas negero ismesti is saves. As kai pamaciau Tavo paveiksliuka, tai ir galvoju, o ko ji cia tokia baisia nuotraukyte uzsidejo, bet dabar Tave suprantu smile.gif Taigi junkis ir bendraukim thumbup.gif
Atsakyti
Lietuti siandien apie Tave kaip tik pagalvojau, kur tu dingus ax.gif ir va atejau ir ziuriu kad buvai pasirodzius bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 15, 20:35)
Sveikute Guosste smile.gif

smagu, kad prisijungi prie musu  4u.gif nelaikyk savyje visko sukaupusi, paskaityk mergaiciu pamokymus ir pasistenk visa tai kas negero ismesti is saves. As kai pamaciau Tavo paveiksliuka, tai ir galvoju, o ko ji cia tokia baisia nuotraukyte uzsidejo, bet dabar Tave suprantu smile.gif Taigi junkis ir bendraukim  thumbup.gif

aciu aciu 4u.gif cia turi omeny mano avatara ? blush2.gif a man jis taip patinka blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosste: 15 balandžio 2007 - 19:41