Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

Mergytės! mirksiukas.gif Pamąstom pozityviai!
Sunkumai yra visų mūsų (mirtingųjų) dalia, sakyčiau neišvengiamybė (nieko čia labai nepakeisi), bet kai kurie žmonės iš jų pasidaro apsiaustą (miegmaišį), įsirango ir leidžia TEN laiką. Neužsnūskite TEN...Nereikia galvoti, kad tai man dabar blogiausia iš visų, aš kenčiu labiau nei kiti, tokioje, ar panašioje situacijoje.
Emociškai kiekvienas yra toks, kaip jaučiasi, o jaučiasi taip, kaip nori jaustis. mirksiukas.gif Niekas iš to, kas žemiška, nėra pažymėta amžinybės ženklu, o tuo labiau logikos. Atrodo, kad absurdas susigretina su tuo, kas normalu, kai iš mūsų atimama koks nors saugumo garantas. Iš to kyla baimė dėl materialinio ir jausminio pastovumo, dėl ateities. Ir kaip dabar bus? O bus taip, kaip pačios norėsite!
Yra žmonių, kurie turi nepaprastą sugebėjimą supaprastinti problemas (jas sumažinti). To labai linkiu Linetai ir Laura_k! mirksiukas.gif Matau, Laura jau toli pažengusi "gijimo" keliu, šaunuolė, toliau bus dar geriau wub.gif
Šiandien perskaičiau frazę: "Kai kam kiekviena problema yra atverta galimybė, o kai kam kiekviena galimybė sukelia problemą."
Lineta, mokykis,net negavok mokslų mesti, sėkmingai išlaikytas egzaminas, tar viena pergalė! good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 14 balandžio 2007 - 14:41
Aciukas Tau Vijurka uz grazu zodi ir pamokymus 4u.gif Jus visos nepakartojamos ir be galo nuostabios moteriskutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 14, 15:26)
[/color]
Matau, Laura jau toli pažengusi "gijimo" keliu, šaunuolė, toliau bus dar geriau wub.gif 

bis.gif bis.gif bis.gif

Lineta, mes gi stiprios showoff.gif
teisingai Vijurka sake, bus taip kaip norim MES!!!!!
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 14 balandžio 2007 - 15:16
Lineta 4u.gif

skubu ir as tau parasyt. As irgi praejus tuos nemalonius jausmus. Jau rasiau kazka apie tai ir Laurai, galiu kartotis smile.gif
Tuo metu, kai man eme kalbet apie issiskyrima, irgi tikejaus kazko priesingai, pries kelias savaites buvom drauges vestuvese, tai jisai labai susvaigo del visos ceremonijos, ir vis snekejo, kad ir mum greit reiktu, taip kad zodziai apie skyrybas man buvo kaip perkunas is giedro dangaus. Nors dabar kai zvelgiu tagal, santykiai vis ejo link to, nebuvo jie super. Todel galiu pasakyt, jei jau tokios mintys ir kalbos uzeina, tai geriau kuo greiciau baigt tuokius santykius, nes tikrai atsiras santykiai, kur bus 100kart geriau.
O svarbiausia nepamirsk but istikima pati sau, dziaugtis savimi, nusisypsot sau veidrodyje ir niekada nepamirsk, kad tu VISADA gali save mylet, dziaugtis savim, ir tu pats sau esi tas zmogus, kur visada bus istikimas tau.
kaip kad kai man dabar sunku pasidaro sevtimoj saly, einu ir kartoju - as esu stebuklas, ir siandie man atsitiks daug mazu ir dideliu stebuklu. Ir padeda! ax.gif
Atsakyti
Na Vijurka, man po tavo žodžių net ramiau ant širdies tampa. Ačiū 4u.gif
Oi Lineta, dabar tau atėjo sunkus laikotarpis ,bet gal tai žingsnis į kažką, gal naujo pradžia? o tu pamatysi po metų mirksiukas.gif O gal ir anksčiau. Viskas yra patyrimas.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 14, 21:39)
...kai man dabar sunku pasidaro sevtimoj saly, einu ir kartoju - as esu stebuklas, ir siandie man atsitiks daug mazu ir dideliu stebuklu. Ir padeda!  ax.gif

liepsnele, tai tu labai TEISINGAI gyveni! victory.gif
O kad taip gyventi, reikia tikėti, kad taip gali būti. Tikėti gali reikšti dvidešimt tris valandas per parą neturėti vilties, bet vieną valandą kovoti su neviltimi. Toji valanda yra neįkainuojama ax.gif Ir tai ko mes ieškome, t.y. ramybės, yra visai šalia mūsų. Neik kažin kur, neieškok kitur. Kitur ir yra tavyje. Ir visada ten buvo. Ir iš tiesų, jau pats žmogus yra mažas ir didelis stebuklas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 15 balandžio 2007 - 09:36
labas rytas 4u.gif

Vijurka, Tu kaip visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

pabaigiau skaityti ta knyga "Kodel vyrai myli kales" biggrin.gif ta "kale" cia nera blogas zodis blush2.gif
rekomenduociau paskaityt Linetai ir visoms kurioms truksta pasitikejimo ir savimeiles. ir toms kurios neturi MB ir MD biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 15 balandžio 2007 - 09:51
Labas rytukas visoms 4u.gif

zinot, kai pasidaro sunkoka, tai pasiskaitau ka Jus man visos anksciau paraset ir ka palinkejot, tuomet ikvepiu dideli stiprybes ir pasitikejimo gurksni ir zengiu tolyn smile.gif Man dar busVakare labai padejo, nuostabus zmogutis wub.gif dziaugiuosi, kad susipazinom thumbup.gif O as vakar kaip tik nusipirkau ta knyga "Kodel vyrai myli kales", dar tik pradejau skaityti, bet visai patinka thumbup.gif Turiu tiek daug knygu, kurias noriu perskaityti, tik nezinau, kuria griebti pirma ir kaip speti biggrin.gif Aciukas Jums visoms iir grazaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!!
Nors ir sekmadienis, bet man siandien darbo diena. Nors ir darbo diena, bet mano nuotaika gera kaip niekad thumbup.gif Is tikro nuostabu poveiki daro knygos. Kol MB prie sono miegojo, as beveik baigiau McKennos "Pakeisk gyvenima per 7d.". Verta demesio knyga. Mane uzkabino gal nuo koio 4- o skyriaus.

Mergytes, man tai grazu ziuret kaip mes vienos kitas palaikom. Zinokit, vakar pamasciau, kad daug kas pas mane pasikeite pradejus su jumis bendraut. Be galo gera atrasti bendraminciu wub.gif

Lineta, mazute, laikykis!!! Man smagu tavo pasisakymuose girdeti tiek optimizmo thumbup.gif Tu tikra saunuole, kad neleidi taves nevertam zmogui save suzlugdyt. Ir imkis visko kas tau padeda. Jei ta knyga skaitant, tau svieseja akyse, butinai ja skaityk. Ir dar butinai moteriskai save palepink ax.gif

Gero sekmadienio visoms!!! Begu ruostis i darba!!!
Atsakyti
As esu stipresne negu atrodau. Visa pasaulio Tvirtybe ir Galia slypi MANYJE.
Kalu sia fraze sau i galva ir zinokit visai padeda thumbup.gif
Cia is "Vienuolis, kuris pardave Ferrari" knygos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
LinetaBlue, saliai viso to, ka parase mergaites, pridesiu - pabandyk pasiziureti sita klipuka rytais ar kai nuotaika prasta:
The Secret
Cia is to pacio anksciau mineto Secret, bet dalikelis pakelia nuotaika tikrai, nepaisant kokia priezastis yra...

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 04 15, 15:06)
Sveikos, mergaites 4u.gif
LinetaBlue, saliai viso to, ka parase mergaites, pridesiu - pabandyk pasiziureti sita klipuka rytais ar kai nuotaika prasta:
The Secret
Cia is to pacio anksciau mineto Secret, bet dalikelis pakelia nuotaika tikrai, nepaisant kokia priezastis yra...

Sekmes

[COLOR=blue] Sveikute Lietus 4u.gif

tas klipukas nuostabus, atrodo, kad pakrauna kazkaip, net asarele pakrapinau, bet ne is liudesio, o is laimes, ten parodoma koks poziuris ir pozityvumas turi buti i visa pasauli! Nuostabu thumbup.gif ziuresiu kasdien! Labai dziaugiuosi, kad atradau Jus wub.gif Aciukas Tau Lietuti wub.gif
Atsakyti