Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

QUOTE(gamma @ 2007 04 13, 11:47)
Labutis mergaites,

Noriu ir as i jusu grazu bureli, nes zinau pozityvaus mastymo stebuklus, bet kartais tam pritruksta truputi jegu, truputi laiko truputi geru draugu pastumejimo ar dar ko nors. Bet as stengiuosi, atsikeliu kasryt ir sakau sau: Giedre tau bus siandien gera diena, geresne uz vakar ir kas benutiktu, viskas tik i gera smile.gif

Sveikute Giedre 4u.gif

gal ir ne i tema as cia, bet Tu kartais neveri karoliuku su swarovskiais ir papuosaliuku nedarai? Nes pazystu viena nuostabia juvelyre tokiu vardu ir su dukryte tokiu paciu vardu. Na gal cia ir suklydau, o gal cia sutapimas ??? 4u.gif
Sveika atvykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 13, 11:11)

Gamma - sveika atvykus, pamaciau tave, uij, kokia nostalgija Paneveziui pajauciau...

Tu paneveziete? As siaip siauliete, bet atitekejau i panevezi smile.gif ir labai skemingai iskyriau sad.gif
Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 13, 11:15)
Sveikute Giedre  4u.gif

gal ir ne i tema as cia, bet Tu kartais neveri karoliuku su swarovskiais ir papuosaliuku nedarai? Nes pazystu viena nuostabia juvelyre tokiu vardu ir su dukryte tokiu paciu vardu. Na gal cia ir suklydau, o gal cia sutapimas ???  4u.gif
Sveika atvykus  smile.gif

Ne neveriu, neturiu tiesiog tam laiko. Turiu du darbus ir maza dukrele, tai rankdarbiam nelieka laiko smile.gif
Atsakyti
..o man su Paneveziu ne kokie prisiminimai. 4 metus gyvenau. Is serijos:"Kai isimyli, smotkes susidedi ir pabegi.." Bet paskui susidejus smotkes grizau atgal.. Sita gyvenimo dali noriai nutyliu, nes kazkada noriai lozungavau rolleyes.gif

Kadangi, mes cia moteriskos ne is kelmo mirksiukas.gif , grazios ir protingos flirt.gif , tad siulau rimta uzduoti:

graziausiais savo studiju metais ( assa.gif ) organizavau su podruzke seminarus, is kuriu dar uzsiliko siokiu tokiu pratybu-testu ir siaip protingu paanalizavimu. Tad pasirausiai savo dezese (del jusu!!!) ir siulau sia grazia diena pazvlegti i SAVE. DAROM visos!!! Bet reiks atvert dusia ir rast laiko parasyasm!! Gavus sutikima-entuziazmu spirganti palaikyma, sekanciose zinutese brukstelsiu. Nesulaukus jokios reakcijos, mandagiai neuzsiminsiu. sunglasses2.gif

Metu intriga: Mano stipriosios puses"... Na? yu.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 13 balandžio 2007 - 10:42
As uz!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 13, 11:38)
..o man su Paneveziu ne kokie prisiminimai. 4 metus gyvenau. Is serijos:"Kai isimyli, smotkes susidedi ir pabegi.." Bet paskui susidejus smotkes grizau atgal.. Sita gyvenimo dali noriai nutyliu, nes kazkada noriai lozungavau rolleyes.gif

Kadangi, mes cia moteriskos ne is kelmo mirksiukas.gif , grazios ir protingos flirt.gif , tad siulau rimta uzduoti:

graziausiais savo studiju metais ( assa.gif ) organizavau su podruzke seminarus, is kuriu dar uzsiliko siokiu tokiu pratybu-testu ir siaip protingu paanalizavimu. Tad pasirausiai savo dezese (del jusu!!!) ir siulau sia grazia diena pazvlegti i SAVE. DAROM visos!!! Bet reiks atvert dusia ir rast laiko parasyasm!! Gavus sutikima-entuziazmu spirganti palaikyma, sekanciose zinutese brukstelsiu. Nesulaukus jokios reakcijos, mandagiai neuzsiminsiu.  sunglasses2.gif
Metu intriga: Mano stipriosios puses"... Na? yu.gif

UZZZZZ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 13, 10:38)
[color=green]..o man su Paneveziu ne kokie prisiminimai. 4 metus gyvenau. Is serijos:"Kai isimyli, smotkes susidedi ir pabegi.." Bet paskui susidejus smotkes grizau atgal.. Sita gyvenimo dali noriai nutyliu, nes kazkada noriai lozungavau rolleyes.gif

O as uzaugus ir iki 18 Panevezy pragyvenus, o paskui emigravau i Kauna. Ir ka... nu patiko ir cia smile.gif
Padariau ishvada - ten kur as - ten gerai tongue.gif
Atsakyti
uz! uz! clap.gif
Atsakyti

Aš irgi už, bet kad nežinau ar spėsiu su Jumis verysad.gif lotuliukas.gif
Šiaip tai mintis thumbup.gif
Atsakyti
busVakare, aš taip pat visom keturiom UŽ lotuliukas.gif
P.S. O neskaudės? blush2.gif lotuliukas.gif Ir čia į eterį tai daryt, busVakare? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 13 balandžio 2007 - 11:06
...reikia uzpildyti.. ir tiek..

MANO STIPRIOSIOS PUSES: sokiai.gif

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra ...
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems ...
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti ...
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju ...
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as ...
6. As esu patenkintas, kas galiu ...
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man ...
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti. ..
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) ...
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra ...
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra ...

..as irgi atrasiu laiko pasirasymas, pagalvojimams. Kazkada si reikala dariau su grupe zmoniu pries gerus 8-9 metus. Atsakymai piestuku- skiriasi nuo to, ka galiu rasyti dabar. Tokiu budu galima matyti asmenybes vysrtymasi.. bebe.gif

Pradedam!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 13 balandžio 2007 - 11:10
As ir uz bigsmile.gif tai jau busim penkios!
Atsakyti
Sveika prisijungus Gamma 4u.gif

Mergaitės, gal kas nori paskaityti straipsniuką iš delfio http://www.delfi.lt/...php?id=12837345
Atsakyti