Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

[b]Kas anksti keliasi, tas ir pietukus jau pavalge! essen.gif

Laba diena visoms! Su 4 gimtadieniu!

As taip pat UZ!
Tik pripazystu, man bus sunku... turesiu apie ka pamastyti ir labai rimtai!

P.S. Atsiprintinau tuos 11 punktu - bandysiu!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomita: 13 balandžio 2007 - 11:37
MANO STIPRIOSIOS PUSES:

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra - nesugebu isskirti vienos, gal kruopstumas.
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems - pasitikejimas savimi.
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti - isklausyti kitus.(siaip daug ka galiu smile.gif )
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju - pablogeje santykiai su antra puse.
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as - skraidai padebesiais smile.gif
6. As esu patenkintas, kas galiu teigiamai apie viska galvoti, neprisileisti abejoniu ir blogu minciu, bei myleti visa pasauli!
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man - kad as darau labai didele pazanga savo dvasiniame tobulejime.
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti - pasitikejimas kitais zmonemis.
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) - darbe, seimoje, draugysteje ir meileje.
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra pasitikejimas savimi, savikontrole, mokslai ir darbas.
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra neigiamas poziuris i visa pasauli ir nusistamas pries viska.

Niu cia prirasiau mirksiukas.gif nezinau ar gerai viska padariau, nes man tokios saves vertinimo uzduoteles gana siunkios yra blush2.gif
Papildyta:
Jau matau, kad ne taip padariau sad.gif tai reikejo kazkaip kitaip daryti, ne viesai cia skelbti??? blush2.gif
Atsakyti
Ne ne! nono.gif Neprintinam!
O cia rasom! didis.gif
Esme ir yra ta, GARSIAI IVARDINTI SAVO STIPRIASIAS PUSES! Pamatysit, kokia bus nuotaika, kai pagalvosit, surasysit ir paleisit. I eteri thumb_yello.gif

Va, LinetaBlue jau! aciuks.gif
Atsakyti
MANO STIPRIOSIOS PUSES:

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra kad esu stipri (ne tik fiziskai smile.gif
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems kad esu nuosirdi ir sypsausi
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti rupintis savo seimynele lotuliukas.gif
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju pakeiciau darba ir gyvenama vieta
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as bunu laabai linksma
6. As esu patenkintas, kad galiu ir moku viska pati padaryti o ko nemoku ismokstu
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man kad esu grazi
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti sukurti tvirta seima - dantis uz danti akis uz aki
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) galiu isklausyti padeti patarti ir saugoti paslaptis
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra mano visas gyvenimas tik gereja
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra issikyriau su netikeliu vyru lotuliukas.gif

va kokia as saunuole blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
MANO STIPRIOSIOS PUSES:

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra nepailstantis optimizmas.
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems- manau, kad pasitikejimas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti- "uzvesti" zmones gerom nuotaikom
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju- galvojau galvojau..Neturiu problemu! Geras!
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as EINA IS MANES ZIEZIRBOS! MANES DAUG, AS VISUR! SAKES KAIP "VEZA" TOKIA BUSENA!
6. As esu patenkinta, kad galiu viena sutvarkyti savo versla, kad seimoje esu didelis kaklas, kad uzdirbu ir save islaikau, kad esu pagaliau mylima taip kaip man sito reikia, kad susidraugauju su visais vaikais!
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man- is Jusu, mergaites, daug prisiklausiau...Bet tiesa sakot flirt.gif
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti- PRASMINGAI-SAMONINGAI NUGYVENTI IR TOKIUS VAIKUS UZAUGINTI
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?), visur. Uztenka tik pas mane ateiti "nukabinus nosi" ir as jau pradedu "formuoti" tolimesni gyvenimo kelia mirksiukas.gif
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra IR PERNAI IR SIEMET AS SUSITVARKAU. Geriau susitvarkau santykius su mama ir sese
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra: ikuriau savo versla, sudalyvavau 2 milziniskose mugese, nepasimeciau ir per metus suradau nemazai kontaktu.

Taip, ir as saunuole! didis.gif
Atsakyti
mes visos saunuoles kai sugebame save ivertinti kritiskai ir pasiziureti is sono biggrin.gif

va

gerai kad sian penktadienis wink.gif
Atsakyti

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra komunikabilumas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems gal velgi tas pats komunikabilumas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti - isiklausyt i kita zmogu.
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju - griunanciu santykiu su tam tikru zmogum pagerinimas, ar neutralizavimas (nezinau kaip pavadint)
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as bunu geriausioje formoje (rodos klanus nuversiu)
6. As esu patenkintas, kad galiu buti savim.
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man "Tu puiki"
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti mokausi stiprint valia
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) ai visur... smile.gif
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra seima
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra poziuris y pacia save

Nu ir prisigyriau... bliamba bliamba- gal kukliau reikejo blush2.gif ..... Nu bet man taip patinka tongue.gif
Atsakyti
Manta smile.gif

paziurek, mes biski panasios lotuliukas.gif pagal tas savybes ir kt.
Atsakyti
1. Viena mano savybe, man patinkanti yra diplomatiskumas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems - patikimumas.
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti - pagaminti vakariene (is mesos smile.gif)
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju - pinigai.
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as "neuzsiciaupiu"
6. As esu patenkintas, kas galiu ryte keltis, eiti i darba, i miesta, i zmones!
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man -"puikiai atrodai"
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti - noras tobuleti profesineje srityje.
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) - Visur!
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra tai, kas nebe tiek nervinuosi del apkalbu ir kitu zmoniu nuomones.
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra baime del ateities.

Va.Tik kazkodel nesu visiskai patenkinta savo atsakymai... Kazi kode.... g.gif
Atsakyti
o as galvoju dabar... Ai zinokit, jei atvirai, tai kai rasau, tai kazkiek kulinuos, ir kazkaip.. ax.gif tas sovietinis gal "neishsishok" dar yra mano viduje. Tai ir atsakymai tie toki, sausi. Nors ir tai.
Atsakyti
[I]1. Viena mano savybe, man patinkanti yra augantis optimizmas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems nuosirdumas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti viska galiu smile.gif
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju isejau is darbo
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as jauciuosi super
6. As esu patenkintas, kas galiu padeti kitems, pasiekti uzsibrezto tikslo
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man nepaprastai apdovanota graziu ir protu
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti asmeninis tobulejimas
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) visur.
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra su asmeniniu gyvenimu
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra nepasitikejimas savimi ir savo jegomis

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 13, 14:46)
1. Viena mano savybe, man patinkanti yra diplomatiskumas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems - patikimumas.
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti - pagaminti vakariene (is mesos smile.gif)
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju - pinigai.
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as "neuzsiciaupiu"
6. As esu patenkintas, kas galiu ryte keltis, eiti i darba, i miesta, i zmones!
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man -"puikiai atrodai"
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti - noras tobuleti profesineje srityje.
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) - Visur!
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra tai, kas nebe tiek nervinuosi del apkalbu ir kitu zmoniu nuomones.
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra baime del ateities.

Va.Tik kazkodel nesu visiskai patenkinta savo atsakymai... Kazi kode.... g.gif

As ir nelabai patenkinta savaisiais, nes gal todel, kad mes abi savikritiskos ? Nes as tai tikrai savikritiska ir tai tikrai ne i gera blush2.gif
Atsakyti