Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

[MANO STIPRIOSIOS PUSES: sokiai.gif

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra ... mano loginis mastymas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems ... mokejimas bendrauti betarpiskai
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti ... dirbti savo darba
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju ... atrandu dalyku kuriuos noriu daryti tik sau ir del saves, nes visa laika darydavau del kazko: vyro vaiko darbo seimos... Kaip as sakau buvau aptranaujantis personalas
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as ... soku ir skaldau bajerius
6. As esu patenkintas, kai galiu ... nugaleti savo paranojas
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man ... kad moku bendrauti su zmonemis
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti. .. stabilu pasitikejima savimi
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) ... darbe
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra ... atrandu meile sau
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra ... juoda depresija

Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 13, 13:57)
As ir nelabai patenkinta savaisiais, nes gal todel, kad mes abi savikritiskos ? Nes as tai tikrai savikritiska ir tai tikrai ne i gera  blush2.gif

Nezinau, siaip ir as pastoviai priimu visas pasaulio nuodemes, jei tik biski kas, tai vis galvoju, kad cia mano kalte.

Gal BusVakare atsakys mums, kodel mes nepatenkintos, po testo turetu buti kokios tai isvados.... g.gif
Atsakyti
Radau posaki :

"Jei manote, kad esate per mazas, kad darytumete poveiki, pameginkite eidami gult palikti kambaryje uoda" Anitta Roddik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 13 balandžio 2007 - 13:21
O as patenkinta tuo ka atsakiua, manau tai labai gerai mane atspindi kaip zmogu smile.gif
Atsakyti
Vijurka- asmenybė, nemažai padirbėjusi su savimi biggrin.gif
1. Viena mano savybė, man patinkanti - nuoširdumas.
2. Mano savybė, kuri patinka kitiems,- optimizmas!
3. Vienas dalykas, kurį aš galiu puikiai atlikti (dabar)- būti saule savo vaikui ir stiprus ramstis (moralinis) vyrui!
4. Pastarojo meto problema, su kuria aš puikiai susidoroju - išvengiu nereikalingų emocijų!
5. Kai aš esu "geriausioje formoje",- aš būnu SUPER linksma, super darbinga, super gera!
6. Esu patenkinta, jog galiu būti empatiška (kam neaišku, paklauskit, ką tai reiškia bigsmile.gif )
7. Pastarųjų dienų komplimentas, skirtas man - tu labai gera mirksiukas.gif
8. Vertybė, kurią labiausiai stengiuos igyvendinti - saugau šeimą, branginu draugus
9. Žmones gali manimi pasikliauti (kur?) - nei vienam nesu atsakiusi suteikiant pagalbą, laikausi žodžio, nemėgstu melo ir išsisukinėjimo (juodai nemėgstu!)
10. Tai, su kuo aš geriau susitvarkau šiemet negu pernai - gyvenimu vis labiau patenkinta! Ir puikiai nugramzdinau praeities šešėlius, čia tuos, kurie buvo nemalonūs. Jie nuskandinti Baltijos jūroje mirksiukas.gif
11. Vienas dalykas, kurį aš įveiksiu - labai noriu pagerinti savo santykius su mama wub.gif wub.gif wub.gif
P.S. Kaip ir neturiu kuo skųstis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 13 balandžio 2007 - 13:46
Na mergaites, kazkaip Jus cia labai letai su toms savo savybem krutat bigsmile.gif As siandien anksciau darbuka baigiu ir lekiu i lauka sviezio oro gaivos ikvepti. Vakare tikiuosi mano brangiausias ka nors romantisko sugalvos nuveikti, bet gali buti, kad ir nesugalvos, tada ateisiu pas Jumi paplepeti 4u.gif Linkiu Jums kuo greiciau uzbaigti darbo dienele ir begti dziaugtis savaitgaliu ir saulute smile.gif

Myliukas visoms wub.gif
Atsakyti
na, busena "sau nelabai patinku" rodo, kad sis bei tas asmenyje nera tvarkoj.. Yra abejoniu, ieskojimu, saves neisiklausymo... Yra "dar saves taip nemyliu" kaip turetu buti. Meile sau- yra geras zenklas. Nes myledami save, galime save dalinti kitiems. Ka gali duoti- jei pats neturi? Atkreipkit demesi i tas mergaites, kurios liko savimi patenkintos.. Jos mato pokycius savo gyvenime, mato savo stiprybe, susitvarkyma su problemomis.

Svarbiausia pasakyti sau DEL KO esu sauni. Visas silpnybes yra kur kas lengviau pripazinti, save uz tai plakti nei isgyventi pagyrimus... Zmones dazniausia nurausta, pasimeta girdedami komplimentus. O kritika priimama kur kas atviriau.. Atkreipkit demesi is savo praktikos: kai sakai zmogui draugiskai apie jo "negerasias savybes"- jis isiklauso, masto, keiciasi. Pasakyk jam pagyrima- ka atsakys? "Baig Tu? Nereik!"
Tad tikslas ir buvo: ivertinti save. Ivertinus savo gerasias puses, bus lengviau girdeti komplimentus. Ir kuklintis cia nereikia!

O jei kas nelabai savimi patenkintas, tiksliau atsakymais nepatenkintas- yra variantas, kad nelabai buvo saziningai sau atsakyta... nenorejau girtis.. nenorejau kad atpazintu.. ka pagalvos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 13 balandžio 2007 - 13:38
Pamaciau,kad savaitgais ant mano nosies galo tupi, ir labai labai grazus. manau veiskim visos ka nors puikaus Ane? smile.gif
Atsakyti
man del pasitikejimo savim( dar neturiu jo kiek noriu, bet turesiu greit) zinot kas labai padeda, ta reklama per TV: Tuuuu pati graziausiaaaaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drauge paskambina tai as jai sakau padainuok man biggrin.gif
Atsakyti
Atsakiau as saziningai, kitaip nera prasmes tame dalyvauti... ar ne taip.
O neramu man del to, kad uztrukau as ties klausimais, ka iveikiau, ko atsikraciau, ka darau geriau? Sunkiai radau atsakymus, uz tai ir pasejau nepasitemkinima. O sunkiai radau, gal del to, kad sie metai nuo praeito pavasario man buvo kritiskai sunkus! Du kartus keiciau gyvenamjaja vieta, darbus, draugai, seima, viskas liko uz simtu km, ir ttttt.... Ejau keliu link depresijos. Ir tik neseniai pradejau MOKYTIS pozityviai mastyti. Todel turbut visi mano pasiekimai dar ateity...........
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 13, 13:41)
man del pasitikejimo savim( dar neturiu jo kiek noriu, bet turesiu greit) zinot kas labai padeda, ta reklama per TV: Tuuuu pati graziausiaaaaaaaaa  lotuliukas.gif 
drauge paskambina tai as jai sakau padainuok man  biggrin.gif

LAura_k, abejoji savo išvaizda? g.gif
Tu iš tiesų labai SIMPATIŠKA mirksiukas.gif
Kame dar problemos? blink.gif Tuoj nupūsim visas abejones, kaip vėjas, arba dar geriau - į jūrą ir paskandinam. A ne, Laura?

Papildyta:
QUOTE(Palomita @ 2007 04 13, 13:47)
... kad sie metai nuo praeito pavasario man buvo kritiskai sunkus! Du kartus keiciau gyvenamjaja vieta, darbus, draugai, seima, viskas liko uz simtu km, ir ttttt.... Ejau keliu link depresijos. Ir tik neseniai pradejau MOKYTIS pozityviai mastyti. Todel turbut visi mano pasiekimai dar ateity...........

Palomita, tu atlikai milžiniškus darbus savo gyvenime, nenuostabu, kad jautiesi pavargus. Kiek moralinių (dvasinių) jėgų tai atėmė iš tavęs, žinai tik tu, mes tave galime tik suprasti ir palaikyti! Nu bet kokia tu ŠAUNUOLĖ, pažiūrėk į save iš šono!!! Nu miargos, jūs jai pasakykit, ar ne taip? mirksiukas.gif Jau tiek pasiekei, o jei dar sieksi, tai iš tiesų, būsi tiesiog karžygys savo gyvenimą perėjęs per ugnį ir vandenį! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 13 balandžio 2007 - 13:55
As cia dabar kaip per ishpazinty jums...
O zinot... As tai savo ishvazda dabar visai nepatenkinta. Atvirai - tai net bijau zmonems rodytis, bet az sinau, kad va ant ziemos viskas bus gerai, man tik laiko reikia smile.gif Nes noras tai yra!.

bus vakare - as nuo tavo avataru masazo uzsimaniau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 13 balandžio 2007 - 13:57