A nu, pasakojat apie ką kalbėjotės?
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 17, 23:41)
Na iš tiesų, busVakare ir Lineta, pabendravot, pasidžiaugėt viena kita, o mums tai įspūdžių nulis?
Mes čia liūdėjome be judviejų, laukėm, teisingai pepilota pasakoja

Niu bet ir smalsios kokios
tai tu pabandyk jos paklaust, kad jos jau nebera. Turbut vakariene buvo su pratesimu
QUOTE(pepilota @ 2007 04 18, 00:12)
tai tu pabandyk jos paklaust, kad jos jau nebera. Turbut vakariene buvo su pratesimu

Niu kas cia zino
Labas rytas mergaiciukes
prisejau su kavos puodeliu pries darba palinketi Jums geros dieneles ir graziu minciu
, o jei saulute labai stipriai nespinduliuos, tai svarbiausia, kad spinduliuotu Jusu sirdeles
Vakar labai uzsikabinau uz knygos "Jusu pasamones galia" - patinka man ji labai. Super!
Sekmes visoms ir iki greito paplepejimo
prisejau su kavos puodeliu pries darba palinketi Jums geros dieneles ir graziu minciu
Vakar labai uzsikabinau uz knygos "Jusu pasamones galia" - patinka man ji labai. Super!
Sekmes visoms ir iki greito paplepejimo
Labas rytas!!!!
Jau ziuriu cia musu nemazai prisirinke, bet pasireiske kol kas tik Lineta
Brangioji, nuo tinkamos knygos pradejau. Einu ir as dar karta ja perverssiu.
Jau ziuriu cia musu nemazai prisirinke, bet pasireiske kol kas tik Lineta
labas rytas..
..grazios dienos visoms..
..grazios dienos visoms..
Nu jau galvojau, kad BusVakare cia kaip des, o ji is viso dingo
Labas rytas, cekavos Zosytes! As jus labai myliu ir apkabinu! Oi, prisikrizenau...
nuo ko cia pradet? Ai, viska pilu is eiles.
Pries 8 val. ryto gavau sms is savo
drauges, kurios
drauge jau nebe
, o paryciais pasigimde dukryte 4,5 kg! (Bet ir dideli dabar vaikai gimsta!!!) Tarp kitko balandzio 18 d. kazkokia ypatinga diena del avinu gimimo. As asmeniskai 6 zmones pazystu, kurie siandien svencia! O per savo gimce tik viena vokieti per savo gyvenima atkasiau..
Buna dienu!
Pepilota, vakariene buvo be pratesimo
. Rytoj mums labai svarbi diena. Nesim vyr. tyrimus is pat ryto. Kazkaip maniau, kad jaudinsiuos, nes MB turetu jaudintis, o man visai ramu ir sirdele sako, kad be reikalo tuos tyrimus darom..Viskas bus/yra gerai. Tad rytoj pagaliau gersim vyna! (mes cia siokie tokie degustatoriai, tai 10d. susilaikymas nuo alkoholio- si bei ta reiskia. Tik neprisigalvokit cia nieko!!!)
Kaifuoju nuo to, kad dalyvauju vienam uzsienietiskam reklaminiam psl. ir randu daug atsiliepimu, uzklausimu ir darbo. Kaifas, kai el. pastas pilnas! Aisku, kol kas tai tik korespondencija- derinimai, o realus uzsakymai buna veliau. Bet kaifuoju nuo kontaktu su uzsieniu. Tiek giedru- pozitiviu verslininku!!! Susirasinejam kaip su dideliais draugais! Matau foto kokio 40-50 metu "dedes boso", o mes tujinames ir as jam "makaroninu"
LivetaBlue, man ir dabar atgarsiai nuo musu pasibendravimo. Dziaugiuosi, kad pavyko Tave nors 4 val. atitraukti nuo slogiu minciu. Plato sake, kad nezino ko nori... Greit susizinok! Taip ir praeina gyvenimelis pasroviui beplaukiant be fantazijos, be noru, be veiksmo!!! Tad Liveta, pirmiau dvasiskai sustiprek, o tada ikvepk oro..ir pirmyn!! Ismokau savo svajones igyvendinti!! Daznai kaip ir daugelis spyriojausi, delsiau, baiminausi. O viena diena imi stojies ir darai! O veiksmas nuveda prie kito veiksmo, prie sekancio ir t.t. JEI TAI TAVO- TAVE SUSIRANDA. JEI TAI TAVO- SKLANDZIAI VISKAS EINASI! Ar tai seimyninis gyvenimas, ar verslas, ar mokslas. Jei sunku, jei nesi laimingas, jei daug problemu, reik sustoti ir isiklausyti: "Ar tai mano?" Nes zmogui lemta buti laimingam (jei jis nera toks- tai jau jo problemos, ar ne?)
Viskas.
nuo ko cia pradet? Ai, viska pilu is eiles.
Pries 8 val. ryto gavau sms is savo
Pepilota, vakariene buvo be pratesimo
Kaifuoju nuo to, kad dalyvauju vienam uzsienietiskam reklaminiam psl. ir randu daug atsiliepimu, uzklausimu ir darbo. Kaifas, kai el. pastas pilnas! Aisku, kol kas tai tik korespondencija- derinimai, o realus uzsakymai buna veliau. Bet kaifuoju nuo kontaktu su uzsieniu. Tiek giedru- pozitiviu verslininku!!! Susirasinejam kaip su dideliais draugais! Matau foto kokio 40-50 metu "dedes boso", o mes tujinames ir as jam "makaroninu"
LivetaBlue, man ir dabar atgarsiai nuo musu pasibendravimo. Dziaugiuosi, kad pavyko Tave nors 4 val. atitraukti nuo slogiu minciu. Plato sake, kad nezino ko nori... Greit susizinok! Taip ir praeina gyvenimelis pasroviui beplaukiant be fantazijos, be noru, be veiksmo!!! Tad Liveta, pirmiau dvasiskai sustiprek, o tada ikvepk oro..ir pirmyn!! Ismokau savo svajones igyvendinti!! Daznai kaip ir daugelis spyriojausi, delsiau, baiminausi. O viena diena imi stojies ir darai! O veiksmas nuveda prie kito veiksmo, prie sekancio ir t.t. JEI TAI TAVO- TAVE SUSIRANDA. JEI TAI TAVO- SKLANDZIAI VISKAS EINASI! Ar tai seimyninis gyvenimas, ar verslas, ar mokslas. Jei sunku, jei nesi laimingas, jei daug problemu, reik sustoti ir isiklausyti: "Ar tai mano?" Nes zmogui lemta buti laimingam (jei jis nera toks- tai jau jo problemos, ar ne?)
Viskas.