Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

BusVakare, sekmes jums!!!! Jauciu, kai suzinosi, kad viskas yra gerai, tai ateis ir mazas stebuklas ateis i tavo seima nestuke.gif
labai labai tau to linkiu wub.gif

Na o as siandien vel lieku namie. Jau keliausiu pas gydytojus. Nera taip jau labai blogai, bet reikia nedarbingumo pazyma issiimt.

As tai sakau, kad gal cia mano pasamone reaguoja i mano nuolatini nenora eiti i darba doh.gif Bet gi daugybe zmoniu nenori eiti i darba. Ir reikia cia kazkaip koncentruotis i pasveikima, nes man neiti i darba tikrai labai smagu, bet tikiuosi mano pasamone zino, kad ne tokia kaina g.gif
Atsakyti
Aš tai vakar taip nenorėjau pas danistę. Ir bac - du kvartalai nuo namų fura neteisingai "paėmė" posūkį ir užtvėrė eismą, nes nebegalėjo išsisukt taip paprastai. O aš sėdėjau, skaičiau laikraštį ir kikenau. Ir prisiminiau mintį, kad kamščiai tai ne transporto problema, o psichologijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dirbk megiama darba, kad jaustum malonuma ir tau bus visada atostogos!!!

as nepriklausau tam "daugeliui, kuris nenori eiti i darba". O jei taip budavo, tai darba kaip mat keisdavau (cia jau suveikia charakteris: jei nesijauciu laiminga- darau kazka, kad buciau. Ir tai susije su darbu, su mokslu, su mylimaisiais (su ex-mylimaisiais)

Papildyta:
Vakarykstis pavyzdys su Liveta: Kaune atsidare R.Piekautaites "salionas". As norejau nueti, ji nelabai, nes ten dirba jai "nepriimtinos" personos. Bet abiem buvo smalsu. Sakau: "Einam! Uzkalbesim akis, pagelbesiu, kad Tu su jom nekontaktuotum". Ir ka!??Tu personu nebuvo, nes Liveta labai labai ju nenorejo matyti! Jos pasamone atidare jai vartus!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 18, 11:38)
Dirbk megiama darba, kad jaustum malonuma ir tau bus visada atostogos!!!

as nepriklausau tam "daugeliui, kuris nenori eiti i darba". O jei taip budavo, tai darba kaip mat keisdavau (cia jau suveikia charakteris: jei nesijauciu laiminga- darau kazka, kad buciau. Ir tai susije su darbu, su mokslu, su mylimaisiais (su ex-mylimaisiais)

Viska as zinau. Ir i JOKI darba nenorejau eiti. Tikiu, kad greitai (is sono) uzdirbsiu tiek, kad galesiu eiti i darba tik kokias 2-3d./sav. prasiplaskymui tsakant ax.gif
Be galo to noriu!!!!!
Atsakyti
Ne Tau, pepilota, taikiau. Tu is viso maladec mirksiukas.gif Siaip grazi laki, vercianti pamastyti fraze!

Kur Vijurka dingo?? Aisku, negi kasdien sedesi prie kompo, kai toks oras!!! Pasigedau!!!
Atsakyti
As cia jums truputi apie atkakluma parasysiu. tai Amerikos prezidento Calvino Coolidge'o zodziai:
"Niekas pasaulyje negali atstoti atkaklumo. Talentas jo neatstos: nieko nera iprasciau uz talentingus nevykelius. Genijai neatstos: nepripazintas genijus - jau kone priezodis. Issilavinimas jo neatstos: pasaulis pilnas issilavinusiu benamiu. Tiktai atkaklumas ir ryztas yra visagaliai. "

Skiriu visoms siekisncioms savo tikslu ir svajoniu!!!!
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 18, 11:59)
Ne Tau, pepilota, taikiau. Tu is viso maladec mirksiukas.gif Siaip grazi laki, vercianti pamastyti fraze!

Kur Vijurka dingo?? Aisku, negi kasdien sedesi prie kompo, kai toks oras!!! Pasigedau!!!

Va va Vijurkos ir as pasigedau siandien g.gif

O posaki ta as irgi megstu ir mano didziausia svajone, kad jis taptu realybe mirksiukas.gif
Atsakyti
nu, kaip ner pozityvumo siandien pas mane.. mielai ka nors primusciau rolleyes.gif ar mintis "kam cia ka blogo padarius, kad man butu gerai" nera gyvenimo kokybes gerinimo dalis? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niu sveikos didžiosios šaunuolės!!!!!

Negaliu nepapasakoti Jums apie vakar vakarą + mažų mano norų išsipildymą. lotuliukas.gif

Gi vakar buvau susitikusi su savo būsimu bosu thumbup.gif
Kažkada aš labai labai norėjau nešiojamo kompo, nu man jo laaabai reikėjo, bet kažkaip ir neįsigijau, o jis man vakar sako : ''Gal NK nori''? Aš taip blink.gif

Po to dar vienas dalykas, buvau truputį užsiparinus, kad bandomajam per mažai pinigėlių paprašiau, jis man vakar sako: tai va, dar kartelį prisiminkim ką mes ten dėl DU kalbėjom'' ?..ir sako mano bandomojo atlyginimą 300Lt. didesnį ir žiūriu, kad jis net pasirašęs tai savo knygoj. blink.gif Nors paskutinį kartą kai kalbėjom pati mačiau, kad rašė kitą suma doh.gif Nu, nieko nesupratau doh.gif Atrodo - nedaug tie 300Lt., bet už juos aš galėsiu už anglų kursus susimokėti lotuliukas.gif thumbup.gif

Dėl atostogų buvo irgi neramumas, o jis man:
tai va, Tu tada ir tada tikrai turėsi tiek ir tiek jų, na žinoma jeigu Tau taip bus patogu''. O aš buvau pamąsčius, kad vis tiek kai naujajame darbuke pradedi dirbti tai juk tik po pusmečio gali pirmas turėti.

Nu išėjau toookia patenkinta thumbup.gif lotuliukas.gif

Viskas tiesiog SUPER DUPER.
O manau, padėjo man tai, kad aš visą laiką sau kaliau, kad naujajame darbe viskas bus TIK GERAI ir TIK Į GERĄ ir niekaip kitaip!!!Ir JOKIŲ kitų minčių neleidau sau į galvą. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 18 balandžio 2007 - 11:08
Is serijos "Stiklainis ir musu gyvenimas"

(atsiunte man Laura_K, kuriai siandien bus operuojama koja. Laura visa SM su Tavim! Jos atminimui mirksiukas.gif siunciu ir Jums)

Atejes i auditorija skaityti paskaitos, filosofijos profesorius pasidejo ant stalo stiklaini ir pridejo i ji dideliu akmenu. Po to klausia studentu:
"Ar stiklainis pilnas?"
Sie patvirtino.
Tada profesorius issieme is krepsio skardine nuo kavos, pilna smulkiu akmeneliu ir supyle juos i stiklaini. Akmenukai graziai uzpilde tarpus tarp dideliu akmenu. Profesorius vel paklause studentu ar stiklainis pilnas ir sie juokdamiesi jam pritare.
Tada profesorius issitrauke is kisenes maiseli smelio ir supyle ji i stiklaini. Smelio kruopeles subiro i pacius maziausius plyselius tarp akmenu visiskai uzpildydamas stiklaini. Ir vel profesorius paklause studentu ar dabar stiklainis pilnas. Ir sie vel atsake:
"Taip".
Tada profesorius paeme nuo stalo du puodelius kavos ir supyle juos i stiklaini. Kava subego ir susigere. Studentai nusijuoke.
"Taigi", - tare profesorius, "dabar isivaizduokite, kad sis stiklainis yra jusu gyvenimas. Didieji akmenys simbolizuoja svarbiausius jusu gyvenimo dalykus:seima, vaikus, draugus, mylimaji, sveikata, darba. Net jei visa kita dingtu, jie vis tiek liktu jums svarbus ir suteiktu jusu gyvenimui prasme. Smulkus akmeneliai yra antraeiliai, maziau svarbus dalykai: automobilis, butas, studijos. Smelis simbolizuoja visai nesvarbius, nereiksmingus dalykus, netgi lekstus dalykus. Ir jeigu jus is pradziu pilsite smeli, tai jame neliks vietos nei dideliems akmenims, nei smulkiems akmeneliams. Skirkite daugiau demesio svarbiems dalykams. Raskite laiko savo vaikams, mylimajam. Rupinkites savo sveikata. Liks pakankamai laiko darbui, ir namu ruosai, ir vakareliams, ir kitkam ... Rupinkites pirmiausia didziausiais, nes tik jie yra tikrai vertingi, nusistatykite teisingus priorotetus, o visa kita - tai tik smelis".
Vienas is studentu pakele ranka ir paklause, ka reiskia tie du puodeliai kavos.
Profesorius nusisypsojo ir atsake:
"Dziaugiuosi, kad paklausete. Tai reiskia, kad NESVARBU KOKS PILNAS JUSU GYVENIMAS BUTU, PORAI PUODELIU KAVOS SU GERAIS DRAUGAIS VISUOMET TURETU ATSIRASTI LAIKO!"
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(123456 @ 2007 04 18, 13:08)
Niu sveikos didžiosios šaunuolės!!!!!
Negaliu nepapasakoti Jums apie vakar vakarą + mažų mano norų išsipildymą. lotuliukas.gif

Gi vakar buvau susitikusi su savo būsimu bosu  thumbup.gif
Kažkada aš labai labai norėjau nešiojamo kompo, nu man jo laaabai reikėjo, bet kažkaip ir neįsigijau, o jis man vakar sako : ''Gal NK nori''? Aš taip  blink.gif

Po to dar vienas dalykas, buvau truputį užsiparinus, kad bandomajam per mažai pinigėlių paprašiau, jis man vakar sako: tai va, dar kartelį prisiminkim ką mes ten dėl DU kalbėjom'' ?..ir sako mano bandomojo atlyginimą 300Lt. didesnį ir žiūriu, kad jis net pasirašęs tai savo knygoj.  blink.gif  Nors paskutinį kartą kai kalbėjom pati mačiau, kad rašė kitą suma  doh.gif  Nu, nieko nesupratau  doh.gif Atrodo - nedaug tie 300Lt., bet už juos aš galėsiu už anglų kursus susimokėti  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Dėl atostogų buvo irgi neramumas, o jis man:
tai va, Tu tada ir tada tikrai turėsi tiek ir tiek jų, na žinoma jeigu Tau taip bus patogu''. O aš buvau pamąsčius, kad vis tiek kai naujajame darbuke pradedi dirbti tai juk tik po pusmečio gali pirmas turėti.

Nu išėjau toookia patenkinta  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Viskas tiesiog SUPER DUPER.
O manau, padėjo man tai, kad aš visą laiką sau kaliau, kad naujajame darbe viskas bus TIK GERAI ir TIK Į GERĄ ir niekaip kitaip!!!Ir JOKIŲ kitų minčių neleidau sau į galvą.  thumbup.gif

Niu Tu ir SAUNUOLE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Matai, juk reikia tik stipriai stipriai trioksti, noreti, svajoti ir pasaulis bus TAVO! drinks_cheers.gif
Jus visos man labai dideles mokytojos esat, mokausi ir mokausi is Jusu
Tiesiog super!
Atsakyti
Labas, mergytės! mirksiukas.gif Pasigedot, a? Oi, gerai biggrin.gif
Vėl draugė svečiuose buvo (ta pati bigsmile.gif ), bet nieko, šį kartą jau kur kas šilčiau pabendravome ir atsisveikinome g.gif
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 18, 11:03)
nu, kaip ner pozityvumo siandien pas mane.. mielai ka nors primusciau  rolleyes.gif  ar mintis  "kam cia ka blogo padarius, kad man butu gerai"  nera gyvenimo kokybes gerinimo dalis?  blink.gif  biggrin.gif

box.gif lotuliukas.gif
Kas dabar, O_N_O, muštis nori? nono.gif
"Verčiau jau šiandien gyvenk, dirbk ir mąstyk kiek tik gali geriau, nes šiandiena-tai pasiruošimas rytojui ir visiems kitiems rytojams, kurie dar bus" :ax:

Kaip smagu skaityti apie busVakarės ir Linetos pasibuvimą, ech...kad aš būčiau arčiau rolleyes.gif , jau seniai būčiau su busVakare susitikusi gyvai wub.gif
Kaip gražu skaityti apie jų džiūgavimus tongue.gif Ir tai dėl to, kad turime užtektinai jėgų pakeisti pasaulį (kaip mums atrodo rolleyes.gif ) ir todėl, kad tai tiesiog graži VIZIJA wub.gif

Su gražia diena ir gražiomis ateities vizijomis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 18 balandžio 2007 - 11:31
QUOTE(busVakare @ 2007 04 18, 12:14)
absoliuciai pritariu idejai.. labai daznai zmones ta eiliskuma sumaiso..o gaila..

Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 18, 12:17)

"Verčiau jau šiandien gyvenk, dirbk ir mąstyk kiek tik gali geriau, nes šaindiena-tai pasiruošimas ryutojui ir visiems kitiems rytojams, kurie dar bus" :

aciu ax.gif zinau, kad nereik pasiduot niuriom mintim.. isijungiau muzikos daug daug.. ty garsiai garsiai.. vaikau "blogaja energija" is kampu biggrin.gif
Atsakyti