123456, už tave taip pat labai džiugu, nu bet koks geras tas naujasis šefas Ir dosnus koooooks Matai, padirbai su savo pasąmone, sukonkretinai norus ir štai, TURI
Ir beje, dar vienas dalykas - aš dabar pastaruoju metu vis pasąmonei duodu darbo dėl finansinių klausimų, nes mums su MB tai dabar laaabai aktualus klausimas.
Ir ką Jūs manot?.. taigi mano dabartinis šefas pasiūlė man pas jį dar pusė etato padirbėti, o tai reiškia, kad turėsiu normalų gerokai didesnį atlyginimą nujame darbe + čia pusė atlyginimo, bendram rezultate visai neblogai
Ir manau, kad čia tik TEIGIAMOS mintys padeda!!!!Ir tik jų dėka viskas būtent taip vyksta!!!
Beje, vakar ant lapelio susirašiau savo norus ir dabar prieš miegą juos skaitysiu ir galvosiu kažką mielo ir gražaus. Ir TIKIU, kad tai išsipildys.
plato, ar esi iš tiesų patenkinta savo darbu? Jei jis prie širdies, tai noras turėtų būti į jį "skristi" O meilė... Na taip, tai stimulas gyventi aktyviai, linksmiau, su ugnelėmis akyse... Bet jei jos nėra (kol kas), tai gal verta mylėt TIESIOG GYVENIMĄ ir KIEKVIENĄ (nuostabią) JO DIENĄ? Juk tikrai sugebėsi Reikia tik daugiau spontaniškumo, azarto, noro matyti grožį, žmonių nuoširdumą!
Gyveni Kaune? Realiai turi progą susitikti su busVakare, Lineta, O_N_O, Manta...Kaip jūs dar nesusitikote gyvam pasiplepėjimui? busVakare, suprantu, kad užsiėmus esi, bet turėtum surink visą branduolį gyvam pasikalbėjimui Mintimis ir aš būsiu su Jumis
P.S. 123456, pažiūrėjau naujas foto Nu jūs abu tokie gražūs su brangiausiuoju, Jums podiumu vaikščiot susikibus Graži pora...