Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

Kresida, šaunuolė thumbup.gif
O jūs pažiūrėkit į šiandieninę mūsų temos statistiką. Man tai truputį baisu. Viskas, einu mokytis, o tai VI-ienį egzo neišlaikysiu hihihi.gif
Statistika:
Vijurka 78
LinetaBlue 63
pepilota 56
busVakare 55
123456 34
Kresida 31
O_N_O 31
Manta 27
Palomita 22
Laura_k 18
Dujokaukee 14
vaižgantė 13
liepsnele 12
Atsakyti
o koks egzas?
Atsakyti
Na pleputes biggrin.gif

as jau greitai baigsiu darbuka thumbup.gif , tai tikiuosi Jus vakare dar pamatyti. Eisiu dabar pas savo mokytoja pasisveciuoti ir paklausyti, ka gero mane pamokys 4u.gif
Sekmes ir iki vakarinio paplepejimo thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 19, 15:44)
Kresida, šaunuolė thumbup.gif
O jūs pažiūrėkit į šiandieninę mūsų temos statistiką. Man tai truputį baisu. Viskas, einu mokytis, o tai VI-ienį egzo neišlaikysiu hihihi.gif
Statistika:
Vijurka 78
LinetaBlue 63
pepilota 56
busVakare 55
123456 34
Kresida 31
O_N_O 31
Manta 27
Palomita 22
Laura_k 18
Dujokaukee 14
vaižgantė 13
liepsnele 12

Persiprasau mergaites, o kas cia per skaiciai??? Neteko man susidurti, tai klausiu blush2.gif
Atsakyti
Apie diziavimasi savimi. Nu kai paskauciau Kresidos klausima, tai is karto i galva sove VISADA!!! Bet paskui pagalvojau, kad kaip cia dabar atrodys..... O BusVakare buvo uz mane drasesne ir nepabijojo to pasakyt apie save. Taigi jos drasos ikvepta as savim didziuojuosi kai:

- laikausi sau duoto zodzio
- graziai atrodau
- moku dziaugtis tuo ka turiu
- saziningai laikausi treniruociu grafiko
- nepasiduodu pagundai atideti rytdienai
- savarankiskai tobulinu anglu k.
- sugebu pradziugint savo vyra
- sugebu uzdegt savo vyra
[/B]-kai padarau tai, ko laaabai bijau

dar galeciau vardyt ir vardyt ax.gif

Vijurka[B], o cia netinka pasakyt, kad man tinka viskas kas kitam. tas rasymas suteikia dar daugiau tikejimo savimi ir skaninadaryti daugiau dalyku, del kuriu didziuosiesi savim.
Atsakyti
Grįžau trumpam...

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 19, 13:54)
Persiprasau mergaites, o kas cia per skaiciai??? Neteko man susidurti, tai klausiu 

LineteBlue, tai mūsų temos žinučių skaičius mirksiukas.gif

QUOTE(pepilota @ 2007 04 19, 14:00)
Vijurka, o cia netinka pasakyt, kad man tinka viskas kas kitam.

pepilota, man ant rankų užmigo dukrytė. Vien dėl nepatogumo (rašau viena ranka), įvardinau didžiausią savo pasididžiavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 19, 16:19)
Grįžau trumpam...
LineteBlue, tai mūsų temos žinučių skaičius mirksiukas.gif
pepilota, man ant rankų užmigo dukrytė. Vien dėl nepatogumo (rašau viena ranka), įvardinau didžiausią savo pasididžiavimą mirksiukas.gif

Aisku. tikiuosi, kad ir as kitais metais jau turesiu toki pasidizdiavima 2.gif
Atsakyti
Virdama vakarienę dar kartą pergalvojau apie pasididžiavimus rolleyes.gif Na iš ties, didžiausias paskutinis ir labai stiprus išgyvenimas - tai dukrytė Moterys, kurios tai išgyveno ir tos, kurioms šis stebuklas dar prieš akis, turbūt pritars 4u.gif
O didžiuotis kasdienybėje iš tiesų yra kuo, kaip ir džiaugtis mažomis progomis, pergalėmis. Kodėl nesididžiuoti švariais, tvarkingais, jaukiais namais? Kodėl nesididžiuoti vaišingumu ir tuo, kad užėjusiam svečiui nesinori išeiti tongue.gif Kodėl nesijausti super, kad sugebi B pagaminti skanią vakarienę ir jautiesi vertinama tongue.gif Kodėl ir nesididžiuoti, kad nesunkiai sugundai S(savo) B mirksiukas.gif Arba, kad džiaugiesi gyvenimu ir vertini tai, ką turi šiandien. Kad esi jautri, nuoširdi, visiems gero trokštanti 4u.gif
Didžiuotis yra kuo bigsmile.gif

Dujokaukee, kaip išlaikei anglų k. įskaitą? rolleyes.gif
Atsakyti
O aš dabar negalėčiau net pasakyti, kuo galėčiau didžiuotis, kažkur giliai žinau, bet nesinori, net sakyt, nes paviršiui kitokie jausmai.... Tiksliau yra dalykų, kuriuos norėčiau įgyvendinti, tada galėčiau didžiuotis. Nusistačiau sau tikslus. Bet turiu pasakyti vieną dalyką.....visada sakiau svarbu savirealizacija, nes kitaip nebūsi laimingas, jei negalėsi savęs realizuot. O dabar, supratau, jei neturi šeimos, tai nelabai tos laimės daug...Žodžiu svajoju apie pilnatvę. Tikrą.
( P.S. Čia tokios mintys todėl, kad esu(buvau?) ištekėjus, bet šeima iširo(yra?) net neužsimezgus...)
Atsakyti
o... didziuotis galeciau tik savo dukra. bet ir tai ne mano nuopelnas, tiesiog ji tokia yra - puiki mergaite. a daugiau tai nieko. net smulkmenoms neturiu nei valios nei energijos.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 19, 18:49)
Dujokaukee, kaip išlaikei anglų k. įskaitą? rolleyes.gif

Sveikos.

Na, tikiuosi rytoj sužinoti šiandienos rezultatus. cool.gif Po teisybei viskas vyko labai sklandžiai ir be didesnių kėblumų, tik nerimauju dėl to, jog dialogą šnekėjome gal pernelyg trumpai. g.gif Tai bijau, jog dėl to balus numuš. Na, duok dieve maximum 9. Aš bent jau monologą gražiai ilgai kalbėjau, o va ką mano partnerė kalbėjo - nė velnio nesupratau. blink.gif Rodos angliškai, bet jau tokia makalynė. Ech, bet bent jau nesijaudinau. Išlikau rami. Bet užtad kaip antradienį prieš lietuvių įskaitą tridaliosiu doh.gif Mat man angliškai kalbėti daug lengviau nei lietuviškai. Ta prasme - mintis dėstyti. blush2.gif Bet va rytoj sužinosiu, ar gerai ir ar tvirtai kumščius už mane laikėt g.gif
Atsakyti
Kas cia vyksta? keistai ramu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 19, 19:41)
Kas cia vyksta? keistai ramu... g.gif

Aš tai mokausi, o kur kitos? g.gif tongue.gif
Atsakyti