Nusiraminau jau. Sakysit nerūpestinga mama,paskui vaiką nespėja
Nu dabar reikia ramiai prisėst ir atsipūst, kaip išsigandau!
Mažoji mano nutipeno į virtuvę, girdėjau,galvoju pasiims ko reikia ir ateis pas mane į kambarį. Išgirdau jos šauksmą (bet nestiprų) iš karto persmelkė mintis "paėmė actą, gal net atsigėrė!" Žaibo greičiu atsidūriau virtuvėje, matau: mano vaikas stovi ir rodo į ant žemės į išpiltą acto butelį! Puoliau, griebiau...klausiu, ar gėrei, uostau...Nu lyg kvapo burnytėje nėra, liepiu gert vandenuko. Rankos dreba. Dieve,kas galėjo atsitikt, bijau ir pagalvoti!
Ir kas tą buteliuką su actu ten apačioje padėjo?!
Nespėju,lakstau paskui,kai tikrai to reikia, nes tas didelis noras pažint pasaulį yra nesuvaldomas
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 20, 11:26)
Nu dabar reikia ramiai prisėst ir atsipūst, kaip išsigandau!
Mažoji mano nutipeno į virtuvę, girdėjau,galvoju pasiims ko reikia ir ateis pas mane į kambarį. Išgirdau jos šauksmą (bet nestiprų) iš karto persmelkė mintis "paėmė actą, gal net atsigėrė!" Žaibo greičiu atsidūriau virtuvėje, matau: mano vaikas stovi ir rodo į ant žemės į išpiltą acto butelį! Puoliau, griebiau...klausiu, ar gėrei, uostau...Nu lyg kvapo burnytėje nėra, liepiu gert vandenuko. Rankos dreba. Dieve,kas galėjo atsitikt, bijau ir pagalvoti!
Ir kas tą buteliuką su actu ten apačioje padėjo?!
Nespėju,lakstau paskui,kai tikrai to reikia, nes tas didelis noras pažint pasaulį yra nesuvaldomas
labas rytas.
na, džiugu, kad vaikui viskas gerai, tai gal ir neberiekia galvot, *kas būtų, jei būtų buvę*. Pasidžiaugt, kad viskas gerai ir padėt aukščiau tą actą.
Aš ir pati dabar labai stengiuosi blogas minits į šalį vyt - laukiam tyrimo rezultatų, vienas iš artimiausių man žmonių tiriasi dėl baisios ligos. Tai praleidžiam daug laiko kartu, džiaugiamės, laimingi, o kai viena esu -- net pikta -- pradeda lįst galvon visokios nesąmonės. Bandau susikocentruoti į darbą, užsiimt mėgstama veikla, bet nelabai pavyksta. O nenoriu tų blogų minčių. Gal žinot, ką daryt? Sunkiausia, kai lieka tik laukti.
Siandien mergaites labai ramios kazko
Nors susirinke nemazai, bet visos tyli.
As pradejau skaityti "Pasamones galia". Vistiek man siomis dienomis patogiausia poza horizontali
Tai nors taip ja isnaudosiu.
Kazkaip kvailai jauciuosi, kai galvoje pilna minciu, o ju negaliu igyvendinti, nes net judet normaliai negaliu
Ieskau pozityvumo....
As pradejau skaityti "Pasamones galia". Vistiek man siomis dienomis patogiausia poza horizontali
Kazkaip kvailai jauciuosi, kai galvoje pilna minciu, o ju negaliu igyvendinti, nes net judet normaliai negaliu
Laba diena visoms sušalėlėms.
Šiandienos oras tiesiog stumia į neviltį. O dar popiet teks važiuoti pas tetą matematikos mokintis. Ir dar per tokį orą! Savižudiška. Šiandien negalvosiu nieko pozityvaus, gal veikiau pasėdėsiu, parymosiu, o paskui sugalvosiu kokius naujus auskarus pasigaminti. Šiandien paskirsiu dieną visuotiniams globaliniams reiškiniams apmąstyti.
Šiandienos oras tiesiog stumia į neviltį. O dar popiet teks važiuoti pas tetą matematikos mokintis. Ir dar per tokį orą! Savižudiška. Šiandien negalvosiu nieko pozityvaus, gal veikiau pasėdėsiu, parymosiu, o paskui sugalvosiu kokius naujus auskarus pasigaminti. Šiandien paskirsiu dieną visuotiniams globaliniams reiškiniams apmąstyti.
labas rytas,
as po operacijos, vakar dar neturejau jegu rasyti, tai pasisikaiciau, kad geriau jausciausi ir tiek...itariu perdozavo su narkoze, nes miegoaju 2 paras
vidus mano kazko issiderino
nesuprantu nuo ko.. nerandu savyje stiprybes, neleidzia kurti pozityviu minciu
nesuprantu kas cia yra
as po operacijos, vakar dar neturejau jegu rasyti, tai pasisikaiciau, kad geriau jausciausi ir tiek...itariu perdozavo su narkoze, nes miegoaju 2 paras
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 20, 11:44)
O man tai nėra blogo oro, neįtakoja jis mano nuotaikos niekaip

dujokaukee, keisk savo užrašą "Aš-energetinis vampyras", nu NESI tu tokia, ko apsimeti?
Laura_k, sveika sugrįžusi, imk į rankas knygas ir skaityk, sugrįš ta vidinė ramybė, niekur nesidės
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 20, 13:45)
labas rytas,
nesuprantu nuo ko.. nerandu savyje stiprybes, neleidzia kurti pozityviu minciu
nesuprantu kas cia yra 
Va va ir as panasiai jauciuosi. Vis delto manau cia nemazai nulemia ir fizine savijauta. Atsigausim, Laurute, tiesiog nusiraminti reikia
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 20, 13:49)
O man tai nėra blogo oro, neįtakoja jis mano nuotaikos 
dujokaukee, keisk savo užrašą "Aš-energetinis vampyras", nu NESI tu tokia, ko apsimeti?

Todėl, kad mamuliukas mane energetiniu vampyru vadina
Laura_k, ką operavo tau?
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 20, 12:53)
Laura_k, ką operavo tau?
koja, peda tiksliau
QUOTE(pepilota @ 2007 04 20, 11:49)
Va va ir as panasiai jauciuosi. Vis delto manau cia nemazai nulemia ir fizine savijauta. Atsigausim, Laurute, tiesiog nusiraminti reikia :mirksiukas:
Merginos, neliūdėkit! Man po iš ryto vos neįvykusios nelaimės, taip norisi gyvent ir glaust prie širdies savo angeliuką, kad:- vajetau, koks puikus gyvenimas, šaukiu!
Fizinė savijauta, žinoma lemia ir emocinę būseną, bet būtent emocinę mes galim susitvarkyt greičiau, efektyviau...Pasidarot manikiūrą
, ramiai pamezgat ir pamedituojat mintyse
, pažaidžiat su vaikais (kas turit)
, pamiegat, jei norisi
.Matysit, kaip viskas į savo vietas atsistos!
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 20, 14:01)
Merginos, neliūdėkit! Man po iš ryto vos neįvykusios nelaimės, taip norisi gyvent ir glaust prie širdies savo angeliuką, kad:- vajetau, koks puikus gyvenimas, šaukiu!
Fizinė savijauta, žinoma lemia ir emocinę būseną, bet būtent emocinę mes galim susitvarkyt greičiau, efektyviau...Pasidarot manikiūrą
, pamiegat, jei norisi
.
Matysit, kaip viskas į savo vietas atsistos!
, pamiegat, jei norisi
.Matysit, kaip viskas į savo vietas atsistos!
Tai aisku, kad bus
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 20, 11:45)
nesuprantu nuo ko.. nerandu savyje stiprybes
Laura_k, turiu komptencijos sakyt (manau, kad turiu), jog narkozė perdozuota, vargu ar galėjo būt, vis dėlto, jos kiekis skaičiuojamas pagal žmogaus svorį, net jei tavęs neklausė (medikai jau mato iš akies). Paprastai, priimk tą dalyką, kad dirbtinai esi "užmigdoma" ne kiekvieną savaitę, organizmas tiesiog turi atsigauti, atsistatyti.