Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

Kas mokosi, kas dirba, kas tinginiauja... biggrin.gif
Atsakyti
NIU MERGYTES PAKLAUSYKIT KA PAPASAKOSIU, PASIUTUS AS DABAR KAIP RAGANA ZINAU, KAD CIA NE VIETA, TACIAU negaliu nutylet.

Siandien kaip ir sakiau buvau pas savo gyvenimo mokytoja, niu ji mane daug maz mokina tokiu dalyku apie ka mes snekam. Viskas buvo super, mano nuotaika nuostabi, nupirkau mokytojai gelyciu ir zingsniuoju i svecius. Bet pries einant pas ja, dar namuose, kazkaip pradejau ipatingai puostis, kvepintis ir t.t. Po to ateina i galva tokia kaip mintis ar vaizdinys, kad as sedziu pas mokytoja ir ateina mano EX. Galvoju - nesamone, tik as turiu pas ja si vakara buti.
Niu tai ka Jus galvojat, sedim, kalbam ir ateina tas smikis kaip niekur nieko!!! Tai galvojau nukrisiu nuo sofos doh.gif doh.gif doh.gif Toks kaip niekur nieko ir atsisedo pries mane.
Mane aisku pradejo tasyt, nes maziausia nora turiu i ji ziureti ar buti jo aplinkoj. Tai pasedejom dar taip kokia valandele, mokytoja kalbejo apie kazka, net negirdejau nieko, o as issiderinau visa savo vidine ramybe, gyvenimo dziaugsma ir kitus malonius dalykus.
Beje, jis irgi jos mokinys, turi Reiki iniciacijas, labai tikintis, bet kaip pasirodo - brudas. Niu patarkit man, negalima juk apie zmogu sneket taip kaip as sneku, ane? verysad.gif
Nezinau...einu perskaitysiu gal visas temas is eiles, gal vel pasikrauciau cool.gif ...
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 19, 06:55)
Liepsnele  4u.gif

aciu Tau uz pamokyma, darysiu taip butinai  thumbup.gif

I sveikaciuke 4u.gif Tik uz kuri cia dekoji biggrin.gif ?

Del tavo ex, gauni daug progu isbandyt save, jei sekmingai atlaikysi, jauciu, kad gali greit naujus saunius santykius isvystyt!

O man, merginos prie verslo, taip ir nepatarsit, kaip subrandint verslo ideja? Butu idomu ir kitu nuomones isgirst, aisku, ir Pepilotos sauni buvo.
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 19, 20:29)
NIU MERGYTES PAKLAUSYKIT KA PAPASAKOSIU, PASIUTUS AS DABAR KAIP RAGANA ZINAU, KAD CIA NE VIETA, TACIAU negaliu nutylet.

Beje, jis irgi jos mokinys, turi Reiki iniciacijas, labai tikintis, bet kaip pasirodo - brudas. Niu patarkit man, negalima juk apie zmogu sneket taip kaip as sneku, ane? verysad.gif

LinetaBlue, kas per pykčio prasiveržimas, raganėjimas? blink.gif
Na, nuėjai, sutikai tą šmikį ex... Mintyse (žinoma) pamiršai iš to netikėtumo užvožt jį stiklainiu! Juk tarėmės, nuo majonezo... bigsmile.gif A cha...
O jei rimtai...Tai turi jam atleisti, tada ir pyktį pamirši, ir emocijos pamačius tą vyrą (juk teks dar gal ir netikėtai kur susitikti) bus ne tokios audringos. O tai išsiderini viduje, paskui sunku save vėl "sustyguoti". O jei būtum išėjus, kai jis atėjo? Juk būtum save apsaugojus nuo sėdėjimo bergždžiai dar visą valandą (atsistoji, atsiprašai ir pasakiusi,kad užeisi kitą kartą, išeini rolleyes.gif ). Jei nori išvengt nemalonios situacijos tiesiog "išeik" iš jos mirksiukas.gif O juk išvengt matyt ir galėjai, pasąmonė davė tau viziją, o tu pagalvojai "nesąmonė" unsure.gif Taip kad, mokykis, LinetaBlue, imsi skaityt ženklus siunčiamus tau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 19 balandžio 2007 - 22:32
Mintyse (žinoma) pamiršai iš to netikėtumo užvožt jį stiklainiu! Juk tarėmės, nuo majonezo... A cha... (Vijurka)

Niu zinok tikrai pamirsau as apie ta majonezo sliokeli blush2.gif nes viskas labai staigiai man sukilo ir nespejau suvaldyt save. As neisejau todel, kad savo isejumu manau buciau jam parodzius, jog esu silpnute unsure.gif , na o dabar atsedejau savo ir kai atejo laikas isejau.
Niu jau lyg griztu i savo vezes po truputi, bet man atrodo, kaip sako Liepsnele, cia man yra isbandymai kaip as save vesiu ir ar islaikysiu tuos isbandymus. As tikiuosi, kad tai mane grudina viduje ir laikui begant pasidarysiu dar stipresne thumbup.gif
Atsakyti
Labu rytu, labu rytu!
Pasiilgau jusu! Mat, kaip visada, prie iseinant is darbo - uzduociu daug "ale" atsirado! smile.gif
Bet viskas gerai, nera nieko neiveikiamo! lotuliukas.gif

Linkiu geros dienos ir ne per salto savaitgalio! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas pleputes 4u.gif

atejau ir as pasilabinti su Jumis ir visoms palinketi siandien sypsenu veiduose thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas!!! O ypac Linetai!!

...tai taip iseina, kad musu, pagaliau mano "burtai" nuejo suniui ant uodegos... Sveikinu del tos vizijos kai kvepinaisi!! Saugok, brangink ir neprarask! Kai gerem vaisiu kokteili as buvau sakius atsargiai, bet gal ne konkreciai: ar Tau dabar butina eit pas mokytoja? Protas Tave tycia nuvede, nes giliai viduje ir tikejaisi susitikti (buk sazininga, ir palandziok po save- itariu taip ir bus). Dar norisi save pagaileti, vietoj to, kad pradeti gyventi kitu svariu puslapiu. Lyg ir stengies pakeisti savo situacija, bet vidinis "as" dar bando pakisti Tau koja... Buk sazininga su savim.

Tiesiai sviesiai: neik pas mokytoja kuri laika! Kai viduj susitpresi, tada. O reiki gali gauti ir kitur.

Manau Tau kardinaliai reikia keisti aplinka. Zaizdeles dar labai sviezios. Tik uzsitraukia gyjimui.. ir vel... Taip dar bus kuri laika. Pati zinai, kad staigiu pagyjimu nebuna..na, Kristaus laikais mirksiukas.gif Todel ir nelandziok ten, kur gali skaudeti!!!

Papildyta:
lauri:) su yrgit@ tai kiek galima skaityti... mirksiukas.gif JUNKITES!!!! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!!
Visoms geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif. Visom nuostabios dienelės! Pasisveikinu ir bėgu kuo greičiau, kad nekiltų pagunda vėl įsitraukti blush2.gif. Nes tiek reikalų susikaupę, kad nebegaliu sau leisti tokio malonumo kaip skaitinėjimas ir plepėjimas blush2.gif. Gražiai užbaikit temą ir kai kitą kartą prisijungsiu, manau, jau rasiu jus naujoj temelėj.. Visom balionai 4u.gif 4u.gif group.gif
Atsakyti
Niu mergaites, ko taip slabnai bendraujat, as susalot, ar nuotaika kur pametet, nagi musu didziausios teigiamybes, mestelkit kokiu graziu ir teigiamu minteliu, juk turit ten kazkur pasislepe... thumbup.gif
Atsakyti
Užverskite savo sąmonę gražiais lūkesčiais ir kasdien galvokite tiktai apie mielus, teisingus, tikrus ir harmoningus dalykus. Dabar iš karto pradėkite rūpintis savo sąmone ir širdies bei sielos gilumoje tvirtai tikėkite tuo, kad jūsų pasąmonė nuolatos išreiškia, atkuria ir akivaizdžiai parodo tai, ką jūs paprastai galvojate.
Sveikutės!
O žinot, kur aš visą rytą buvau? rolleyes.gif N e ž i n o t mirksiukas.gif
Buvau temoje "Pozityvus (konstruktyvus)mąstymas" I-oje dalyje. Taip užsikabinau, kad neišlindau iš ten geras dvi valandas lotuliukas.gif Nuo pradžios turbūt ir nebuvau skaičiusi g.gif Labai nustebino laiko sąvoka TEN blink.gif , pasijutau, kaip atvertusi seną seną archyvą, kaip gerai pažįstamą temą atradusi po kelių metų! O dangau, kiek gražių minčių ten sudėta, kiek norų, troškimų (juodu ant balto) surašyta mirksiukas.gif
Kaip malonu ir šilta ant širdies buvo, "stebint" kaip temoje pasirodo pažįstami vardai: iš pradžių Lietus su RVB ir Laura_k (beje, kur jos?), maždaug apie 2007 01 20 į temą užsuko pepilota, po mėnesio busVakarė ir po dviejų dienų aš (Vijurka), dujaukaukee, 123456...ir kt. mergytės.
Keista, labai nustebau, savo pirmųjų žinučių šioje temoje net neprisiminiau, galvojau, kad kur kas vėliau "radau"temą, bet matyt pirma-netikėtai užklydau, o paskui pasąmonė mane pačią nuvedė ten, kur šiuo momentu reikia būti rolleyes.gif
Nueikit, paskaitykit ir Jūs, kaip įdomu matyti pirmas busVakarės žinutes, kai ji prašoma aprašyt situacijas su pavyzdžiais, gėdinasi blush2.gif "negi čia pasakotis visoms viešai,kaip per išpažintį?" flirt.gif O ką dabar daro? Įlekia su vėju, ką reikia pagiria, kam reikia "velnių išrašo" (na, čia švelniai) ir vėl tvarko savo reikalus tongue.gif
Bet labai smagu, kad busVakarė atidarė 3 pozityvaus mąstymo dalis, štai ir V-oji jau lipa ant kulnų wub.gif Nesuklydau, kad V-oji, tik mes pradėjome nuo II d. mirksiukas.gif Smagu, kad viena kitą suradome. Ir mūsų TOKS ŠAUNUS BŪRYS!
Labas rytas! Švieskim dar ryškiau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 20 balandžio 2007 - 10:08