Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu? II dalis

Apklausa: Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu? (268 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Oho, na ir temą pradėjai, Lukne. biggrin.gif Trumpai net sunku atsakyti, nes argumentų labai daug. mastau.gif Pagrindinis būtų tas, kad aš neįsivaizduoju svarbiausių savo gyvenimo momentų be Dievo, be Jo palaiminimo, o gyvenimo su mylimu žmogumi pradžia - būtent vienas iš svarbiausių žingsnių. Esu kategoriškai prieš gyvenimą susimetus, nes man tai nepakankamai tikra, nepakankamai apsvarstytas, išgyventas sprendimas ir tai tarsi šeimos kūrimas dar nesant tokio tikrumo, koks jis jai būtinas.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 06 11, 18:36)
Dabar dažnai sakoma, kad santuoka "atgyvenęs reikalas". Kodėl jūs pasirinkote santuoką, o ne šiaip bendrą gyvenimą? Kokie jūsų argumentai už santuoką?

Išvijo iš "Kam reikalingas vyras" g.gif biggrin.gif
o čia gali pasisakyt tik tie kurie iškart susituokė g.gif
Atsakyti
Iš temos "Kam reikalingas sutuoktinis" neišvijo, o pati išėjau. Supratau, kad tai kas man savaime suprantama, kitiem nesuprantama visiškai. Kadangi šiame skyrelyje lankosi besituokiančios, taigi apsisprendusios ir dar nepamiršusios kodėl taip padarė ,nutariau pasiklausti, kodėl taip apsisprendė. Man įdomūs ne tik mano, bet ir kitų motyvai.
O kodėl nusprendėt, kad gali pasisakyti tik tie kas iškart tuokėsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luknė: 11 birželio 2007 - 18:54
Nu tema kaip tik Smalsutei lotuliukas.gif dabar tai jau gales diskutuoti ir diskutuoti, argumentuoti, aukleti ir mokinti....
Atsakyti
Kodėl mokinti? unsure.gif Negi niekam neįdomu ką masto kiti, kokie kitų motyvai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 06 11, 19:53)

Nu, kad neteršti temos cool.gif Nors viena graži lai bus wub.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai išsakyta nuomonė niekada neteršia. Jei tuokeisi, Apuoke, pasakyk kodėl.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 06 11, 17:36)
Dabar dažnai sakoma, kad santuoka "atgyvenęs reikalas". Kodėl jūs pasirinkote santuoką, o ne šiaip bendrą gyvenimą? Kokie jūsų argumentai už santuoką?

Mano manymu santykiuose kaip ir visur kitur egzistuoja etapai - susipazinimas, romantika, pazinimas, jausmas ir t.t.
Mes su MB tai pergyvenome ir atejo tas etapas kaip norisi santuokos... Dvieju zmoniu pagarba, pasitikejimas vienas kitu, veda prie to...
O kaip iseina puoseleti jausmus, tai cia jau atskira tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 06 11, 20:53)
Iš temos "Kam reikalingas sutuoktinis" neišvijo, o pati išėjau. Supratau, kad tai kas man savaime suprantama, kitiem nesuprantama visiškai. Kadangi šiame skyrelyje lankosi besituokiančios, taigi apsisprendusios ir dar nepamiršusios kodėl taip padarė ,nutariau pasiklausti, kodėl taip apsisprendė. Man įdomūs ne tik mano, bet ir kitų motyvai.

na tema klausė, kodėl pasirinkot santuoką tai ir klausiu ar čia toms kurios IŠKART ištekėjo, ar ... įvairiems gyvenimo atvejams g.gif
čia kaip suprantu moderatoriai temas sujungė g.gif

Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 06 12, 12:10)
čia kaip suprantu moderatoriai temas sujungė g.gif

Gaila kai moderatoriai, tvarkydami forumą, primeta savo nuomonę. Aš manau, kad tarp temos "Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?" ir temos apie santuoką (kaip ji tiksliai vadinosi?) skirtumas yra. Susimetus galima gyventi ir nebūtinai "iki vestuvių" - tai gali būti tiesiog pasirinktas gyvenimo būdas be perspektyvos kadanors tuoktis.

Sujungti tokias temas reiškia nebent - neterškit šio skyrelio, nes jis turi būti toks, kokį jį įsivaizduoju AŠ, gerb. moderatorė - kaip nuspręsiu, apie tą ir kalbėkit. Gėda. pomidorai2.gif
Atsakyti
as tai pritariu uz gyvenima kartu dar iki vestuviu! tai puikus budas visapusiskai pazinti zmogu: taip atsiskleidzia jo idos, trukumai, pomegiai, tvarkos supratimas, galu gale pats gyvenimo budas! as su MB gyvename kartu jau 4 metus. beje zadame netrukus susituokti wub.gif blush2.gif
Atsakyti
skaitau ir nesuprantu apie ką čia šita tema blink.gif nors vadinasi " Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?". pavadinimas lyg ir aiškus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti